|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
3.7.2010 8:43:03   
nala
Mimce, od svih kolica koja si ponudila, najprimamljivija varijanta je hauck (u $$$$$, naravno). Meni, recimo nisu odgovarala nijedna osim Peg Perego zbog duzine drski za guranje. Giordani su mi najmanje odgovarala jer imaju kratke drske pa nisam mogla da ih poguram a da ne zgazim na tocak ili onu precku. Ali mm i ja smo visoki i imamo duge korake, ne znam za druge. Nismo mi neki kosarkasi, ali mi ne bi prijalo da savijam kicmu dok guram kolica ili se o njih saplicem. Treba i o tome voditi racuna.

Nejtiri, potpuno si u pravu sto se chicco kolica tice a vezano za sirinu. Mislim da sam negde pisala o tome. I o tome treba voditi racuna.

(odgovor članu Mimče)
Direktna veza do poruke: 826
3.7.2010 10:12:50   
pahulja76
mimce, sve sto si navela imas u Aksi pa ako ti je neka blizu svrati da ih pogledas... mm i ja smo videli jedna koja rade hauck i esprit u saradnji (imaju nalepnicu disney) i mislimo da su jako prakticna-uz kolica dobijes autosediste, torbu sa dunjicom za kisno vreme, ispod imaju onu mrezastu korpu za igracke il sta vec, lako se sklapaju, ne zauzimaju puno mesta... i kostaju oko 20 hilj.
a giordani su (po meni) imitacija chicco-a 4u1 a jeftinija varijanta.

< Poruku je uredio pahulja76 -- 3.7.2010 10:13:06 >

(odgovor članu nala)
Direktna veza do poruke: 827
3.7.2010 10:17:09   
dobro bice iz bajke
Dame,mi smo kupili mm sestri kolica..Necete verovati uzeli smo ih na buvljaku u Bg,kostaju 8500,imate u raznim bojama.Dobijete torbu sediste za kola,i korpu..Jako su lepa i kvalitetna..Ona je bas zadovoljna.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nala)
Direktna veza do poruke: 828
3.7.2010 10:17:53   
LillyT
Mimce, ja imam Esprit i za sada sam bas zadovoljna. Stanu nam lepo u gepek (cak i na prednje sediste), lako se sklapaju i sto je meni i bilo najvaznije, lagana su, imaju oko 6.5kg. Mana im je sto beba nije okrenuta prema tebi, tj. ne vidis je dok je vozikas. Inace, super su za upravljanje, "slusaju".

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu pahulja76)
Direktna veza do poruke: 829
24.7.2010 19:57:06   
isidora88
ja sam pre neki dan kupila pierre cardin 3 u 1 i jako su mi lepa user posted image nadam se da su i kvalitetna user posted image
da li je neko cuo nesto o ovim kolicima?bas me zanima

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu bebuska)
Direktna veza do poruke: 830
25.7.2010 17:11:06   
isidora88
niko nista user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 831
25.7.2010 17:23:53   
Anck Su Nmaun
heheh ja sam ti pisala  al nemaju taj deo za novorodjence,
ja sam preeezadovoljna njima, laka okretna ma super su!

Direktna veza do poruke: 832
25.7.2010 17:36:46   
isidora88
ova imaju i autosediste i nosiljku i onaj osnovni deo,prelepa su,pogledaj na googlu kad ukucas pierre cardin 3 u 1,meni se jako svidja dizajn a i ispropbala sam ih,deluju mi stabilno i nisu skupa,mene ce izaci oko 350 eura user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 833
6.8.2010 15:22:00   
Anoniman
Ovaj model kolica je za sada u našem najužem od najužih izbora , samo još kad bi se do novembra baš OVAJ dezen sa slike pojavio i u Srbiji ... user posted image

user posted image

Dakle , žene , ako vidite negde OVA kolica u OVOJ boji - javiteeeeeeeee user posted image

Direktna veza do poruke: 834
6.8.2010 16:36:12   
nala
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Ovaj model kolica je za sada u našem najužem od najužih izbora , samo još kad bi se do novembra baš OVAJ dezen sa slike pojavio i u Srbiji

Koja je to marka? Ako budem naisla da ti javim. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 835
6.8.2010 17:08:21   
choopa choops
nala kolica Graco model Trekko user posted image

BubaMirce znam da je bas takve boje bilo u TL. A da ih nazoves i pitas? Ili posalji mail sa slikom na customerservice@magma.hr i pitaj imaju li i mogu li dostavit u NS??

Ja sam tako narucila krevetac ( iako nije bio u katalogu, a imali su ga ranije) iz Zagreba za Dubrovnik user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu nala)
Direktna veza do poruke: 836
6.8.2010 21:51:48   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: gagana83

Meni se svidjaju ova Esprit kolica

user posted image

Danas sam našla ova kolica na EXTRA sniženju za 19 900 ... Inače su 30 000 ... I ne znam šta da radim , da li da ih uzmem ... Ipak nije mala ušteda od 10 000 ... I inače - ova kolica su mi se prva dopala , ali mi je bilo puno 36 000 koliko im prvobitno bila cena ... Sada su svuda uglavnom oko 30 000 ... Dobija se nosiljka , dunjica , suncobran i torba za mamu , ručka se okreće da možeš da gledaš u dete ... Super su kolica ... Teška su 10,5 kg ... Jedino me plaše ovi točkovi prednji što se ne rotiraju user posted image Mislim se i mislim , ta akcija i sniženje neće trajati doveka ... Šta da raaaadim ???

(odgovor članu gagana83)
  Direktna veza do poruke: 837
6.8.2010 21:55:16   
Lu
Ja ipak glasam za trekkouser posted image
Ja sam imala (još uvijek imam) samo malo stariji model, valjdauser posted image
Ja ne volim ove male točkiće, pihuser posted image

edit: na ovim esprit nisu tako mali, nego inače ne volim male, pogotovo dupleuser posted image

< Poruku je uredio Lu RR -- 6.8.2010 21:58:14 >

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 838
6.8.2010 21:57:41   
Anoniman
Lu , točkovi uopšte nisu mali , čak su iste veličine kao prednji točak na Treku , ja upoređivala danas ... Pozamašni su točkovi na njima ... I imaju gumu ...

A pitala sam za Treko i onaj bordo dezen sa gornje slike - samo mi je dao katalog i rekao da oni neće dobijati ta bordo , već samo plava i narandžasta user posted image

< Poruku je uredio BubaMira -- 6.8.2010 22:00:05 >

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 839
6.8.2010 22:02:09   
Lu
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Lu , točkovi uopšte nisu mali , čak su iste veličine kao prednji točak na Treku , ja upoređivala danas ... Pozamašni su točkovi na njima ... I imaju gumu ...

A pitala sam za Treko i onaj bordo dezen sa gornje slike - samo mi je dao katalog i rekoa da oni neće dobijati da bordo , već samo plava i narandžasta user posted image

Spor mi nešto netuser posted image
Ne znam, neću da te zbunjujem, ako se tebi sviđaju više onda kupi ta, ako sam dobro preračunala to je 100 eura manje na sniženju, a koliko su ova trekko?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 840
6.8.2010 22:03:28   
dijana1*
BubaMiro po meni je bitno i mnogo je lakse za mamu kada u pocetku dok je beba mala gledas u nju, ali isto tako veruj mi bitno je i da su tockovi rotirajuci. Mislim da sam videla ta kolica u Aksi i nisu mi se svidela bas zbog tockova, teska su za upravljati.
Ja imam chippolino opitma kolica i na 3 tocka su, prednji tocak je rotirajuci a korpu okreces kako zelis tj. da li zelis da beba gleda u tebe  ili ne.
Prvo sam mislila da kupim peg perego uno ali sam odustala zbog tockova jer kada rucku okrenem tako da ja gledam u bebu rotirajuci tockovi ostaju ispred mene i opet je tesko da se vozi, svaki put moras da ih odignes ako zelis levo ili desno jos plus teska beba i torba user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 841
6.8.2010 22:05:09   
Anoniman
Kod njih su ova Treko 25 000 ... Ali samo plava i narandžasta . Ta Treko se u drugim radnjama mogu naći i za 22 000 , i dobijaš ih sa dunjicom i navlakom za kišu . I nigde nema nekih ženskih boja , ima još samo sivih user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 842
6.8.2010 22:07:02   
Lu
Ja sam malog  vozila u as jaje koje kliknem na kolica, i onda on gleda u mene, nije se mogla pomjerati ručka.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 843
6.8.2010 22:13:38   
Anoniman
Gurala sam po radnji Treko , i milina ih je vrteti , možeš jednim prstom da ih roriraš levo desno . Ova Esprit nisam uspela da provozam jer je bilo milion ljudi oko njih sa prodavačem , ko da ih džabe daje . Videla sam posle da prodavač voza kolica i nekako je čudno 'vatao krivine ... Ali mi je bilo mnogo moćno kad je ručku za čas prebacio , razmontirao sve za sekund od položaja za veliku bebu do položaja novorođenčeta . Imaju gore i neko prozorče ... Nemam pojma ... Sutra popodne idem sa mojim mužem da ih ponovo detaljno ispregledamo (ako ih još ima user posted image ) , da pokušam da ih izvozam ... Pa da odlučimo ... 

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 844
6.8.2010 23:24:46   
Anoniman
To sa rotirajućim točkovima... To je stvar navike.
Glup primer ću ti navesti, recimo, moja mama ne zna da gura moja kolica jer se prednji točkovi rotiraju. Jednostavno, žena se zaglavi u svaku rupu, na svakom ćošku psuje, ma haos čitav, samo zato što kada se moj brat rodio, pre 15godina, ona je imala kolica kojima se nisu vrteli točkovi.
Kada sam bila kod mame dok je Luka bio mali, vozala sam ga u maminim kolicima (pošto su i dalje kao nova, zato se kunem u PegPerego), i nije to tako strašno što se prednji točkovi ne rotiraju. Ili sam i ja navikla gurajući brata? user posted image
Mislim da ti je mnog bitnije šta još uz kolica dobjaš... Recimo to jaje, to ti je ujedno i AS prvih godinu dana (malo manje ako bebac bude veći), kišna navlaka (mrzim je, ali me je spasla milion puta), zimska navlaka (živela!)...
Sedi, izvagaj... Kupi kvalitetno, trebaće ti i za drugo. user posted image
I ne bih da se mešam previše, ali ja nikada ne bih kupila tipično žensku boju... Šta ako drugo bude dečak? user posted image
Zato sam ja uzela crveno-siva kolica, u nadi da ću jednog dana roditi devojčicu user posted image , a dobra mi je i narandžasta varijanta.
Razmisli o tome.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 845
6.8.2010 23:30:17   
magde
moja kolica ke bertone.sasvim obicna je bas.Malo se kajem sto nisam se raspitala oko sve za kolice.Na primer kolice sa veci (trkala -tako je??)je mnogo stabilnija nego smale.I da kolica one nove sa jedno trkalo napred je samo lepa za oko ali da nje bas stabilna bas.Sta vi mislite???

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 846
6.8.2010 23:32:22   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: magde

sa jedno trkalo napred je samo lepa za oko ali da nje bas stabilna bas.Sta vi mislite???

Lu reče da ih je koristila, da su stabilna, a ja nisam pametna. Nisu mi se sviđala takva kada sam kupovala svoja, ili su se kasnije pojavila, nemam pojma user posted image user posted image , sad su mi lepa. user posted image

(odgovor članu magde)
  Direktna veza do poruke: 847
6.8.2010 23:32:51   
Anoniman
Tashke , hvala ... Ova Esprit su bež boje , ako se baš odlučimo za njih i ako bude drugo dete dečak - malo će da bude gej user posted image . Osim ako ne ubedim ceo svet da je bež cool i za dečake .

Ne znam , premišljam se opasno , a sutra idem sa mužem da dobro izmaltretiramo ta kolica po prodavnici , mada meni ne izlazi iz glave slika kako se prodavac muči da skrene kolicima desno - levo , i kako je morao da ih izdiže da bi pošteno skrenuo , dok sam ja ona Treko pomerala mislima user posted image . Sutra ću baš da vam javim šta smo uradili . Mada , kad bi sutra osvanula negde ova Treko bordo - braon kolica , kupila bi ih bez razmišljanja.

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 848
6.8.2010 23:34:28   
magde
hahaha pa vidi sad su i men elepi te kolice ali da ponovo kupim necu takvu da odaberem.Odaberecu neka visoka i svecim trkala.Probala sam da vozim to je fenomenalna.Nisam upamtila koja je bila firma kolica koja je bila marka ali sta vredi i da znam imam vec jednu.Sad se dvoumim dali da uzmem ljetnu kolicu.Koliku je potrebna???

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 849
6.8.2010 23:40:48   
Didy
Da ja ponovim svoj savet koji sam već dala na prethodnim stranama - Ako živiš u kući ili negde nisko u zgradi, tj. ako ne moraš da vučeš kolica na sprat, uzmi sa što većim točkovima, po mogućstvu sa točkovima na naduvavanje. Bukvalno ih guraš malim prstom leve ruke i po snegu i po neravnom terenu. Mi imamo takva, ali su nam bila jako glomazna i teška, pa smo uzeli kišobran već od 4-5 meseca. Da nismo u zgradi i da nemamo mali auto, ne bih ni razmišljala o kišobran kolicima.

Na pučini je mir... I mir će nas udaviti...

(odgovor članu magde)
Direktna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Curtis Means je najranije rođeno dete koje...
Guinnessova knjiga rekorda potvrdila je da je Curtis, koji sad ima 16 meseci, postavio novi svetski rekord. Standardna t...
Pol deteta na osnovu oblika stomaka i drugog?
Može li se na osnovu oblika trudničkog stomaka ili nečeg drugog odrediti pol deteta? Imate stomak u obliku lopte, gadne ...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here