Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 10.8.2010 15:50:54
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: magnetic Eto sedam dana pred termin smo se konacno dogovorili da se bebuska zove Dunja Eto sedam dana pred termin smo se konacno dogovorili da se bebuska zove Dunja Dunja je lepo ime.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 10.8.2010 15:52:49
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: marijajo OTI i mi smo se odmah dogovorili da devojcici damo ime MIA Nije srpsko ime,ali je skracena verzija imena Marija To sam procitala negde na internetu.A nekako je zvucno uz prezime MIA KATOVIC OTI i mi smo se odmah dogovorili da devojcici damo ime MIA Nije srpsko ime,ali je skracena verzija imena Marija To sam procitala negde na internetu.A nekako je zvucno uz prezime MIA KATOVIC U engleskom govornom podrucju zvace je Maja. Moja sestra se zove Marija i nadimak joj je Maja. Kad je bila u Americi kad god kaze Maja oni napisu Mia. Jer citaju i kao aj.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 10.8.2010 15:54:31
|
|
|
|
Anoniman
|
Nina Nina Nina Nina Nina NINAAA
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 10.8.2010 15:57:16
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: Maria JD Pozdrav svim buducim mamama! Mi smo odlucili da necemo da nam otkriju pol bebe sve dok se ne bude rodila ( u 12. smo nedelji)! Sad je to nase dete i to je to ! Kako nam je prezime veoma zvucno (Drobac) moramo da smislimo i ime koje ce biti u skladu sa tim. MM predlaže i uveliko navija da se ako je decak zove Gvozden, a ako je devojcica Djurdja, a meni se svidjaju Ognjen i Uroš, tj. Sofija, Teodora i Mila. Necemo se nikad dogovoriti, ali bas me briga, ionako cu ja prva videti bebu , pa cu ja i odluciti ! Salim se, naravno! Sta se po vasem misljenju lepo uklapa sa nasim prezimenom? Wow, Gvozden Drobac bas zvuci kao neki metalurg... Meni lepse Ognjen Drobac i Sofija Drobac. Hehehe au al je komplikovano smisljanje imena...
< Poruku je uredio vukosava -- 10.8.2010 15:58:22 >
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 10.8.2010 15:59:50
|
|
|
|
Anoniman
|
Gvozden ??? GVOZDEN ???? Gde je skrivena kamera ??? Sorry , nemoj da se ljutiš , ali zaboga - Gvozden ?????????
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 10.8.2010 20:29:22
|
|
|
|
Maria JD
|
Joj, sto bih se ljutila, pa i meni je Gvozden bez veze. Mislim da ce biti Ognjen ili Sofija, ali videcemo jos
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 10.8.2010 20:31:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Bravo , to su već zaista lepa imena . Nedaj da bude GVOZDEN moooooolim te
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 10.8.2010 20:45:18
|
|
|
|
Maria JD
|
Ne dam! Ja se prvo pitam
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 10.8.2010 20:46:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam poznavala jednog Gvozdena, i stvarno mu je pristajalo ime. Ali nikada ne bih tako dala ime detetu.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 11.8.2010 7:55:32
|
|
|
|
vukosava
|
Još da je Gvozden Šipka npr Tepas bebi - Gvozi, Gvoleee ... Ja sam malo osetljiva na imena prejakog znacenja zbog mog imena... Mama nije htela da me zove imenom (dao ga porodicni kum) vec me zvala Milica prva tri meseca. Imala je babu i dedu sa imenima slicnim mome, a baba je imala nadimak kao moje ime (nije Vukosava)... Pricala mi kako da zovem bebu tako... Meni danas to suludo zvuci niko me ne bi naterao da dam bebi neko ime koje mi se ne svidja...
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 11.8.2010 12:21:20
|
|
|
|
maslachak
|
mi smo jo spre trudnoce pricali o tome kako bi voleli da dobijemo devojcicu koja bi se zvala Visnja i dobicemo je,malu Visnju
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 12.8.2010 0:46:56
|
|
|
|
vukosava
|
Visnja je bas slatko
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 14.8.2010 14:47:22
|
|
|
|
bojanica7
|
vukosava, meni se bas svidja nevena a visnja mi je odlicno! mi imamo dosta imena za devojcice, al ce nam se ova prva zvati gala da je decak, verovatno bi se zvao david. mada smo i mi hteli mateja, ali imamo oko nas mnogo mateje, pa nam malo bez veze. super sto je zasad devojcica
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 14.8.2010 14:50:12
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Mi jos uvek ne znamo pol bebe. ja sam se odlucila ako bude decak da cemo mu dati ime Sergej. Za devojcicu jos smisljam ime.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 14.8.2010 16:11:56
|
|
|
|
bojanica7
|
joj, sanjice, meni se sergej jako dopada. jako. ja zelela sergej, medjutim, moj muz nije za. a moramo oboje da se slozimo, tako da... al sam srecna sto ce vasa beba, ako bude bio decak, biti sergej
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 14.8.2010 16:20:50
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Ma, ja sam se sama sa sobom dogovorila. Muz se za sve slaze. Valjda cemo uskoro znati sta nosimo
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 15.8.2010 21:29:55
|
|
|
|
mtajcica83
|
Mm i ja smo se dogovorili da bebanu damo jedno od ova dva imena : Andrija ili Matija.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 20.8.2010 12:17:45
|
|
|
|
pundja
|
Jos uvek ne znamo pol.... Ja se nadam da je decojcica a muz da je decak Ali nam se svidjaji imena Djurdjina,Nina,Danilo i Dimitrije!!! Muzu je jako svidja Balsa ali i tome necemo ni da razgovaramo... jer nikako ne bih volela da mi se dete tako zove!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 20.8.2010 12:35:17
|
|
|
|
bojanica7
|
pundjo, meni se dimitrije bas dopada. kao i nina. djurdjina ne, alii zato nadimak DJINA od djurdjina mi je super
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 20.8.2010 14:06:04
|
|
|
|
pundja
|
Da i meni se svidja Djina. Asocira me na neko jako aktivno dete,sto bih ja rekla neki mali zvrk ... U svakom slucaju imamo jos 5 meseci za razmisljanje pa cemo videti. Nisam verovala kad su mi pricali da je jako tesko da se odlucis. Da li je tebi ovo prvo dete?
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.8.2010 20:36:36
|
|
|
|
bokicans
|
Jaooo mi smo se oko devojcice dogovorili,Dunja a za dečaka ja bih da bude Relja,to mi je zelja a muz hoce Zarije, !A bas mi lepo zvuci Nadja ,Dunja I Relja!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 28.8.2010 12:49:14
|
|
|
|
pundja
|
Sva imena koja si navela su bas lepa!! Bitno je da vam se zajedno svidjaju i samo polako .... Svako ime je lepo na svoj nacin.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 31.8.2010 16:07:40
|
|
|
|
yeeca
|
divna imena mi smo u startu smislili ime za devojcicu (tj. ja ) Janja, ali posto je decko, posle duzeg razmisljanja, zvace se Aleksa
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 31.8.2010 16:09:21
|
|
|
|
lanajelena
|
IZVORNA PORUKA: bokicans Jaooo mi smo se oko devojcice dogovorili,Dunja a za dečaka ja bih da bude Relja,to mi je zelja a muz hoce Zarije, !A bas mi lepo zvuci Nadja ,Dunja I Relja! Bokice pa gde nadje to Zarije prvi put cujem...ostala mi se bas svidjaju
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?