Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.9.2010 14:31:39
|
|
|
|
*Alexx*
|
Poslala sam im mail, da ih pitam da li imaju radnju u Bgd, kad ono - mail adresa ne valja.
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.9.2010 14:34:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR Poslala sam im mail, da ih pitam da li imaju radnju u Bgd, kad ono - mail adresa ne valja. Kako ne valja? Inache...mozesh i da naruchish telefonom. Mada ja vishe volim da opipam pa kupim..jer imaju 3-4 vrste materijala od kojih prave bodice...
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.9.2010 14:39:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Nešto se ne sećam da sam u Bambinu sretala tako jeftine stvari ... Bila sam pre otprilike nedelju dana , tražila od svega po malo da pogledam , i bile su sasvim druge cene .
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.9.2010 14:41:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa sigurno imaju svoju marzu...ja ovde kupujem u Sunchici i te su cene koje sam napisala... Isto i na njihoj tezgi na buvljaku....
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.9.2010 14:41:50
|
|
|
|
viking
|
ne valja zato što je co.yu IZVORNA PORUKA: Alexx RR Poslala sam im mail, da ih pitam da li imaju radnju u Bgd, kad ono - mail adresa ne valja.
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.9.2010 14:42:04
|
|
|
|
*Alexx*
|
Pa ne valja zato što im je co.yu. Nebitno je.
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.9.2010 14:42:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: viking RR ne valja zato što je co.yu IZVORNA PORUKA: Alexx RR Poslala sam im mail, da ih pitam da li imaju radnju u Bgd, kad ono - mail adresa ne valja. da vidi stvarno... i ja imam tippnet adresu...promeni co.yu u rs i meni je promenjena
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.9.2010 14:43:49
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR Ako neko zna u Beogradu gde ima da se kupi bodić za 140 din, a da liči na nešto i da je normalnog kvaliteta, neka mi javi Ja sam najjeftinije u Bg-u placala 230din bodice kratkih rukava,sa dugim rukavima mislim da su 260din...
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.9.2010 14:44:16
|
|
|
|
yeeca
|
Imam jedno pitanjce, mozda nisam na pravoj stranici, ali ako neko moze da mi pomogne Gde mogu nabaviti trudnicku garderobu u Novom Sadu, skoro sam se doselila iz Beograda i jos uvek se ne snalazim najbolje
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.9.2010 14:47:07
|
|
|
|
viking
|
Yeeco, imamo temu MODA ZA TRUDNICE Nadam se da ćeš naći ono što tražiš
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.9.2010 14:48:02
|
|
|
|
yeeca
|
Pogledacu, hvala
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.9.2010 14:52:40
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica Pa sigurno imaju svoju marzu...ja ovde kupujem u Sunchici i te su cene koje sam napisala... Isto i na njihoj tezgi na buvljaku.... Eto ja kad sam bilana buvljaku cene su bile katastrofa pa sam samo izasla... ti si njihova suboticanka pa imas popust
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.9.2010 14:54:35
|
|
|
|
Ana RR
|
Jbg, nije isto Subotica i Beograd...
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.9.2010 14:55:51
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Ne.. jasam bila u subotici gde je i ona kupovala ..pa je bilo skupo!
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.9.2010 15:02:37
|
|
|
|
Ana RR
|
Eto. A zamisli kako je u Bg..
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.9.2010 15:03:17
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: Alexx RR Ako neko zna u Beogradu gde ima da se kupi bodić za 140 din, a da liči na nešto i da je normalnog kvaliteta, neka mi javi ...Alexx mislis li da je to moguce!?...toliko kostaju one nove zvake
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.9.2010 15:09:16
|
|
|
|
*Alexx*
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: Alexx RR Ako neko zna u Beogradu gde ima da se kupi bodić za 140 din, a da liči na nešto i da je normalnog kvaliteta, neka mi javi ...Alexx mislis li da je to moguce!?...toliko kostaju one nove zvake Pa nema, zato i kažem.
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.9.2010 15:09:18
|
|
|
|
viking
|
Ali im ukus traje duže od tih bodića IZVORNA PORUKA: lanajelena IZVORNA PORUKA: Alexx RR Ako neko zna u Beogradu gde ima da se kupi bodić za 140 din, a da liči na nešto i da je normalnog kvaliteta, neka mi javi ...Alexx mislis li da je to moguce!?...toliko kostaju one nove zvake
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.9.2010 15:10:58
|
|
|
|
pepeljuga
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.9.2010 15:11:16
|
|
|
|
Nensi*
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 1.9.2010 15:15:09
|
|
|
|
lanajelena
|
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.9.2010 13:58:43
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Polako skupljamo garderobicu...
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.9.2010 14:18:44
|
|
|
|
MASHKA
|
Ivanka stvarčice su preslatke!
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.9.2010 14:21:47
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Pisala sam u 3 tromesešju, pokupovasmo svasta (ovo je deo) a ne kupismo ništa za na noge, ni zeke ni odelca.... Kaže sveki "u drugoj turi"!!!
|
|
|
|
RE: Prva bebina garderoba 2.9.2010 14:26:29
|
|
|
|
MASHKA
|
ništa, čekamo drugu turu!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
BEBAbukimukiDA LI STE ZA SETALICE I OD KOG MESECADA ALI TEK OD DEVETOG (
39%)
DA VEC OD SESTOG (
17%)
NE NIKAKO (
44%)
Ukupan broj glasova: 54Hvala za glasove. Glasao/la si za sve aktuelne ankete. Izradi
svoju anketu!