|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kakva kolica?
26.6.2010 18:08:24   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: Anck Su Nmaun

Bili smo u Madjarskoj i Kupili smo kolica user posted image user posted image user posted image Prezadovoljna sam....
Pierre Cardin
-4 polozaja
-AS tako da mogu i bebu da namestim prema sebi
-Prekrivac za zimu
-Prekrivac za kisu
-nisu teska i rasklapaju se na dva nacina
-svidjaju mi se jer su kvalitetnijeg materijala i Crno crvene boje ...
a cena .... fantasticna .... posto smo u istoj radnji kupili i krevetac i dobili 5 % popusta i povrat poreza..izacice nas zajedno 220e i kolica i krevetac!
Ja odusevljena.... kad nadjem vremena bas cu postaviti i slikicu jer su mi prelepa!!!

Evo ih  to su ta...

user posted image

(odgovor članu Anck Su Nmaun)
Direktna veza do poruke: 801
26.6.2010 18:10:54   
Anck Su Nmaun

Da i moram reci ako nekog interesuje.... Peg Perego kolica  3 u 1 kao ova gore  u Madjarskoj 250e! 

Da samo  tek za oko mesec dana ali ne ispod 200 e i to u jednoj prodavnici.... tako da ako pazarite kolica iznad 200 svakako imate povrat...

Mi smo uzeli i kolica i krevatac u istoj prodavnici!

Stvarno cena ima raznih na razlicitim mestima  ali vredi otici sigurno!!!
Sve sto smo uzeli za upola smo manje  pazarili nego sto bi ovde!

Direktna veza do poruke: 802
26.6.2010 18:28:29   
isidora88
draga hvala ti puno na informacijama,svidjaju mi se tvoja kolica jako,steta sto nisu 3u1,ja bih da imaju i nosiljku jer mi je termin u decembru pa da bebi ne bude hladno kad je budem vozala user posted image da mi termin nije na zimu uzela bih 2u1 sigurno.
onda cu verovatno otici u segedin da uzmem sve sto mi treba user posted image jos samo da nabavim kombi jer bih ja da kupim 100 stvari user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 803
26.6.2010 19:15:08   
MASHKA
drugarice sva ta kolica o kojima vi diskutujete su za mene iskreno malo skuplja varijanta. ja bi nešto povoljnije a da opet bude i koliko-toliko kvalitetno. na primer ovako nešto
user posted image
Graco kolica Spree Genny
http://www.justclick.rs/catalog/product_info.php?manufacturers_id=27&products_id=101

da li neko slučajino ima iskustva sa njima i šta mislite?

(odgovor članu isidora88)
Direktna veza do poruke: 804
26.6.2010 19:18:22   
Anck Su Nmaun
Slazem se sa tobom ... mi smo i kolica i krevetic platili 220e.. a ovde kod nas sve cene da padnes na dupe! Svi se gadjaju nekom nenormalnim ciframa user posted image

Inace nism htela 3u1 jer su mi svi govorili da taj prvi deo necu ni koristiti , i stvarno nema potrebe za njim jer sam prvih dana koristila AS jaje  koje se montira na kolica i vec je vozam bez toga samo u kolicima i super su.... zadovoljnija sam nego sto sam ocekivala!!!

< Poruku je uredio Anck Su Nmaun -- 26.6.2010 19:19:25 >

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 805
26.6.2010 19:20:19   
Anck Su Nmaun
IZVORNA PORUKA: isidora88

draga hvala ti puno na informacijama,svidjaju mi se tvoja kolica jako,steta sto nisu 3u1,ja bih da imaju i nosiljku jer mi je termin u decembru pa da bebi ne bude hladno kad je budem vozala user posted image da mi termin nije na zimu uzela bih 2u1 sigurno.
onda cu verovatno otici u segedin da uzmem sve sto mi treba user posted image jos samo da nabavim kombi jer bih ja da kupim 100 stvari user posted image

Preporucujem market  Beba!Naj povoljniji su a imaju super izbor!

Direktna veza do poruke: 806
26.6.2010 19:40:29   
isidora88
nadam se da cu uspeti da odem tamo jer mi se cini jako povoljno,ovde najjeftinija kolica koja sam videla a da su 3u1 su oko 350 E a krevetac oko 150E,a u madjarskoj bih sigurno kupila jeftinije i jos bi mi ostalo za neke stvarcice ili mozda komodicu za bebine stvari user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 807
26.6.2010 19:51:46   
Anck Su Nmaun
Vredi sigurno ,  mi smo super prosli! Jos bolje ako  ide sa vama neko ko zna mesta za shoping!

Direktna veza do poruke: 808
30.6.2010 3:24:58   
isidora88
meni se jako svidjaju kolica quinny buzz,kostaju oko 400 E,mene zanima da li ih ima neko i da li su zadovoljni sa njima,tj.vredi li dati te pare jer nemaju ni auto sediste ni nosiljku ili to mo ze da se dokupi?

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 809
30.6.2010 9:15:13   
nala
Bejbe, ovo sam nasla na netu. http://www.youtube.com/watch?v=KJIgMXKGsaE&feature=related pa povedi racuna ako uzimas trotockasa, da ti se ne dogodi da proklinjes dan kada si ih kupila. Ako je pak ova full varijanta cetvorotockasa http://www.youtube.com/watch?v=r-6wsZPtCjA&NR=1, onda nije lose. Ima tu jedno veliko ALI, a to je, kolica su super, ALI ako ces dete voziti do 1,5 god. jer su jako mala, nisu prostrana, pa ces posle morati da kupis jos jedna. Moras voditi racuna o tome. Kad budes kupovala kolica, povedi neko dete i probaj, ili nadji neko koje je u radnji (to svima savetujem). Moje dete ima 5 godina, visoko je ali nije preterano tesko (20kg), a nikad to nije ni bila, ali imas napredne dece (kao sto je cerka moje zaove, ima 7 meseci i 10,5kg), koja imaju siroka ramena i krupna su, a cinjenica je da ne znas kakvo ce tvoje biti, pa sa 1,5 godinom vec ne mogu u neka kolica. Razmisli o ovome pre nego se odlucis za neka kolica. Ja moje dete mogu i sada da vozim u mojim kolicima, da nije tako matora, user posted image user posted image user posted image ali ona koja si ti navela, pa nisam bas sigurna koliko bi se dugo u njima vozila. Kad biras kolica, moras sirinu i duzinu sedista da pogledas. Ne kazem da me poslusas, ali razmisli. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 810
30.6.2010 9:20:16   
Anoniman

meni se jako svidjaju kolica quinny buzz,kostaju oko 400 E,mene zanima da li ih ima neko i da li su zadovoljni sa njima,tj.vredi li dati te pare jer nemaju ni auto sediste ni nosiljku ili to mo ze da se dokupi?

Isidora, moja kuma i drugarica ih imaju i ne bi ih dale nizasta na svetu! user posted image  Posebno drugarica koja je sa prvim detetom imala Chicco, e sad ti vidi. Jedine mane su im cena i to sto su teza. A ostalo, sklapanje, rasklapanje, voznja, udobnost bebe je pesma, probala ja i jedna i druga user posted image

Direktna veza do poruke: 811
1.7.2010 1:09:59   
isidora88
hvala na odgovorima,ja vise gledam estetiku nego funkcionalnost user posted image jako mi se svidjaju ali ne znam ni gde imaju da se kupe i gde mogu da ih isprobam. videla sam na sajtu enci menci ali nemaju ih u svojoj prodavnici u ns user posted image
jel zna neko sta se uz njih dobija od dodatne opreme i da li bi beba mogla da se vozi u njima na zimu? naravno ususkala bih bebu ali da li ce joj biti zima u njima?user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 812
1.7.2010 10:58:53   
pepeljuga
user posted image

stigla su nasa peg perego kolica, bas su dobra, lagana, lako se sklapaju a dobili smo i dodatke za kisu, vetar i hladno vreme user posted image

Direktna veza do poruke: 813
1.7.2010 12:35:29   
isidora88
nadam se da ce mi neko odgovoriti user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu pepeljuga)
Direktna veza do poruke: 814
1.7.2010 12:44:39   
Anoniman
Jedva smo danas rastavili bertonijeva kolica za blizance da bi oprali navlake...znachi...uzassssss user posted image Videtju na shta tje da lichi kad izadje iz mashine...poshto su se skoz ubudjavila user posted image

Direktna veza do poruke: 815
1.7.2010 19:55:26   
isidora88
niko mi nije odgovorio user posted image user posted image user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 816
1.7.2010 20:15:07   
Anoniman

niko mi nije odgovorio user posted image user posted image user posted image

Nemoj biti tuzna. user posted image  Evo ja sam se raspitala da ti odgovorim.
Kolica imaju nesto kao memorijsku penu u onim Dormeo jastucima, tako da je to prilicno toplo i udobno, pri tom dobijas navlaku od onog kao inpregniranog platna (kao sto uobicajeno imaju kolica) za leto da ''hladi'' bebu.

Dobijas torbu koja se kaci dole na kolica, korpa se dokupljuje za dole i kostala je 1800 dinara. Onda dobijas pumpu za tockove, adaptere za AS i korpu i dodatak sa dva tocka za napred. Tako da nije bitno da li kupis buzz 3 ili 4, svakako dobijas obe varijante tockova.

Nastavak za noge se izvlaci, kao i ona nadstresnica gore, koja se podesava po visini, tako da beba bez problema moze da se vozi do 3 godine. Drugarica je imala problem sa Chicco kolicima, sa prvim sinom, jer vec sa godinu i nesto nije mogao da se uvali, osim da se uglavi, jer kaze da je uzak naslon, pa su mu ramena bila sira, a nije toliko krupna beba bio.

Pitaj jos nesto ako te zanima, pa cu je pitati. Ja znam da cu ih sigurno kupiti jednog dana kada mi budu trebala kolica user posted image  
E da, pustila mi je sad sms da ce mi pustiti i link gde da pogledas.
Valjda sam pomogla user posted image

Direktna veza do poruke: 817
1.7.2010 20:39:57   
isidora88
nejtiri svaka cast user posted image user posted image user posted image user posted image
pitaj je koja je cena kolica i gde su najpovoljnija i koliko kosta nosiljka ona u kojoj beba bude zimi do 6 meseci bebine starosti posto autosediste necu kupovati,to cu dobiti ali mi treba ta nosiljka jer ne mogu bebu u sred zime voziti tako otkrivenu pa mislim da je nosiljka najbolje resenje jer ce beba biti ususkana user posted image
hvala ti puno. user posted image i ti ces uskoro kupovati kolica budi sigurna u to user posted image user posted image user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 818
2.7.2010 19:02:31   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: MASHKA

drugarice sva ta kolica o kojima vi diskutujete su za mene iskreno malo skuplja varijanta. ja bi nešto povoljnije a da opet bude i koliko-toliko kvalitetno. na primer ovako nešto
user posted image
Graco kolica Spree Genny
http://www.justclick.rs/catalog/product_info.php?manufacturers_id=27&products_id=101

da li neko slučajino ima iskustva sa njima i šta mislite?

nemam iskustva, ali koliko znam Graco su jako kvalitetna kolica (bred i Andja vozaju svoju djecu u njima user posted image ). ova se sklapaju kao knjiga pa to moze da ti bude problem sto se tice gepeka (a mozda i ne, nas je gepek kvadratnog oblika i u njega lakse stanu ovakva kolica, nego kisobran koji imamo). Zamoli ih da isprobas prije kupovine. vjerovatno nisu ni jedna od laksih, ali bitno da su bebi dobra i da vama cijena odgovara user posted image

Isidora88 Quinyy buzz nisu za novorodjencad, jer im je taj dio kao za sjedenje i koliko god ga ti spustis, nogice idu u vis. Potrebna ti je korpa, a ona je cini mi se oko 200e.Na njih idu Maxi Cosi autosjedalice. cesto zene kazu da imaju problem sa tockovima (tacnije prednjim tockom, izlize se pa zapinje) pa provjeri i to prije kupovine. Teska su. I uopste svi dodaci su im skupi. Ali...kazu da se lagano guraju, konstrukcija i materijali su im odlicni i plus imaju najljepsi dizajn od svih drugih kolica. Eto to je nesto sto ja znam o njima.

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu MASHKA)
Direktna veza do poruke: 819
2.7.2010 21:16:56   
isidora88
nije valjda da je tako skupa ta nosiljka user posted image
autosediste mi ne treba jer ce mi stojati u kolima,treba mi samo nosiljka za kolica ali 200 E je previse user posted image
ja sam zapela za ta kolica i moram ih imati,jos samo da nadjem negde tu nosiljku jeftiniju user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 820
2.7.2010 22:10:30   
*Alexx*
IZVORNA PORUKA: choopa choops

nemam iskustva, ali koliko znam Graco su jako kvalitetna kolica (bred i Andja vozaju svoju djecu u njima user posted image ).

A ne user posted image Koliko ja znam, Brad i Anđelina vozaju decu u Maclaren kolicima user posted image

Do not speak - unless it improves on silence.

Direktna veza do poruke: 821
2.7.2010 22:24:54   
Mimče
Drage ja sam od seke dobila chicco trotockas i sintezisza poceak ali s ova kolica toliko velika da samo ona i to sklopljena stanu u gepek i nista vise , pa sam na nekom sajtu kameleon videla nekoliko ok i jeftinih kolica oko 7500 ali nikad cula za te marke ima li ko iskustva prva su Gordani
user posted image
a ova druga hauck oko 14000 i imaju dosta delova
user posted image  
i Esprit
user posted image
p.s. ova crno bela, prva  mi sse najvise svidjaju al stvarno ne znam nista o kvalitetu i toj marki

< Poruku je uredio Mimče -- 2.7.2010 22:27:57 >

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 822
2.7.2010 23:52:44   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: Alexx RR

IZVORNA PORUKA: choopa choops

nemam iskustva, ali koliko znam Graco su jako kvalitetna kolica (bred i Andja vozaju svoju djecu u njima user posted image ).

A ne user posted image Koliko ja znam, Brad i Anđelina vozaju decu u Maclaren kolicima user posted image

user posted image A vjerovatno da imaju i od svakog proizvodjaca po jedna user posted image Ali sjecam se njiene slike (kad jos nisu imali ovoliko djece) sa kolicima za jedno dijete i to su bas bila Graco, slicna ovima sto je Mashka postavila sliku.

Isidora88 evo cijena u Hr, a mislim da je kod nas(vas) jako slicna.
Kosara Quinny

(odgovor članu *Alexx*)
Direktna veza do poruke: 823
3.7.2010 0:25:36   
isidora88
joj to mi je bas puno para user posted image mm ionako ludi sto hocu kolica od 400 E a jos ako mu kazem da treba jos 200 E mislim da ce poludeti user posted image a i ne bih ni ja tolike pare da dajem ali jako mi se svidjaju user posted image

Moja baka srce ima,
ovoliko, ovoliko,
znam da baka mene voli,
kao niko, kao niko...

Direktna veza do poruke: 824
3.7.2010 0:41:42   
choopa choops
A sta mislis o polovnoj kosari user posted image ? Ako je dobro ocuvana? Ima po netu oglasa...ne znam odakle si, ali vidim da ih po srbijanskim portalima prodaju... 

Direktna veza do poruke: 825
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  31 32 [33] 34 35   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

13 znakova da očekujete dečaka
Da li je moguće da postoje očigledni znaci koji nam mogu reći da ćemo biti ponosni roditelji malog dečaka? Čitajte dalje...
Dobijanje na težini po nedeljama trudnoće
Koliko je preporučljivo ugojiti se u trudnoći i zbog čega kilogrami tako naglo rastu?

image
pamaja
Fitolat je obavezni deo moje torbe za porodilište.
Fitolat sam otkrila u prvoj trudnoći. Pošto imam blizance, veoma mi je bilo važno da uspostavim pravilnu laktaciju. Još dok sam bila u porodilištu suprug mi je doneo Fitolat. Ja sam bila oduševljena. Mleko je pravilno nadolazilo, nisam imala mastitis niti bilo kakvih tegoba. Koristila sam ga tokom čitavog perioda dojenja. Moji blizanci su dojene bebe, bez adaptiranih mleka zahvaljujući Fitolatu. Sada su to zdravi sedmogodišnji dečaci. Uskoro nam stiže i seka, tako da će Fitolat biti obavezni deo moje torbe za porodiliste.  Više >>
image

Anketa

Расположење у трудноћи.
пеперутка16

Да ли сте имали нагле промене расположења током трудноће?

Click Here