|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
6.8.2010 23:41:39   
Anoniman
BubaMiro,
da, ta kojima se točkovi ne rotiraju, moraju da se odignu kada se skreće, ali to samo izgleda komplikovano, inače je čista navika. Naravno da je mnogo komfornije skrenuti bez odizanja, ali nije to smak sveta. Ja recimo svojim kolicima zameram samo što nemaju dršku na prebacivanje, mnogo mi je falila kada duva vetar, kada sija sunce iz porešnog pravca...
Kuma moja je htela ta Esprit, ona je htela ljubičasta user posted image , i do kraja odustala, kupila je PegPerego neki na kom se isto prebacuje drška. Ako se ne varam, tih bež Esprit imaju u Dexy Co, i mislim da je rub roza. user posted image BTW, bež jeste i za dečake. Po meni, sve boje su unisex, sem roza. user posted image

MAGDE,
imaš temu o letnjim kolicima. Ja ih mrzim! user posted image Ali ja sam budala verovatno! Iritiraju me mali tičkovi koji se zaglave u svaku rupicu na putu. Nervira me što su mala, pa se beba sva iskrivi kada spava u njima. Nervira me... ma sve me nervira! A mm je bio oduševljen što zauzimaju manje mesta u prtljažniku. user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 851
6.8.2010 23:43:45   
magde
da u pravo si TASHKE

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 852
6.8.2010 23:47:13   
Anoniman
Nemam pojma, MAGDE, žene su tako srećne kada kupe letnja kolica. Još ni od jedne nisam čula da je nezadovoljna. Ja ih prosto mrzim. user posted image

(odgovor članu magde)
  Direktna veza do poruke: 853
6.8.2010 23:49:25   
choopa choops
Bubo ja bi izmedju ovo dvoje ipak glasala za Graco. Iako ta kolica sa 3 tocka nisu medju mojim favoritima, za ova svi kazu da su odlicna...
Imas u ovoj boji
Klik
Jedan link sa njima
Klik

Hauck trokolica (je li moguce da je to cijena?user posted image )
KLIK

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 854
6.8.2010 23:49:55   
magde
pa to se i ja dvoumim dali da uzmem a ljeto je jos malo......nego ja sam vec uzela bicikl i sad mi nekako i ne treba ta ljetna tako???

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 855
6.8.2010 23:50:52   
magde
pa to je sigurno cena a koliko bii bila????

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 856
6.8.2010 23:52:26   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: magde

pa to se i ja dvoumim dali da uzmem a ljeto je jos malo......nego ja sam vec uzela bicikl i sad mi nekako i ne treba ta ljetna tako???

Nisam merodavna, ja sam Luku još nedavno vozala u kolicima, tako mi bilo najlakše ako idemo negde dalje, ili ako žurimo. Ako putujemo negde, ne idem bez kolica, jer smo onda ceo dan napolju, a on ne može ceo dan na nogama...

(odgovor članu magde)
  Direktna veza do poruke: 857
6.8.2010 23:52:47   
choopa choops

Pa ne znam, nesto mi djeluje malo u odnosu na ostala...user posted image

(odgovor članu magde)
Direktna veza do poruke: 858
6.8.2010 23:53:44   
magde
a ova moja gura kolica i sta da radim.........uzas ni ja da setam u miru ni ona xaxaxxaxaamalo je pocela da sedi mirno ali....to je

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 859
6.8.2010 23:57:05   
Nensi*

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Pa ne znam, nesto mi djeluje malo u odnosu na ostala...user posted image

Ja sam jedna njihova videla u Aksi i kostala su 7.400,al su bila na 4 tocka...

Nena+Danilo=Vuk :)

Direktna veza do poruke: 860
6.8.2010 23:58:39   
Anoniman
Moj muž glasa za Treko , i ja nekako više naginjem ka njima jer su jako lagana za manevar . Jedino što nemaju je ručka koja se okreće pa da dete može da bude okrenuto ka mami . I teška su skoro 14 kg user posted image , a opet - ja živim u zgradi bez stepenika , na prvom spratu , i do stana iz lifta izlazim bez problema , pa neću morati da ih vukljam i teglim . Esprit su teška 10 , 5 kg . 

(odgovor članu magde)
  Direktna veza do poruke: 861
7.8.2010 0:10:06   
choopa choops
A ova? Lice na Graco, samo ne znam kakav je kvalitet?
KLIK

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 862
7.8.2010 0:15:44   
Anoniman
Sutra je dan D user posted image . Idem da vidim i na licu mesta odlučim . Ako se Esprit pokažu dobrim - kupićemo ih sutra , a ako ne - neću kupovati ni jedna još neko vreme , čekaću da mi se pojave Treko u nekoj žeMskoj verziji . user posted image Sad idem da spavam i sanjam ona bordo - braonkasta user posted image

Čupe , ljubim te . Hvala ti što si mi postavila sve ono . Mislim da i ti misliš da obe mislimo na Treko user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 863
7.8.2010 0:21:02   
choopa choops
Ajde user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 864
7.8.2010 17:22:50   
Anoniman
Danas nisam ništa uradila , jer smo zakasnili user posted image , mm je morao da ostane duže na poslu . Sutra , ili u ponedeljak ... user posted image

Direktna veza do poruke: 865
7.8.2010 21:17:12   
Lu
IZVORNA PORUKA: Tashke

Nemam pojma, MAGDE, žene su tako srećne kada kupe letnja kolica. Još ni od jedne nisam čula da je nezadovoljna. Ja ih prosto mrzim. user posted image

Nisi jedina, ni ja nisam imala ljetna kolica a ni Jecauser posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 866
7.8.2010 22:41:50   
nala
IZVORNA PORUKA: Lu RR

IZVORNA PORUKA: Tashke

Nisi jedina, ni ja nisam imala ljetna kolica a ni Jecauser posted image

Nikada nisam volela kolica sa tockovima velicine dukata. Potpuno su neprakticni. Tashke je u pravu, ni pukotinu na putu ne mogu zaobici da se ne zaglave. Kad moj brat ostavi ta kolica kod mojih roditelja da bi vozili njegovog sina, moji uvek traze da im donese "normalna" kolica jer ne umeju da upravljaju ovima. user posted image Ja ih nemam jer su moja univerzalna PP Pliko P3 i obozavam ih.

(odgovor članu Lu)
Direktna veza do poruke: 867
8.8.2010 18:07:42   
Anoniman
Bili smo danas da gledamo ona kolica ... Hvala ti , Bože , na ljubaznim prodavačima i nedelji  bez gužve ... Dečko nam je do detalja rasklopio i Esprit i Graco , sve objasnio , pustio mene da izmaltrertiram do kraja i jedan i drugi model , i , na kraju , što se tiče onih Esprit  kolica  , samo nam je diskretno šapnuo "no , no" user posted image   Tako da - definitivno smo se odlučili za Graco , samo - još malo ćemo da sačekamo sa kupovinom , možda izleti baš onaj dezen koji želimo .

Inače , i da mi nije sugerisao za Esprit - ne bih ih uzela , ja sam se živa namučila da skrenem sa njima u vožnji , a još je u prodavnici pod gladak (pločice) , šta bi tek bilo na betonu , pesku i sličnom ? Nekoliko puta sam pokušavala , i bez izdizanja kolica nema šanse da ih mrdneš levo desno . A teška su mi i onako prazna ... user posted image   Za razliku od Graca , koja su mi bila lagana kao perce ... I druga stvar , Graco sam sklopila , verovali ili ne jednom rukom , bez ikakvih poteškoća , a još sam u levoj ruci držala nosiljku ... Kad sam prišla da sklopim ta Esprit - šiznula sam . Gurni , klikni , pritegni , pomeri ručku , oruuuuk , sklopljeno user posted image . I sklopljena su mnooogo glomaznija kad su sklopljena od Graca , iako su lakša .

Eto , tako sam ja prošla ... Znači , Graco user posted image , Esprit user posted image

< Poruku je uredio BubaMira -- 8.8.2010 18:14:14 >

(odgovor članu nala)
  Direktna veza do poruke: 868
8.8.2010 20:15:05   
choopa choops
Navijam da nadjete Graco u crvenoj boji user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 869
8.8.2010 20:20:27   
Anoniman
Bitno je da nađeš ono što ti odgovara. user posted image

Iz čiste radoznalosti pitam, zašto je ovo rekao?
IZVORNA PORUKA: BubaMira

i , na kraju , što se tiče onih Esprit  kolica  , samo nam je diskretno šapnuo "no , no"   

No No u poređenju sa Graco, ili No No uopšteno za Esprit?

Direktna veza do poruke: 870
9.8.2010 0:24:04   
Anoniman
No no za TAJ Esprit model konkretno , a u poređenju sa Gracom posebno .

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 871
9.8.2010 0:26:24   
Lu
Znači ipak Gracouser posted image user posted image

Kad zašutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobijedio.
Znači da više nisi vrijedan mog vremena!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 872
9.8.2010 0:59:49   
Anoniman
Graco , Lule , Graco ... user posted image . Osim ako nam se do novembra ne pobrkaju lončići user posted image

(odgovor članu Lu)
  Direktna veza do poruke: 873
9.8.2010 7:36:17   
Trcosava
IZVORNA PORUKA: BubaMira

Bili smo danas da gledamo ona kolica ... Hvala ti , Bože , na ljubaznim prodavačima i nedelji  bez gužve ... Dečko nam je do detalja rasklopio i Esprit i Graco , sve objasnio , pustio mene da izmaltrertiram do kraja i jedan i drugi model , i , na kraju , što se tiče onih Esprit  kolica  , samo nam je diskretno šapnuo "no , no" user posted image   Tako da - definitivno smo se odlučili za Graco , samo - još malo ćemo da sačekamo sa kupovinom , možda izleti baš onaj dezen koji želimo .

Inače , i da mi nije sugerisao za Esprit - ne bih ih uzela , ja sam se živa namučila da skrenem sa njima u vožnji , a još je u prodavnici pod gladak (pločice) , šta bi tek bilo na betonu , pesku i sličnom ? Nekoliko puta sam pokušavala , i bez izdizanja kolica nema šanse da ih mrdneš levo desno . A teška su mi i onako prazna ... user posted image   Za razliku od Graca , koja su mi bila lagana kao perce ... I druga stvar , Graco sam sklopila , verovali ili ne jednom rukom , bez ikakvih poteškoća , a još sam u levoj ruci držala nosiljku ... Kad sam prišla da sklopim ta Esprit - šiznula sam . Gurni , klikni , pritegni , pomeri ručku , oruuuuk , sklopljeno user posted image . I sklopljena su mnooogo glomaznija kad su sklopljena od Graca , iako su lakša .

Eto , tako sam ja prošla ... Znači , Graco user posted image , Esprit user posted image

Bubo, a da nisu bili prednji toćkovi zakočeni? user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 874
9.8.2010 7:41:39   
LillyT
Hahahaaa, sada tek ovo vidim, a nama je prodavac baš savetovao Esprit, iako su bila dosta povoljnija od Graco kolica user posted image jer su lakša, a to je meni bio najbitniji kriterijium. Ne znam koji ste model gledali, ovaj moja su 6.5kg i mislim da je to baš lagano. I vozim ih jednom rukom. E sada, moguće je da su jedna od onih glomaznih kolica, to nisam ni gledala

Zgodna nisam, ali nezgodna jesam

...and all I can do is try

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 875
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  33 34 [35] 36 37   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Krvarenje u drugom i trećem tromesečju tru...
Pročitajte koji su najčešći razlozi zbog kojih u drugom i trećem tromesečju dolazi do krvarenja u trudnoći.
Jelena S.: Moja porođajna priča
Termin 12.12., odem na pregled (nećeš ti skoro, hajde kući)... i tako svaki dan do petka 21.12. Probudim se ja, bolovi k...

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here