Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 12.7.2010 23:15:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Znači nisam jedina Ne planiram dete u skorijoj budućnosti, ali biće dečak Marko ili Miloš, a devojčica Nađa...muško još i možeda se promeni, al žemsko ne damo
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 12.7.2010 23:16:18
|
|
|
|
gagana83
|
Zemsko mi se svodja mloogo
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 12.7.2010 23:18:07
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi smo imali dogovor za prvu bebu-ja biram muško ime,mm žensko. Na kraju se dogovorimo Nebojša i Nađa, Ivana...i još neko glupo ime,ne sećam se. A moja kuma i najbolja drugarica se zove Nađa, pa sam ubedila mm da se odluči za to ime. Tako da je odluka njegova
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 12.7.2010 23:19:04
|
|
|
|
2002m
|
nisi Darija mi se mota po glavi, za zensku
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 12.7.2010 23:20:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Baš mi se 'đa, Darija Biće, biće
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 12.7.2010 23:20:44
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: lenaJe volim imena koja imaju znacenje... a ova nova(kratka) nemaju jer su skracenice od starih imena...npr. masha je skraceno od marija,tj. nastalo je od marija Neka i imaju. Una na primer
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 12.7.2010 23:22:42
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Baš mi se 'đa, Darija Biće, biće mora
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 12.7.2010 23:24:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi se veselimo u isčekivanju naše Nine Nikola će biti bata , kad ga napravimo , jednog dana
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 12.7.2010 23:38:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja Po Colinoj pesmi Kristina ako nekad budemo imali a u slucaju ja bih volela da bude Pavle ili Nemanja al mm se buni nesto............. Nikolina mi je PRELEPO ime al MM-u se ne svidja! Joooj i Teodora je lepooooooo... hahah dogovorili smo se za musko Danilo (mV odlucio da ce sina da zove Daki i nikako drugacije)! A zensko Teodora,Kristina... uf Nikolina (ma bas se mV-u ne svidja ) Nadam se da cu prvo sina da dobijem!
< Poruku je uredio pcelica Maja -- 12.7.2010 23:44:36 >
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 14.7.2010 19:24:12
|
|
|
|
magnetic
|
Dvoumimo se izmedju Milica(za koje navija mm) i Dunja(za koje ja navijam).Kada se porodim i vidim bebu odlucicu dali lici na Milicu ili na Dunju
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 14.7.2010 19:33:52
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: magnetic Dvoumimo se izmedju Milica(za koje navija mm) i Dunja(za koje ja navijam).Kada se porodim i vidim bebu odlucicu dali lici na Milicu ili na Dunju Pa vi iskombinujte pa je nazovite Minja Mi od Milica i nja od Dunja Ih , što sam mudra
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 14.7.2010 19:39:50
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: BubaMira IZVORNA PORUKA: magnetic Dvoumimo se izmedju Milica(za koje navija mm) i Dunja(za koje ja navijam).Kada se porodim i vidim bebu odlucicu dali lici na Milicu ili na Dunju Pa vi iskombinujte pa je nazovite Minja Mi od Milica i nja od Dunja Ih , što sam mudra Jooooj jedva smo se dogovorili i za ova dva .MM je jedino Dunja uzeo u razmatranje od svih mojih predloga,a ja ne bih Milica jer ih je jako mnogo.Samo u mom okruzenju ih ima bar 10
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 14.7.2010 20:44:38
|
|
|
|
Anoniman
|
navijam za Dunju,da imamo imenjakunju
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 14.7.2010 22:39:13
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Tashke [I volim imena koja postoje u više različitih naroda u istom (ili veoma sličnom) obliku. Odnosno, da stranci mogu da ga izgovore. Uh meni treba takvo nekako ime. Recimo Mia je MAJA u engleskom govornom porducju jer I citaju kao AJ. UNA je JUNA.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 21.7.2010 10:26:07
|
|
|
|
Jele
|
Mi još nismo skroz odlučili, u igri su Strahinja, Ognjen, Danilo i ko zna, možda nam još neko padne na pamet... Babi i dedi se ime Strahinja ne sviđa, pa sve izokola lobiraju Ognjen i Danilo
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 21.7.2010 10:34:21
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi smo došli u situaciju da nemamo ime ni za dečaka ni za devojčicu Zato što dragoj gospođi trudnici, to jest meni, ni jedno nije dovoljno originalno, lepo i zvučno Samoj sebi sam se popela na glavu
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 21.7.2010 10:45:32
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: gagana83 IZVORNA PORUKA: lenaJe volim imena koja imaju znacenje... a ova nova(kratka) nemaju jer su skracenice od starih imena...npr. masha je skraceno od marija,tj. nastalo je od marija Neka i imaju. Una na primer I Lara ima znacenje . Mi nemamo ime za naseg momka. I ne znam uopste za koje da se odlucimo. Ja hocu da nam se lijepo uklopi uz prezime, a i da ima neko unutrasnje znacenje samo za nas nevezano za opste znacenje. Pa evo male hronologije naseg biranja i odustajanja 1. Pavle-fenomenalno ime, ali znaci mali, sicusan i MM kaze da on nece, jer mu se ne svidja to 2. Filip-onaj koji voli konje 3. David - lijepo ime i lijepo znacenje, ali imamo jednog prijatelja starog kojeg se odmah sjetim. A i bojim se da ga djeca ne zezaju kao David-davi-dosadan je i sl. 4. Andrej -moj favorit, ali MM kaze da je njemu malo 'pederasto' (ne znam drugi izraz) za nasu sredinu (pricamo o CG ) 5. Matija - onako... Sva ostala imena koja nam se svidjaju su vec zauzeta u nasoj familiji (Stefan, Nemanja, Aleksa...). Zakljucak je da nemamo pojma koje ce ime biti, a uopste mi se ne svidja da mu dam neko ime eto reda radi PS. Moje dijete vec tri mjeseca non stop govori nesto kao Anija za svoju bebu (lutku) kad je pitamo kako se zove. Iako nikad niko nije pomenuo to ime u nasoj blizini Vjerovatno je cula negdje Andrija. Kazu da onda treba dat to ime, kao tako je sudbina htjela....A ne znam... PS2. Neka imena su zaista lijepa, ali ja imena uvijek vezem za neke likove, tako da i to ima veliku ulogu
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 21.7.2010 13:47:28
|
|
|
|
lanajelena
|
Choopa ja da sam tako slusala cerku moje dete bi se zvalo DZordz ...i mi smo imali isti problem sve sto nam se svidjalo je bilo zauzeto u blizoj okolini...mm je hteo Dusan meni se nije svidelo ali sada mi je jako lepo,jer nije tako cesto a i ide uz njega mamina dusica
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 21.7.2010 13:53:27
|
|
|
|
pepino
|
IZVORNA PORUKA: Jele Mi još nismo skroz odlučili, u igri su Strahinja, Ognjen, Danilo i ko zna, možda nam još neko padne na pamet... Babi i dedi se ime Strahinja ne sviđa, pa sve izokola lobiraju Ognjen i Danilo Meni je Danilo definitivno jedno od najljepsih imena inace,i najljepse mi je od ponudjenih,ali ja necu moci dati ni ako budem ikada imala djecaka jer se brat mm od ujaka tako zove,ne bi dala isto ime!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 21.7.2010 14:08:33
|
|
|
|
prase
|
IZVORNA PORUKA: vukosava IZVORNA PORUKA: Tashke I volim imena koja postoje u više različitih naroda u istom (ili veoma sličnom) obliku. Odnosno, da stranci mogu da ga izgovore. Uh meni treba takvo nekako ime. Recimo Mia je MAJA u engleskom govornom porducju jer I citaju kao AJ. UNA je JUNA. Moji poznanici koji zive u Kanadi su napisali sva imena koja su im dolazila u obzir za decu na papire, pa trazili od kolega sa posla da im to citaju... Tako su otpala imena Nemanja, Strahinja, Uros... Deca se na kraju zovu Filip i Aleksandar
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 21.7.2010 14:35:46
|
|
|
|
choopa choops
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Choopa ja da sam tako slusala cerku moje dete bi se zvalo DZordz ...i mi smo imali isti problem sve sto nam se svidjalo je bilo zauzeto u blizoj okolini...mm je hteo Dusan meni se nije svidelo ali sada mi je jako lepo,jer nije tako cesto a i ide uz njega mamina dusica Dzordz kao Dzordz iz Pepe prase? MM se zove Dusan-zenina dusica na kraju smo se cak zezali da cemo mu dat ime Dusan junior Ma nemam pojma, nisam pametna. Bojim se da ne odem u porodiliste bez imena Prase odlicna ideja Svaka cast za snalazljivost.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 21.7.2010 15:02:11
|
|
|
|
happymama
|
Ja sam odlucila, cim sam sazanala da sam trudna, da ce se zvati Srna ako bude devojcica, tako da ocekujem Srnu Iako su komentari na moju izjavu kako ce se devojcica zvati, blago receno, uzasni, ne obazirem se!
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2010 17:23:39
|
|
|
|
minna
|
IZVORNA PORUKA: choopa choops Mi nemamo ime za naseg momka. I ne znam uopste za koje da se odlucimo. Ja hocu da nam se lijepo uklopi uz prezime, a i da ima neko unutrasnje znacenje samo za nas nevezano za opste znacenje. Pa evo male hronologije naseg biranja i odustajanja 1. Pavle-fenomenalno ime, ali znaci mali, sicusan i MM kaze da on nece, jer mu se ne svidja to 2. Filip-onaj koji voli konje 3. David - lijepo ime i lijepo znacenje, ali imamo jednog prijatelja starog kojeg se odmah sjetim. A i bojim se da ga djeca ne zezaju kao David-davi-dosadan je i sl. 4. Andrej -moj favorit, ali MM kaze da je njemu malo 'pederasto' (ne znam drugi izraz) za nasu sredinu (pricamo o CG ) 5. Matija - onako... Sva ostala imena koja nam se svidjaju su vec zauzeta u nasoj familiji (Stefan, Nemanja, Aleksa...). Zakljucak je da nemamo pojma koje ce ime biti, a uopste mi se ne svidja da mu dam neko ime eto reda radi PS. Moje dijete vec tri mjeseca non stop govori nesto kao Anija za svoju bebu (lutku) kad je pitamo kako se zove. Iako nikad niko nije pomenuo to ime u nasoj blizini Vjerovatno je cula negdje Andrija. Kazu da onda treba dat to ime, kao tako je sudbina htjela....A ne znam... PS2. Neka imena su zaista lijepa, ali ja imena uvijek vezem za neke likove, tako da i to ima veliku ulogu E mi smo isto o ovim imenima razmisljali, na kraju isto odustali... Nismo nikako mogli da smislimo nesto sto nam se dopada a da ne bude toliko cesto...mada smo se bili dogovorili ako bude devojcica ja dajem ime, a muz za decaka...ali da se oboje slozimo naravno... Onda smo se odlucili za Mihajlo... Medjutim mm se predomislio i izgleda da ce biti Vladimir - i moj i njegov tata se tako zovu, meni je jedino glupo da bude po njima jer su obojica hvala bogu zivi, inace mi se svidja... mada josuvek navijam malo vise za Mihajlo... videcemo kad se rodi pa koje mu vise bude pristajalo
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 22.7.2010 17:33:52
|
|
|
|
choopa choops
|
Minna Vladimir je meni isto A i Mihajlo :)) A mi sto je termin blize, sve manje imamo pojma kako ce se zvat
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.7.2010 6:39:23
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: prase IZVORNA PORUKA: vukosava IZVORNA PORUKA: Tashke I volim imena koja postoje u više različitih naroda u istom (ili veoma sličnom) obliku. Odnosno, da stranci mogu da ga izgovore. Uh meni treba takvo nekako ime. Recimo Mia je MAJA u engleskom govornom porducju jer I citaju kao AJ. UNA je JUNA. Moji poznanici koji zive u Kanadi su napisali sva imena koja su im dolazila u obzir za decu na papire, pa trazili od kolega sa posla da im to citaju... Tako su otpala imena Nemanja, Strahinja, Uros... Deca se na kraju zovu Filip i Aleksandar E to je dobra ideja. Meni treba ime za devojcicu, evo u ponedeljak sam saznala pol deteta. Neces mi verovati Aleksandra nam je bila prva varijanta a bice Filipovic, koja koincidencija...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?