Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 4.7.2010 1:27:09
|
|
|
|
Anoniman
|
volim imena koja imaju znacenje... a ova nova(kratka) nemaju jer su skracenice od starih imena...npr. masha je skraceno od marija,tj. nastalo je od marija
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 4.7.2010 1:28:42
|
|
|
|
Mishica 77
|
IZVORNA PORUKA: lenaJe volim imena koja imaju znacenje... a ova nova(kratka) nemaju jer su skracenice od starih imena...npr. masha je skraceno od marija,tj. nastalo je od marija Slažem se, imenjakinjo.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 4.7.2010 1:32:03
|
|
|
|
cipiripi
|
Ni ja ne volim kratka imena..ne bih da kazes zasto da se neko ne uvredi...
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 5.7.2010 14:03:34
|
|
|
|
marijajo
|
Narode,mi smo dugo razmisljali i odlucili smo ako bude bila devojcica da se zove Mia,a ako bude bio decak da ce se zvati Veljko Danas idemo na UZ,pa cemo saznati da li je Veljko ili Mia
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 5.7.2010 19:25:46
|
|
|
|
marijajo
|
Ipak ce biti Mia
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 8.7.2010 7:15:53
|
|
|
|
vukosava
|
Mog imena nema u pravoslavnom kalendaru a tipicno je srpsko ime, nisu bas azurni. Al zato ima svake verzije muskog imena Vuk itd.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 8.7.2010 7:17:20
|
|
|
|
vukosava
|
IZVORNA PORUKA: vukosava Prvo smo mislili Aleksandra ili Aleksandar, a sad trenutno možda Nina ili Vladimir. Danas mi se vec svidjaju druga - Ana ili Vladimir.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 8.7.2010 9:00:01
|
|
|
|
prase
|
Jesmo, odabrali smo, to jest odabrala sam - mm je upisao sebi poene sto je izabrao Urosevo ime i rekao meni da biram za "ovo dete" koje god hocu ime. Devojka ce se zvati po mojoj prababi, ako mm ne udari veto u poslednjem momentu, dakle Djurdja. Niko osim mojih zenskih krvnih srodnika nije odusevljen imenom i bas me briga... Ali imacu sigurno tu satisfakciju da mi se ne okrene deset devojcica na ulici kada viknem njeno ime.
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 8.7.2010 9:07:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Meni se sviđa Osim što ga ne čuješ svaki dan, lepo mi je, lepo zvuči
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 8.7.2010 9:11:38
|
|
|
|
prase
|
IZVORNA PORUKA: Nedja Meni se sviđa Osim što ga ne čuješ svaki dan, lepo mi je, lepo zvuči Hvala Ja ne znam da li mi se svidja zato sto lepo zvuci, ili zato sto znam zivotnu pricu te moje prababe, prosto mi je to ime vezano sa ljubavlju, postovanjem, dostojanstvom, verom, istinom - a sta je vaznije od ovih stvari u zivotu bilo koje osobe?
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 8.7.2010 9:14:44
|
|
|
|
Anoniman
|
Potpuno te razumem, i ja sam detetu tako dala ime, po nekome koga sam mnogo volela, i samo zbog tog čoveka mi je ime oduvek bilo lepo. Drukčije sam ga "čula" od ostalih
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 8.7.2010 9:14:57
|
|
|
|
Snelle
|
Prase, moja prababa se isto zvala Djurdja i ja sam to ime htela da dam svom detetu, samo mm-u se nikako nije svidelo
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 8.7.2010 9:17:46
|
|
|
|
Nena81
|
prase DJURDJA je bas lepo ime nasi prijatelji su dali ime klinkici sad ima god dana i preslatka je
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 8.7.2010 11:05:27
|
|
|
|
prase
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 prase DJURDJA je bas lepo ime nasi prijatelji su dali ime klinkici sad ima god dana i preslatka je Hvala
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 8.7.2010 11:08:20
|
|
|
|
prase
|
IZVORNA PORUKA: Snelle Prase, moja prababa se isto zvala Djurdja i ja sam to ime htela da dam svom detetu, samo mm-u se nikako nije svidelo Ja sam i za sina imala ime iz moje familije, tu je mm udario veto i ja sam se povukla, ali sledeci je moj Meni je jedna varijanta bila da Urosu krsteno ime bude to ime koje sam ja izabrala, ali dok je doslo do krstenja (malo smo ga kasno krstili, sa 7 meseci) - ja nisam mogla da zamislim da se ikako drugacije zove nego Uros. I danas je tako. Prvih mesec-dva sam mu se obracala sa "bebo", bio mi suvise mali da mu se obracam imenom i nisam se ni srodila sa imenom
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 8.7.2010 11:22:18
|
|
|
|
Trudnicica83
|
Moram da se ukljucim posto smo mi upravo u jeku trazenja imena! Zapravo, kad sam bila 5 mesec nekako smo lako smislili da bude Anastasija, ali sada mi se nekako vise ne svidja ime. Kapiram da ce da ga skrate na Ana, i izgubice smisao. Prva ja cu da ga skratim, nije bas prakticno celo ime. Prase, Djurdja je bas lepo ime, ne bih ga se setila, jedino sto ce beba tesko da nauci da ga izgovara, ima da bude duda sto posto, hehe! Ali i to je slatko! Meni se sad dopada ime Lana, nekako je kratko i ne moze da ima neki glupi nadimak (valjda ). Bar nece moci da ga skrate, posto narod uvek ima tendenciju da skracuje imena. Sta mislite o ovom imenu? Moj mm nije odusevljen, ali posto nema bolji predlog - sta da mu radim!
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 8.7.2010 11:26:01
|
|
|
|
prase
|
IZVORNA PORUKA: Trudnicica83 Prase, Djurdja je bas lepo ime, ne bih ga se setila, jedino sto ce beba tesko da nauci da ga izgovara, ima da bude duda sto posto, hehe! Ali i to je slatko! Hehe... Da, jedno vreme ce se Ujos i Dujda jujati na jujasci, ali ako je mogao moj bat Bojis da se juja, sto ne bi i oni... IZVORNA PORUKA: Trudnicica83 Meni se sad dopada ime Lana, nekako je kratko i ne moze da ima neki glupi nadimak (valjda ). Bar nece moci da ga skrate, posto narod uvek ima tendenciju da skracuje imena. Sta mislite o ovom imenu? Moj mm nije odusevljen, ali posto nema bolji predlog - sta da mu radim! Moja prijateljica je da la cerkici ime Lana i meni je to skroz super ime
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 8.7.2010 11:39:45
|
|
|
|
Trudnicica83
|
IZVORNA PORUKA: prase Hehe... Da, jedno vreme ce se Ujos i Dujda jujati na jujasci, ali ako je mogao moj bat Bojis da se juja, sto ne bi i oni... Hehe, a ja se bojim - posto ja ne umem da kazem L pravilno, da ako bebu nazovem Lana ona ne pokupi to od mene!!
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 8.7.2010 20:39:04
|
|
|
|
Snelle
|
Trudnicice, moja cerka se zove Lana
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 9.7.2010 15:54:41
|
|
|
|
Trudnicica83
|
za ime! Hehe, meni se sve vise dopada, moram da ubedim mm, on se nesto ne izjasnjava.
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 12.7.2010 21:02:00
|
|
|
|
vukosava
|
Znaci ova obicna imena nisu uopste u modi u Srbiji?
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 12.7.2010 21:20:11
|
|
|
|
Anoniman
|
hehehee a koja su to obicna? moja beba ce se zvati Dunja
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 12.7.2010 23:11:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lenaJe hehehee a koja su to obicna? moja beba ce se zvati Dunja Ne znam koja su obična imena... ali znam kojih sam se imane u životu naslušala i to dooostaaa: Ivana, Jelena, Dragana, Jasmina, Marija, Jovana, Bojana... to je bilo kad sam ja bila mala a sada: Sara, Nina, Maša, Lena, Tara... bar je tako kod nas u okruženju. Ja sam svojoj bebi htela da dam ime Djuradj (problem su mi padeži, nisu meni problem nego kad bih htela detetu da se obratim ili da ga viknem nekako rogobatno zvuči ) Prase... Djurdja mi je baš lepo ime ali sa malo kraćim "u" LenaJe... i Dunja je lepo ime neverovatno kojiko mmi je to pravo ime za devojčicu
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 12.7.2010 23:13:21
|
|
|
|
2002m
|
Nisam trudna,ali sam odabrala .Ako budem imala jos jednog deckonju, bice Relja, a za devojcicu nemam pojma
|
|
|
|
RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d... 12.7.2010 23:14:48
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: lenaJe hehehee a koja su to obicna? moja beba ce se zvati Dunja
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi danBožić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?