Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.7.2010 6:40:14
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: happymama Ja sam odlucila, cim sam sazanala da sam trudna, da ce se zvati Srna ako bude devojcica, tako da ocekujem Srnu Iako su komentari na moju izjavu kako ce se devojcica zvati, blago receno, uzasni, ne obazirem se! Meni Srna bas lepo ime.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.7.2010 9:20:26
|
|
|
|
prase
|
IZVORNA PORUKA: vukosava IZVORNA PORUKA: prase IZVORNA PORUKA: vukosava IZVORNA PORUKA: Tashke I volim imena koja postoje u više različitih naroda u istom (ili veoma sličnom) obliku. Odnosno, da stranci mogu da ga izgovore. Uh meni treba takvo nekako ime. Recimo Mia je MAJA u engleskom govornom porducju jer I citaju kao AJ. UNA je JUNA. Moji poznanici koji zive u Kanadi su napisali sva imena koja su im dolazila u obzir za decu na papire, pa trazili od kolega sa posla da im to citaju... Tako su otpala imena Nemanja, Strahinja, Uros... Deca se na kraju zovu Filip i Aleksandar E to je dobra ideja. Meni treba ime za devojcicu, evo u ponedeljak sam saznala pol deteta. Neces mi verovati Aleksandra nam je bila prva varijanta a bice Filipovic, koja koincidencija... Aleksandar/Aleksandra je prelepo internacionalno ime, akcentuje se malo razlicito, ali svako zna da ga procita... Da li da zahvalimo Aleksandru Makedonskom za to, ne znam. Jos i znacenje je lepo, potice od dve grcke reci "aleksis" i "andros" = "zastitnik" i "narod" = zastitnik/ca naroda. Kud ces bolje... E sad downside: neizbezni su nadimci. Ne poznajem ni jednog Aleksandra niti i jednu Aleksandru koji nisu Sandra, Sasa, Aca, Aleks itd. No, ja na primer spadam u ljude koji nemaju nista protiv nadimaka, sto je bar ocigledno iz mog nick-a I za kraj da odam tajnu zasto znam toliko o Aleksandrima... mm mi se tako zove A u vezi nadimaka... moji, svo drustvo u BG i ja ga zovemo Aca a njegovi i svo drustvo u rodnom gradu Sasa
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.7.2010 10:03:03
|
|
|
|
magnetic
|
Eto sedam dana pred termin smo se konacno dogovorili da se bebuska zove Dunja
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.7.2010 14:00:45
|
|
|
|
happymama
|
E pa bas mi je drago da cujem i neki pozitvan komentar! Hvala!
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.7.2010 14:15:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: magnetic Eto sedam dana pred termin smo se konacno dogovorili da se bebuska zove Dunja
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.7.2010 14:16:46
|
|
|
|
MASHKA
|
naša će biti Staša!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.7.2010 14:27:43
|
|
|
|
viking
|
Bićete Maša i Staša (lepo je ime) happymama, i meni se sviđa Srna
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 24.7.2010 7:21:10
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: prase IZVORNA PORUKA: vukosava IZVORNA PORUKA: prase IZVORNA PORUKA: vukosava IZVORNA PORUKA: Tashke I volim imena koja postoje u više različitih naroda u istom (ili veoma sličnom) obliku. Odnosno, da stranci mogu da ga izgovore. Uh meni treba takvo nekako ime. Recimo Mia je MAJA u engleskom govornom porducju jer I citaju kao AJ. UNA je JUNA. Moji poznanici koji zive u Kanadi su napisali sva imena koja su im dolazila u obzir za decu na papire, pa trazili od kolega sa posla da im to citaju... Tako su otpala imena Nemanja, Strahinja, Uros... Deca se na kraju zovu Filip i Aleksandar E to je dobra ideja. Meni treba ime za devojcicu, evo u ponedeljak sam saznala pol deteta. Neces mi verovati Aleksandra nam je bila prva varijanta a bice Filipovic, koja koincidencija... Aleksandar/Aleksandra je prelepo internacionalno ime, akcentuje se malo razlicito, ali svako zna da ga procita... Da li da zahvalimo Aleksandru Makedonskom za to, ne znam. Jos i znacenje je lepo, potice od dve grcke reci "aleksis" i "andros" = "zastitnik" i "narod" = zastitnik/ca naroda. Kud ces bolje... E sad downside: neizbezni su nadimci. Ne poznajem ni jednog Aleksandra niti i jednu Aleksandru koji nisu Sandra, Sasa, Aca, Aleks itd. No, ja na primer spadam u ljude koji nemaju nista protiv nadimaka, sto je bar ocigledno iz mog nick-a I za kraj da odam tajnu zasto znam toliko o Aleksandrima... mm mi se tako zove A u vezi nadimaka... moji, svo drustvo u BG i ja ga zovemo Aca a njegovi i svo drustvo u rodnom gradu Sasa He he he. A pazi i ovaj tvist, odakle sam ja zvali bi da je decak Aco a odakle je moj muz bio bi Aca. Ovde pisu Alexander Alexandra i citaju Elegzendra tako nesto a tamo gde se selimo Alejandra i citaju Alehandra tako da smo odustali od tog imena. A da je devojcica bila bi verovatno Saska ili Sasha ili kako vec ima, a da znam jednu Aleksu tako joj je nadimak. Jao al je komplikovano smisliti ime.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 24.7.2010 18:24:01
|
|
|
|
marijajo
|
OTI i mi smo se odmah dogovorili da devojcici damo ime MIA Nije srpsko ime,ali je skracena verzija imena Marija To sam procitala negde na internetu.A nekako je zvucno uz prezime MIA KATOVIC
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 24.7.2010 18:46:41
|
|
|
|
happymama
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Bićete Maša i Staša (lepo je ime) happymama, i meni se sviđa Srna Hvala
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 24.7.2010 19:01:46
|
|
|
|
dacica
|
kad sam potvrdila trudnocu-mi smo odmah smislili ime za dev.i dec.-u 12.ned saznali na 4d da je i od tad je Mia Micic tepamo joj Miica a razmisljali smo i o Masi....
< Poruku je uredio dacica -- 24.7.2010 19:02:33 >
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 24.7.2010 19:05:05
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi jos nismo smislili ime i ko zna kad cemo smisliti. Ali jos uvek ne znamo sta nosim, tako da je i to verovatno razlog.
< Poruku je uredio Sanjica26 -- 24.7.2010 19:08:50 >
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 24.7.2010 19:05:20
|
|
|
|
Nensi*
|
Dacice,meni je Maša lepse
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 24.7.2010 19:21:16
|
|
|
|
dacica
|
nensi-i meni sad,ali svi je vec zovu Mia...tako da...gotovo...
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 30.7.2010 11:54:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Bice mali Mateja...Sunce moje malo...
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 3.8.2010 3:41:50
|
|
|
|
vukosava
|
Meni se sad nesto svidja ime Nevena.
< Poruku je uredio vukosava -- 3.8.2010 3:53:58 >
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 3.8.2010 7:47:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Mi jos nismo smislili ime i ko zna kad cemo smisliti. Ali jos uvek ne znamo sta nosim, tako da je i to verovatno razlog. Ni mi nemamo pojma kog je pola beba... nemamo ni ime za bebu i to me malo nervira
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 6.8.2010 13:12:38
|
|
|
|
Tina87
|
Nasa cerkica ce biti Lena.... :) Izabrala sam 3 imena: Lena ; Dorina i Klementina. Rekla muzu i on rekao amin za Lenu! :)
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 7.8.2010 20:21:02
|
|
|
|
Startoucher
|
S obzirom da sam sanjala predivan san a i da je suprug iz Irske morali smo da nadjemo kompromisno resenje, pa smo odlucili da bude Gabriel - isto se pise i na srpskom i na engleskom. Sa druge strane izgleda da je devojcica, sto opet dodaje samo jedno ''a'' na kraju imena.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 9.8.2010 8:03:17
|
|
|
|
Vika
|
Mi smo se odlučili za Lazar. Ispunjava sve što smo zeleli- srpsko, biblijsko, svetsko i u okviru porodicne tradicije.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 9.8.2010 15:36:26
|
|
|
|
Maria JD
|
Pozdrav svim buducim mamama! Mi smo odlucili da necemo da nam otkriju pol bebe sve dok se ne bude rodila ( u 12. smo nedelji)! Sad je to nase dete i to je to ! Kako nam je prezime veoma zvucno (Drobac) moramo da smislimo i ime koje ce biti u skladu sa tim. MM predlaže i uveliko navija da se ako je decak zove Gvozden, a ako je devojcica Djurdja, a meni se svidjaju Ognjen i Uroš, tj. Sofija, Teodora i Mila. Necemo se nikad dogovoriti, ali bas me briga, ionako cu ja prva videti bebu , pa cu ja i odluciti ! Salim se, naravno! Sta se po vasem misljenju lepo uklapa sa nasim prezimenom?
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 9.8.2010 16:26:42
|
|
|
|
choopa choops
|
Svi tvoji predlozi su mi OK, ali od tvoga muza mi se ne svidjaju
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 9.8.2010 16:46:34
|
|
|
|
pepeljuga
|
znaces kad vidis svoju bebu jedino je bitno da se vama svidja ali ja glasam za ognjen ili sofija
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 9.8.2010 22:44:55
|
|
|
|
isidora88
|
ja sam odabrala ime mateja za naseg sina jos pre par meseci ali mm se jos uvek nije slozio ja kad god pricam o bebi govorim mateja a mm stalno lazar ali meni se ne svidja jer ima puno nadimaka a mrzim ih
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?