|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d...
4.7.2010 1:27:09   
Anoniman
volim imena koja imaju znacenje... a ova nova(kratka) nemaju jer su skracenice od starih imena...npr. masha je skraceno od marija,tj. nastalo je od marija

(odgovor članu cipiripi)
  Direktna veza do poruke: 401
4.7.2010 1:28:42   
Mishica 77

IZVORNA PORUKA: lenaJe

volim imena koja imaju znacenje... a ova nova(kratka) nemaju jer su skracenice od starih imena...npr. masha je skraceno od marija,tj. nastalo je od marija

Slažem se, imenjakinjo.  user posted image

Čovek koji nema dudu, zeca i žabu nije čovek..... :-))

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 402
4.7.2010 1:32:03   
cipiripi
Ni ja ne volim kratka imena..ne bih da kazes zasto da se neko ne uvredi... user posted image

saljem ti bebi prasinu draga! Nek uspe!!! ... by Verus ! :D

A sad Ivona kaze "Verus..al si mi zaprasnjavilaaaa mamuuuu" !!!!

:D :*:*:*

(odgovor članu Mishica 77)
Direktna veza do poruke: 403
5.7.2010 14:03:34   
marijajo
Narode,mi smo dugo razmisljali i odlucili smo ako bude bila devojcica da se zove Mia,a ako bude bio decak da ce se zvati Veljko user posted image user posted image user posted image
Danas idemo na UZ,pa cemo saznati da li je Veljko ili Mia user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 404
5.7.2010 19:25:46   
marijajo
Ipak ce biti Mia user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu marijajo)
Direktna veza do poruke: 405
8.7.2010 7:15:53   
vukosava
Mog imena nema u pravoslavnom kalendaru a tipicno je srpsko ime, nisu bas azurni. Al zato ima svake verzije muskog imena Vuk itd.

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 406
8.7.2010 7:17:20   
vukosava
IZVORNA PORUKA: vukosava
Prvo smo mislili Aleksandra ili Aleksandar, a sad trenutno možda Nina ili Vladimir.

Danas mi se vec svidjaju druga - Ana ili Vladimir.

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 407
8.7.2010 9:00:01   
prase
Jesmo, odabrali smo, to jest odabrala sam - mm je upisao sebi poene sto je izabrao Urosevo ime i rekao meni da biram za "ovo dete" koje god hocu ime. Devojka ce se zvati po mojoj prababi, ako mm ne udari veto u poslednjem momentu, dakle Djurdja. Niko osim mojih zenskih krvnih srodnika nije odusevljen imenom i bas me briga... Ali imacu sigurno tu satisfakciju da mi se ne okrene deset devojcica na ulici kada viknem njeno ime.

sve ima svoj kraj, samo kobasica ima dva!

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 408
8.7.2010 9:07:33   
Anoniman
Meni se sviđauser posted image Osim što ga ne čuješ svaki dan, lepo mi je, lepo zvučiuser posted image

(odgovor članu prase)
  Direktna veza do poruke: 409
8.7.2010 9:11:38   
prase

IZVORNA PORUKA: Nedja

Meni se sviđauser posted image Osim što ga ne čuješ svaki dan, lepo mi je, lepo zvučiuser posted image

Hvala user posted image
Ja ne znam da li mi se svidja zato sto lepo zvuci, ili zato sto znam zivotnu pricu te moje prababe, prosto mi je to ime vezano sa ljubavlju, postovanjem, dostojanstvom, verom, istinom - a sta je vaznije od ovih stvari u zivotu bilo koje osobe?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 410
8.7.2010 9:14:44   
Anoniman
Potpuno te razumem, i ja sam detetu tako dala ime, po nekome koga sam mnogo volela, i samo zbog tog čoveka mi je ime oduvek bilo lepo. Drukčije sam ga "čula" od ostalihuser posted image

(odgovor članu prase)
  Direktna veza do poruke: 411
8.7.2010 9:14:57   
Snelle
Prase, moja prababa se isto zvala Djurdja i ja sam to ime htela da dam svom detetu, samo mm-u se nikako nije svidelo user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

(odgovor članu prase)
Direktna veza do poruke: 412
8.7.2010 9:17:46   
Nena81
user posted image user posted image user posted image user posted image prase DJURDJA je bas lepo ime

nasi prijatelji su dali ime klinkici sad ima god dana i preslatka je

Love me, Hate me, either way you are thinking of me !!

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 413
8.7.2010 11:05:27   
prase

IZVORNA PORUKA: Nena81

user posted image user posted image user posted image user posted image prase DJURDJA je bas lepo ime

nasi prijatelji su dali ime klinkici sad ima god dana i preslatka je

Hvala user posted image

(odgovor članu Nena81)
Direktna veza do poruke: 414
8.7.2010 11:08:20   
prase

IZVORNA PORUKA: Snelle

Prase, moja prababa se isto zvala Djurdja i ja sam to ime htela da dam svom detetu, samo mm-u se nikako nije svidelo user posted image

Ja sam i za sina imala ime iz moje familije, tu je mm udario veto i ja sam se povukla, ali sledeci je moj user posted image

Meni je jedna varijanta bila da Urosu krsteno ime bude to ime koje sam ja izabrala, ali dok je doslo do krstenja (malo smo ga kasno krstili, sa 7 meseci) - ja nisam mogla da zamislim da se ikako drugacije zove nego Uros. I danas je tako. Prvih mesec-dva sam mu se obracala sa "bebo", bio mi suvise mali da mu se obracam imenom i nisam se ni srodila sa imenom user posted image

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 415
8.7.2010 11:22:18   
Trudnicica83
Moram da se ukljucim posto smo mi upravo u jeku trazenja imena! Zapravo, kad sam bila 5 mesec nekako smo lako smislili da bude Anastasija, ali sada mi se nekako vise ne svidja ime. Kapiram da ce da ga skrate na Ana, i izgubice smisao. Prva ja cu da ga skratim, nije bas prakticno celo ime.

Prase, Djurdja je bas lepo ime, ne bih ga se setila, jedino sto ce beba tesko da nauci da ga izgovara, ima da bude duda sto posto, hehe! Ali i to je slatko!

Meni se sad dopada ime Lana, nekako je kratko i ne moze da ima neki glupi nadimak (valjda user posted image ). Bar nece moci da ga skrate, posto narod uvek ima tendenciju da skracuje imena.
Sta mislite o ovom imenu? Moj mm nije odusevljen, ali posto nema bolji predlog - sta da mu radim!

(odgovor članu prase)
Direktna veza do poruke: 416
8.7.2010 11:26:01   
prase

IZVORNA PORUKA: Trudnicica83

Prase, Djurdja je bas lepo ime, ne bih ga se setila, jedino sto ce beba tesko da nauci da ga izgovara, ima da bude duda sto posto, hehe! Ali i to je slatko!

Hehe... Da, jedno vreme ce se Ujos i Dujda jujati na jujasci, ali ako je mogao moj bat Bojis da se juja, sto ne bi i oni... user posted image

IZVORNA PORUKA: Trudnicica83

Meni se sad dopada ime Lana, nekako je kratko i ne moze da ima neki glupi nadimak (valjda user posted image ). Bar nece moci da ga skrate, posto narod uvek ima tendenciju da skracuje imena.
Sta mislite o ovom imenu? Moj mm nije odusevljen, ali posto nema bolji predlog - sta da mu radim!

Moja prijateljica je da la cerkici ime Lana i meni je to skroz super ime user posted image

(odgovor članu Trudnicica83)
Direktna veza do poruke: 417
8.7.2010 11:39:45   
Trudnicica83

IZVORNA PORUKA: prase

Hehe... Da, jedno vreme ce se Ujos i Dujda jujati na jujasci, ali ako je mogao moj bat Bojis da se juja, sto ne bi i oni... user posted image

Hehe, a ja se bojim - posto ja ne umem da kazem L pravilno, da ako bebu nazovem Lana ona ne pokupi to od mene!! user posted image user posted image user posted image

Postala sam mama 4.8.2010! NEMA niceg lepseg od osmeha mog maceta...

(odgovor članu prase)
Direktna veza do poruke: 418
8.7.2010 20:39:04   
Snelle
Trudnicice, moja cerka se zove Lana   user posted image

"Nemoj da plačeš, tu je tvoja seka"
"Bato, puno te volim"

Direktna veza do poruke: 419
9.7.2010 15:54:41   
Trudnicica83
user posted image user posted image  za ime! Hehe, meni se sve vise dopada, moram da ubedim mm, on se nesto ne izjasnjava.

(odgovor članu Snelle)
Direktna veza do poruke: 420
12.7.2010 21:02:00   
vukosava
Znaci ova obicna imena nisu uopste u modi u Srbiji?

Direktna veza do poruke: 421
12.7.2010 21:20:11   
Anoniman
hehehee a koja su to obicna? moja beba ce se zvati Dunjauser posted image

(odgovor članu vukosava)
  Direktna veza do poruke: 422
12.7.2010 23:11:03   
Anoniman

Ne znam koja su obična imena... ali znam kojih sam se imane u životu naslušala i to dooostaaa: Ivana, Jelena, Dragana, Jasmina, Marija, Jovana, Bojana... to je bilo kad sam ja bila mala a sada: Sara, Nina, Maša, Lena, Tara... bar je tako kod nas u okruženju.

Ja sam svojoj bebi htela da dam ime Djuradj (problem su mi padeži, nisu meni problem nego kad bih htela detetu da se obratim ili da ga viknem nekako rogobatno zvučiuser posted image )

Prase... Djurdja mi je baš lepo ime user posted image ali sa malo kraćim "u" user posted image
LenaJe... i Dunja je lepo ime user posted image neverovatno kojiko mmi je to pravo ime za devojčicu user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 423
12.7.2010 23:13:21   
2002m
Nisam trudna,ali sam odabralauser posted image user posted image .Ako budem imala jos jednog deckonju, bice  Relja, a za devojcicu nemam pojmauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 424
12.7.2010 23:14:48   
dunja RR

user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

image
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.  Više >>
image

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here