Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira Bili smo danas da gledamo ona kolica ... Hvala ti , Bože , na ljubaznim prodavačima i nedelji bez gužve ... Dečko nam je do detalja rasklopio i Esprit i Graco , sve objasnio , pustio mene da izmaltrertiram do kraja i jedan i drugi model , i , na kraju , što se tiče onih Esprit kolica , samo nam je diskretno šapnuo "no , no" Tako da - definitivno smo se odlučili za Graco , samo - još malo ćemo da sačekamo sa kupovinom , možda izleti baš onaj dezen koji želimo . Inače , i da mi nije sugerisao za Esprit - ne bih ih uzela , ja sam se živa namučila da skrenem sa njima u vožnji , a još je u prodavnici pod gladak (pločice) , šta bi tek bilo na betonu , pesku i sličnom ? Nekoliko puta sam pokušavala , i bez izdizanja kolica nema šanse da ih mrdneš levo desno . A teška su mi i onako prazna ... Za razliku od Graca , koja su mi bila lagana kao perce ... I druga stvar , Graco sam sklopila , verovali ili ne jednom rukom , bez ikakvih poteškoća , a još sam u levoj ruci držala nosiljku ... Kad sam prišla da sklopim ta Esprit - šiznula sam . Gurni , klikni , pritegni , pomeri ručku , oruuuuk , sklopljeno . I sklopljena su mnooogo glomaznija kad su sklopljena od Graca , iako su lakša . Eto , tako sam ja prošla ... Znači , Graco , Esprit Bubo, a da nisu bili prednji toćkovi zakočeni?