Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 5.10.2010 9:30:38
|
|
|
|
bojanica7
|
ja imam ime i za cetvrtu cerku klara meni se inace svidjaju i zora, vida, nata... malo bapska imena koja ,po meni, super pristaju devojcicama, ali mm jok... ne vole a moji prijatelji su dobili pre neki dan sesto dete. jos ne znaju ime za devojcicu, smisljaju. i uvek tako kad im se rodi dete, sednu svi zajedno i smisle. a svaki pu imaju novog clana koji odlucuje o imenu. a imaju divna imena sva deca> nina, jana, mateja, pavla, andrija i ?
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 5.10.2010 9:32:17
|
|
|
|
ivaj
|
Sestoro dece Pa nije ni cudo sto imaju problem da smisle ime Ja vec kod drugog pocela da kocim.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 5.10.2010 9:36:41
|
|
|
|
viking
|
i meni su ovo simpa imena IZVORNA PORUKA: bojanica7 meni se inace svidjaju i zora, vida, nata... malo bapska imena koja ,po meni, super pristaju devojcicama, ali mm jok... ne vole
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 5.10.2010 9:59:36
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: viking RR i meni su ovo simpa imena IZVORNA PORUKA: bojanica7 meni se inace svidjaju i zora, vida, nata... malo bapska imena koja ,po meni, super pristaju devojcicama, ali mm jok... ne vole Zora je Zorica Vida je Vidosava Nata je Natalija, Nataša, Nastja (eeeeee lepo ime Nastja) i meni su lepa imena i nisu mi babaska sem ovoj Vidosava
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 5.10.2010 10:04:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Sad čitam po netu i piše da je Nastja rusko ime nastalo od imena Anastazija mnogo mi se sviđaaaaaa ako budem imala ćerkicu zvaće se Nastja
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 5.10.2010 10:27:58
|
|
|
|
bojanica7
|
ma meni se bas dopadaju da budu imena a ne nadimci nasa ce biti natalija druga, mislim a nastja mi je bas lepo. kao i nastasja. nego, rado, ti jos ne znas pol?
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 23.10.2010 17:40:22
|
|
|
|
Barbarica
|
Moj prvi mali bice Lazar, po caru Lazaru :)
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.10.2010 21:25:41
|
|
|
|
pisuljica
|
Tesko pitanje!!!! pomozite! Masha, Lara, Srna, Hana, Tara, Sofija, Adriana, Lorena???
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.10.2010 21:43:05
|
|
|
|
indy_25
|
Meni se ne svidjaju srna, adrijana i hana a ostala imena su wooow super ne bih se mogla odluciti.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.10.2010 21:49:10
|
|
|
|
gagana83
|
IZVORNA PORUKA: pisuljica Tesko pitanje!!!! pomozite! Masha, Lara, Srna, Hana, Tara, Sofija, Adriana, Lorena??? Tara ili Srna
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.10.2010 22:02:16
|
|
|
|
bratzz
|
IZVORNA PORUKA: pisuljica Tesko pitanje!!!! pomozite! Masha, Lara, Srna, Hana, Tara, Sofija, Adriana, Lorena??? Masha, Lara.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 26.10.2010 22:02:30
|
|
|
|
pepeljuga
|
IZVORNA PORUKA: pisuljica Tesko pitanje!!!! pomozite! Masha, Lara, Srna, Hana, Tara, Sofija, Adriana, Lorena??? u zadnje vreme sve na isti kalup.... ali evo glasam za hana
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 27.10.2010 12:00:38
|
|
|
|
pundja
|
Pisuljice,glasam za Sofija Moja beba ce se verovatno,ako bude devojcica zvati Djurdjina- Djina. To je jedino sto smo muz i ja smislili. A za musko ne znamo.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.11.2010 9:16:50
|
|
|
|
Dudu25
|
Posto necemo da znamo pol,dogovorili smo se da napravimo listu sa nekoliko imena: Meni se svidja ime Mateo,Gabriel ili Nikolas a za zenska imena imam ih bas puno kao npr Isabella,Nikoleta,Gabriela,Mimoza,Anastasia itd
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.11.2010 11:39:50
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: pisuljica Tesko pitanje!!!! pomozite! Masha, Lara, Srna, Hana, Tara, Sofija, Adriana, Lorena??? Sofija!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.11.2010 12:09:23
|
|
|
|
cicmil
|
koje ime vam se najvise dopada: Danilo, Luka, Teodor, Andrija
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.11.2010 12:10:24
|
|
|
|
viking
|
Danilo i Andrija IZVORNA PORUKA: cicmil koje ime vam se najvise dopada: Danilo, Luka, Teodor, Andrija
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.11.2010 12:13:54
|
|
|
|
minna
|
Danilo
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.11.2010 12:13:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cicmil koje ime vam se najvise dopada: Danilo, Luka, Teodor, Andrija Danilo i Luka
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.11.2010 12:34:37
|
|
|
|
isidora88
|
andrija i luka
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.11.2010 12:39:32
|
|
|
|
cicmil
|
Meni se dopada Andrija mm ni da cuje njemu se dopada Luka nista posto smo oboje tvrdoglavi cekamo da se bebac rodi pa da vidimo koje mu bolje pristaje
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.11.2010 12:46:22
|
|
|
|
pepeljuga
|
andrija i luka i nisam bas od pomoci
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.11.2010 12:49:18
|
|
|
|
jabudic
|
Za djecaka da, ali za djevojcicu mi ni jedno nije dovoljno lijepo
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 16.11.2010 12:51:45
|
|
|
|
suncica82
|
Jos uvek nismo sigurni kog je pola beba. Smislili smo da to bude Dunja za zensko a za musko David. I muzu i meni ime pocinje na D. Pa eto da budemo u fazonu ...
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 17.11.2010 8:24:23
|
|
|
|
Dudu25
|
Teodor mi se svidja
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?