|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Trudnice, da li ste već odabrale ime za d...
12.7.2010 23:15:07   
Anoniman
user posted image
Znači nisam jedinauser posted image
Ne planiram dete u skorijoj budućnosti, ali biće dečak Marko ili Miloš, a devojčica Nađa...muško još i možeda se promeni, al žemsko ne damouser posted image

(odgovor članu 2002m)
  Direktna veza do poruke: 426
12.7.2010 23:16:18   
gagana83
Zemsko mi se svodja mloogouser posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 427
12.7.2010 23:18:07   
Anoniman
Mi smo imali dogovor za prvu bebu-ja biram muško ime,mm žensko. Na kraju se dogovorimo Nebojša i Nađa, Ivana...i još neko glupo ime,ne sećam se. A moja kuma i najbolja drugarica se zove Nađa, pa sam ubedila mm da se odluči za to ime. Tako da je odluka njegovauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gagana83)
  Direktna veza do poruke: 428
12.7.2010 23:19:04   
2002m
user posted image nisi
Darija mi se mota po glavi, za zenskuuser posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 429
12.7.2010 23:20:20   
Anoniman
Baš mi se 'đa, Darijauser posted image Biće, bićeuser posted image

(odgovor članu 2002m)
  Direktna veza do poruke: 430
12.7.2010 23:20:44   
gagana83
IZVORNA PORUKA: lenaJe

volim imena koja imaju znacenje... a ova nova(kratka) nemaju jer su skracenice od starih imena...npr. masha je skraceno od marija,tj. nastalo je od marija

Neka i imaju. Una na primeruser posted image

ISKLJUCI PINK , UKLJUCI MOZAK!!!!!!

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 431
12.7.2010 23:22:42   
2002m
IZVORNA PORUKA: Nedja

Baš mi se 'đa, Darijauser posted image Biće, bićeuser posted image
user posted image morauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 432
12.7.2010 23:24:59   
Anoniman
Mi se veselimo u isčekivanju naše Nine user posted image Nikola će biti  bata , kad ga napravimo , jednog dana user posted image

(odgovor članu 2002m)
  Direktna veza do poruke: 433
12.7.2010 23:38:18   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja

Po Colinoj pesmi Kristina ako nekad budemo imali user posted image a u slucaju user posted image ja bih volela da bude Pavle ili Nemanja al mm se buni nesto.............user posted image
Nikolina mi je PRELEPO ime al MM-u se ne svidja!user posted image
Joooj i Teodora je lepooooooo... user posted image

hahah dogovorili smo se za musko Danilo (mV odlucio da ce sina da zove Daki i nikako drugacije)! A zensko Teodora,Kristina... uf Nikolina (ma bas se mV-u ne svidjauser posted image )
Nadam se da cu prvo sina da dobijem! user posted image

< Poruku je uredio pcelica Maja -- 12.7.2010 23:44:36 >

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 434
14.7.2010 19:24:12   
magnetic
Dvoumimo se izmedju Milica(za koje navija mm) i Dunja(za koje ja navijam).Kada se porodim i vidim bebu odlucicu dali lici na Milicu ili na Dunjuuser posted image

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 435
14.7.2010 19:33:52   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: magnetic

Dvoumimo se izmedju Milica(za koje navija mm) i Dunja(za koje ja navijam).Kada se porodim i vidim bebu odlucicu dali lici na Milicu ili na Dunjuuser posted image

Pa vi iskombinujte pa je nazovite Minja user posted image Mi od Milica i nja od Dunja user posted image
Ih , što sam mudra user posted image

(odgovor članu magnetic)
  Direktna veza do poruke: 436
14.7.2010 19:39:50   
magnetic

IZVORNA PORUKA: BubaMira

IZVORNA PORUKA: magnetic

Pa vi iskombinujte pa je nazovite Minja user posted image Mi od Milica i nja od Dunja user posted image
Ih , što sam mudra user posted image

Jooooj jedva smo se dogovorili i za ova dvauser posted image .MM je jedino Dunja uzeo u razmatranje od svih mojih predloga,a ja ne bih Milica jer ih je jako mnogo.Samo u mom okruzenju ih ima bar 10

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 437
14.7.2010 20:44:38   
Anoniman
navijam za Dunju,da imamo imenjakunju user posted image

(odgovor članu magnetic)
  Direktna veza do poruke: 438
14.7.2010 22:39:13   
vukosava

IZVORNA PORUKA: Tashke

[
I volim imena koja postoje u više različitih naroda u istom (ili veoma sličnom) obliku. Odnosno, da stranci mogu da ga izgovore.

Uh meni treba takvo nekako ime. Recimo Mia je MAJA u engleskom govornom porducju jer I citaju kao AJ. UNA je JUNA.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 439
21.7.2010 10:26:07   
Jele
Mi još nismo skroz odlučili, u igri su Strahinja, Ognjen, Danilo i ko zna, možda nam još neko padne na pamet... Babi i dedi se ime Strahinja ne sviđa, pa sve izokola lobiraju Ognjen i Danilo user posted image

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 440
21.7.2010 10:34:21   
Anoniman
Mi smo došli u situaciju da nemamo ime ni za dečaka ni za devojčicuuser posted image

Zato što dragoj gospođi trudnici, to jest meni, ni jedno nije dovoljno originalno, lepo i zvučno user posted image user posted image user posted image

Samoj sebi sam se popela na glavuuser posted image

(odgovor članu Jele)
  Direktna veza do poruke: 441
21.7.2010 10:45:32   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: gagana83

IZVORNA PORUKA: lenaJe

volim imena koja imaju znacenje... a ova nova(kratka) nemaju jer su skracenice od starih imena...npr. masha je skraceno od marija,tj. nastalo je od marija

Neka i imaju. Una na primeruser posted image

I Lara ima znacenje user posted image .

Mi nemamo ime za naseg momka. I ne znam uopste za koje da se odlucimo. Ja hocu da nam se lijepo uklopi uz prezime, a i da ima neko unutrasnje znacenje samo za nas nevezano za opste znacenje. Pa evo male hronologije naseg biranja i odustajanja user posted image user posted image
1. Pavle-fenomenalno ime, ali znaci mali, sicusan i MM kaze da on nece, jer  mu se ne svidja to user posted image
2. Filip-onaj koji voli konje user posted image
3. David - lijepo ime i lijepo znacenje, ali imamo jednog prijatelja starog kojeg se odmah sjetim. A i bojim se da ga djeca ne zezaju kao David-davi-dosadan je i sl.
4. Andrej -moj favorit, ali MM kaze da je njemu malo 'pederasto' (ne znam drugi izraz) za nasu sredinu (pricamo o CG user posted image )
5. Matija - onako...

Sva ostala imena koja nam se svidjaju su vec zauzeta u nasoj familiji (Stefan, Nemanja, Aleksa...). Zakljucak je da nemamo pojma koje ce ime biti, a uopste mi se ne svidja da mu dam neko ime eto reda radi user posted image

PS. Moje dijete vec tri mjeseca non stop govori nesto kao Anija za svoju bebu (lutku) kad je pitamo kako se zove. Iako nikad niko nije pomenuo to ime u nasoj blizini user posted image Vjerovatno je cula negdje Andrija. Kazu da onda treba dat to ime, kao tako je sudbina htjela....A ne znam...

PS2. Neka imena su zaista lijepa, ali ja imena uvijek vezem za neke likove, tako da i to ima veliku ulogu user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 442
21.7.2010 13:47:28   
lanajelena
Choopa ja da sam tako slusala cerku moje dete bi se zvalo DZordz user posted image ...i mi smo imali isti problem sve sto nam se svidjalo je bilo zauzeto u blizoj okolini...mm je hteo Dusan meni se nije svidelo ali sada mi je jako lepo,jer nije tako cesto a i ide uz njega mamina dusica

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 443
21.7.2010 13:53:27   
pepino
IZVORNA PORUKA: Jele

Mi još nismo skroz odlučili, u igri su Strahinja, Ognjen, Danilo i ko zna, možda nam još neko padne na pamet... Babi i dedi se ime Strahinja ne sviđa, pa sve izokola lobiraju Ognjen i Danilo user posted image

Meni je Danilo definitivno jedno od najljepsih imena inace,i najljepse mi je od ponudjenih,ali ja necu moci dati ni ako budem ikada imala djecaka jer se brat mm od ujaka tako zove,ne bi dala isto ime!user posted image

(odgovor članu Jele)
Direktna veza do poruke: 444
21.7.2010 14:08:33   
prase

IZVORNA PORUKA: vukosava

I volim imena koja postoje u više različitih naroda u istom (ili veoma sličnom) obliku. Odnosno, da stranci mogu da ga izgovore.

Uh meni treba takvo nekako ime. Recimo Mia je MAJA u engleskom govornom porducju jer I citaju kao AJ. UNA je JUNA.

Moji poznanici koji zive u Kanadi su napisali sva imena koja su im dolazila u obzir za decu na papire, pa trazili od kolega sa posla da im to citaju... Tako su otpala imena Nemanja, Strahinja, Uros... Deca se na kraju zovu Filip i Aleksandar user posted image

sve ima svoj kraj, samo kobasica ima dva!

(odgovor članu vukosava)
Direktna veza do poruke: 445
21.7.2010 14:35:46   
choopa choops
IZVORNA PORUKA: lanajelena

Choopa ja da sam tako slusala cerku moje dete bi se zvalo DZordz user posted image ...i mi smo imali isti problem sve sto nam se svidjalo je bilo zauzeto u blizoj okolini...mm je hteo Dusan meni se nije svidelo ali sada mi je jako lepo,jer nije tako cesto a i ide uz njega mamina dusica

Dzordz kao Dzordz iz Pepe prase?user posted image

MM se zove Dusan-zenina dusica user posted image na kraju smo se cak zezali da cemo mu dat ime Dusan junior user posted image

Ma nemam pojma, nisam pametna. Bojim se da ne odem u porodiliste bez imena user posted image

Prase odlicna ideja user posted image Svaka cast za snalazljivost.user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 446
21.7.2010 15:02:11   
happymama
Ja sam odlucila, cim sam sazanala da sam trudna, da ce se zvati Srna ako bude devojcica, tako da ocekujem Srnu user posted image
Iako su komentari na moju izjavu kako ce se devojcica zvati, blago receno, uzasni, ne obazirem se! user posted image

***Najlepse je biti mama!!!***

Direktna veza do poruke: 447
22.7.2010 17:23:39   
minna
IZVORNA PORUKA: choopa choops

Mi nemamo ime za naseg momka. I ne znam uopste za koje da se odlucimo. Ja hocu da nam se lijepo uklopi uz prezime, a i da ima neko unutrasnje znacenje samo za nas nevezano za opste znacenje. Pa evo male hronologije naseg biranja i odustajanja user posted image user posted image
1. Pavle-fenomenalno ime, ali znaci mali, sicusan i MM kaze da on nece, jer  mu se ne svidja to user posted image
2. Filip-onaj koji voli konje user posted image
3. David - lijepo ime i lijepo znacenje, ali imamo jednog prijatelja starog kojeg se odmah sjetim. A i bojim se da ga djeca ne zezaju kao David-davi-dosadan je i sl.
4. Andrej -moj favorit, ali MM kaze da je njemu malo 'pederasto' (ne znam drugi izraz) za nasu sredinu (pricamo o CG user posted image )
5. Matija - onako...

Sva ostala imena koja nam se svidjaju su vec zauzeta u nasoj familiji (Stefan, Nemanja, Aleksa...). Zakljucak je da nemamo pojma koje ce ime biti, a uopste mi se ne svidja da mu dam neko ime eto reda radi user posted image

PS. Moje dijete vec tri mjeseca non stop govori nesto kao Anija za svoju bebu (lutku) kad je pitamo kako se zove. Iako nikad niko nije pomenuo to ime u nasoj blizini user posted image Vjerovatno je cula negdje Andrija. Kazu da onda treba dat to ime, kao tako je sudbina htjela....A ne znam...

PS2. Neka imena su zaista lijepa, ali ja imena uvijek vezem za neke likove, tako da i to ima veliku ulogu user posted image

E mi smo isto o ovim imenima razmisljali, na kraju isto odustali...
Nismo nikako mogli da smislimo nesto sto nam se dopada a da ne bude toliko cesto...mada smo se bili dogovorili ako bude devojcica ja dajem ime, a muz za decaka...ali da se oboje slozimo naravno...
Onda smo se odlucili za Mihajlo... Medjutim mm se predomislio i izgleda da ce biti Vladimir - i moj i njegov tata se tako zovu, meni je jedino glupo da bude po njima jer su obojica hvala bogu zivi, inace mi se svidja... mada josuvek navijam malo vise za Mihajlo... videcemo kad se rodi pa koje mu vise bude pristajalouser posted image

Direktna veza do poruke: 448
22.7.2010 17:33:52   
choopa choops
Minna Vladimir je meni isto user posted image A i Mihajlo :))

A mi sto je termin blize, sve manje imamo pojma kako ce se zvat user posted image

(odgovor članu minna)
Direktna veza do poruke: 449
23.7.2010 6:39:23   
vukosava

IZVORNA PORUKA: prase

IZVORNA PORUKA: vukosava

Moji poznanici koji zive u Kanadi su napisali sva imena koja su im dolazila u obzir za decu na papire, pa trazili od kolega sa posla da im to citaju... Tako su otpala imena Nemanja, Strahinja, Uros... Deca se na kraju zovu Filip i Aleksandar user posted image

E to je dobra ideja. Meni treba ime za devojcicu, evo u ponedeljak sam saznala pol deteta. Neces mi verovati Aleksandra nam je bila prva varijanta a bice Filipovic, koja koincidencija... user posted image

(odgovor članu prase)
Direktna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Božić, Božić blagi dan
Božić, Božić, blagi dan, Blagog Hrista rođendan, Božić, Božić, svetli dan, Sav svetlošću obasjan.

Anketa

Јаслице или дадиља
пеперутка16

Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?

Click Here