|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Higijena dečakove piše...
14.7.2010 16:49:26   
Nensi*
Joj ni ja ne znam kako se to radi,a dr nam nista nije rekla,a ja zaboravila da pitam...

Nena+Danilo=Vuk :)

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 301
14.7.2010 17:14:15   
dijana1*
Posle kupanja samo malo povucem i ocistim, tako mi je pokazala patronazna, tj zena koja radi u bolnici sa bebama vec 20 godina i kaze povlaci samo malo.

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 302
14.7.2010 18:04:51   
lothroniell
Ja to za vreme kupanja, tad koza omeksa a i onda lepo sperem to malo kremice sto se zavuce...

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 303
14.7.2010 18:17:19   
choopa choops
Evo procitah svih 13 stranica i imam svasta da vas pitam.
Naime, meni je dr rekao da nosim pisonju i prvo sto mi je palo na pamet je bilo jao a kako cu ja sa pisom? user posted image user posted image
Moj sestric je operisao fimozu sa nekih godinu i kusur i bilo je malo traumaticno za sve nas.
Zato ja zelim sad da se unaprijed pripremim i da pokusam da sprijecim da ga sjeku user posted image A ne znam da li cu kasnije imat vremena da cackam po netu pa da ja to malo ispitam.
Pitanja (glupa su, ali sta da radim user posted image ) :
1. Kad se najranije pocinje presvlaciti kozica? Od prvog dana ili?
2. Kad presvlacite pisonje, da li mazete sve kremicom, pa cak i glavic?
3. Koje su kreme najbolje da li one kao Pavloviceva (masne) ili one bijele kao Penaten recimo sa cinkom (sto isusuju kozu)?
4. Smije li se mazat pisonja sa hidrogenom? Ja sam to zamislila ovako nekako: Prije kupanja ga namazem sa kantarionovim uljem da malo omeksa, dok se kupa malo to povucem i onda kad se opere i osusi, dezinficiram sa hidrogenom?
5. Da li se stvaraju ranice dolje, tj. bude li krvi ako se to povuce vise nego sto treba? user posted image

Znam da su luda pitanja, ali bice toga jos user posted image Ukoliko nas ipak ne iznenadi jedna pisulinka user posted image

Debeli prsti+autocorrect=katastrofa. Izvinjavam se, mLogo se izvinjavam.

(odgovor članu dijana1*)
Direktna veza do poruke: 304
14.7.2010 18:25:49   
dijana1*

IZVORNA PORUKA: choopa choops

Evo procitah svih 13 stranica i imam svasta da vas pitam.
Naime, meni je dr rekao da nosim pisonju i prvo sto mi je palo na pamet je bilo jao a kako cu ja sa pisom? user posted image user posted image
Moj sestric je operisao fimozu sa nekih godinu i kusur i bilo je malo traumaticno za sve nas.
Zato ja zelim sad da se unaprijed pripremim i da pokusam da sprijecim da ga sjeku user posted image A ne znam da li cu kasnije imat vremena da cackam po netu pa da ja to malo ispitam.
Pitanja (glupa su, ali sta da radim user posted image ) :
3. Koje su kreme najbolje da li one kao Pavloviceva (masne) ili one bijele kao Penaten recimo sa cinkom (sto isusuju kozu)?
4. Smije li se mazat pisonja sa hidrogenom? Ja sam to zamislila ovako nekako: Prije kupanja ga namazem sa kantarionovim uljem da malo omeksa, dok se kupa malo to povucem i onda kad se opere i osusi, dezinficiram sa hidrogenom?
5. Da li se stvaraju ranice dolje, tj. bude li krvi ako se to povuce vise nego sto treba? user posted image

Znam da su luda pitanja, ali bice toga jos user posted image Ukoliko nas ipak ne iznenadi jedna pisulinka user posted image

user posted image nisu glupa pitanja, razumem te i ja sam tako regaovala kada sam saznala da cu dobiti decaka
Vec sam napisala da mi je bila kuci zena koja radi sa bebama u bolnici vec 20 godina (znaci da ima iskustva)
Ona mi je rekla da ga okupam i malo samo da navucem kozicu i stapicem za usi lagano ocistim ako nesto ima.Nista nemazes samo guzu pavlovicevomi to u malim kolicinama kada je suva tj. kada ga okupas ili brises vlaznim maramicama dobro ga osusi stavi malo pavloviceve pa pelena da se nebi zaujelo. Moj decak ima vec 2 meseca i nijednom mu nije nista pocrvenelo.
Nadam se da sam bar malo pomogla

(odgovor članu choopa choops)
Direktna veza do poruke: 305
14.7.2010 19:20:12   
Anoniman

Od prvog dana.

Ne mažeš piška uopšte, ako se dobro sećam, mažeš sve okolo. Naravno, ne skidaš kremu ako se pišonja malo umaže user posted image , ali ono što je sigurno, prevučena kožica se ne maže. Prevučeš, vratiš, pa mažeš.

Mislim da se piško ne treba isušivati. Ja sam mazala Pavlovićevom.

AKO SE DOBRO SEĆAM, hidrogen možeš na vaticu, pa prebrisati iznutra. Na tvom mestu, ne bih mazala kantarionom pre prevlaenja, biće masno, a tako je malo da se teško povlači i kada nije masno. Bežaće ti iz ruku (tj iz dva prsta user posted image ).

Ne znam. Nije mi se to desilo. Kada smo išli da dr čupne, bilo je malo krvi prvi prvom piškenju, ali dalje ne.

Direktna veza do poruke: 306
14.7.2010 19:33:46   
mejvis
Otprilike tako kako Taša kaže tako i ja radim, a hidrogen ne koristim uopšte.
E sada, ja pišu povlačim posle kupanja, tako nam je babica pokazala. Vidim ovde neke žene povlače u toku kupanja?user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 307
14.7.2010 19:39:19   
Anoniman
Ni ja nisam koristila hidrogen, ali mi se nešto povlači po glavi "vata ili štapić i hidrogen da se očisti ako ima trunja od pelene...".

mejvis i ja sam prvih par meseci povlačila kada ga izvadim iz kade, posebno što sam ga prva tri meseca kupala tako da mu je glava na mojoj ruci, tako da sam imala samo jednu slobodnu ruku, i meni to nije bilo tako izvodljivo tada. Kada je malo poratao, kada je legao u onaj plastični držač (nalik kupku), onda sam počela u kadi, pred kraj kupanja. Tako je i sada.

(odgovor članu mejvis)
  Direktna veza do poruke: 308
14.7.2010 20:27:41   
choopa choops
Hvala na odgovorima user posted image
Na tvom mestu, ne bih mazala kantarionom pre prevlaenja, biće masno, a tako je malo da se teško povlači i kada nije masno. Bežaće ti iz ruku (tj iz dva prsta user posted image ).

Ovo mi nije ni palo na pamet, ali sad kad sam zamislila umrla sam od smjeha user posted image

A hidrogena sam se sjetila jer smo tako cistili pupak, pa kontam ako je dovoljno dobar za pupak, mora da je i za piska miska? user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 309
14.7.2010 22:00:21   
minavb
Nama je patronazna savetovala da povremeno kanemo na pisu malo borne kiseline.

Mina, persona non grata :)

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

Direktna veza do poruke: 310
14.7.2010 23:08:37   
Anoniman
Da... sada sam se zbunila... nemam pojma dal su rekli bornu ili hidrogen. user posted image Ni jedno nisam koristila za piška. 

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 311
27.7.2010 17:18:40   
Modessty
ja kao probam s vremena na vreme da povučem malo kožicu da vidim ima li prljavštine ali očito ne dovoljno, bar prema onome što ovde pročitah.
Malo me buni to što su nam i patronažna i dr rekle da nema potrebe da išta diramo i prevlačimo user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 312
27.7.2010 17:31:12   
minavb
Ja i dalje ne umem nista da prevucem.user posted image

Mišljenje je kao zadnjica - svako ga ima.I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa.

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 313
27.7.2010 17:41:10   
buhla
IZVORNA PORUKA: minavb

Ja i dalje ne umem nista da prevucem.user posted image

ma ni meni tu mlogo toga jasno nije user posted image u petak cu pitam dr da proveri situaciju!

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 314
27.7.2010 17:46:42   
Trcosava
Ženice, a jel patronažna išta pokazivala?

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu buhla)
Direktna veza do poruke: 315
27.7.2010 17:49:12   
buhla
jok, meni je i rekla da ne treba nista da se radi, tj samo malo se povuce da bi se ocistilo. ali mene brine sto izgleda skroz slepljena kozica, glavica nigde na vidiku user posted image

Proverite da li ste zaista dobar čovek. Pomozite onima koji vam ne mogu uzvratiti.
Dušan Radović

(odgovor članu Trcosava)
Direktna veza do poruke: 316
27.7.2010 17:55:42   
Trcosava
ondaK kad sledeći put idete kod doce, pitajte (ja drugo ne mogu da pomognem)

uh što mi drago što imam devojčurka, jer sam prisustvovala ''čupkanju'' deteta od 3 god joj user posted image

I flunked anger management! }:->

(odgovor članu buhla)
Direktna veza do poruke: 317
27.7.2010 18:17:17   
minavb
Isti slucaj. I patronazna i doktori mi rekose da ne diram pisondera, a ja sve mislm da treba a pojma nemam kako. Probam ja da prevucem, ali sipak.user posted image

(odgovor članu buhla)
Direktna veza do poruke: 318
27.7.2010 18:38:49   
Modessty
nama bile dve različite patronažne i jedna i druga rekle isto: ne diraj. Malo povuci kolko hoće s vremena na vreme da vidiš dal treba da se čisti i to je to
Mene strah da vučem više user posted image user posted image

Imperfection is beauty, madness is genious, and its better to be absolutely ridiculous then to be absolutely boring.

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 319
27.7.2010 18:46:12   
minavb
Ma nije me strah nego ne umem.user posted image

(odgovor članu Modessty)
Direktna veza do poruke: 320
27.7.2010 19:05:39   
Anoniman
Ni ja nisam umela, a osnovni problem je bio taj što ja nisam znala da piša sme da se stisne. Naime, ajde nekako sam još i prevukla, ali nazad nikako nije htelo. Tek mnooogooo posle, kada smo prošli i čupkanje kožice sam shvatila da je nazad prevući mnogo lakše kada malko stisneš pišicu dok vučeš nazad. A kada prevlačiš (da budem prosta, natežeš), uhvatiš pri vrhupalcem i kažiprstom, i vučeš prema korenu. Neće to odmah, onda uletiš i sa drugom rukom, često tu onda ima previše velikih prstiju za tako mali organ user posted image , ali samo polako. 

(odgovor članu minavb)
  Direktna veza do poruke: 321
27.7.2010 19:34:21   
mejvis
Nama je patronožna povlačila posle kupanja svaki put. I ja isto sada tako povlačim kao što mi je ona pokazala. Na početku nije moglo puno da se povuče ali se sada baš lepo povlači. On nikad ne plače i ništa ga to ne boli. Tako kao što je Taša rekla, mora malo da stisne a vrati se samo!user posted image
Ja mu uvek povlačim pre pavlovićeve jer ako stavim kremu onda mi klizi pa baš teško ide.
Kada smo bili u savetovalištu i pedijatar mu je nešto zagledao i povlačio ali nije ništa komentarisala tako da predpostavljam da je sve ok! user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 322
27.7.2010 19:54:15   
choopa choops

A muz?user posted image Pa zar ne bi oni trebali da znaju bolje? user posted image
ja sam opterecena s ovim, a jos nisam ni rodila user posted image

(odgovor članu minavb)
Direktna veza do poruke: 323
27.7.2010 19:55:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: choopa choops

A muz?user posted image Pa zar ne bi oni trebali da znaju bolje? user posted image
ja sam opterecena s ovim, a jos nisam ni rodila user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Što si ti neka vickasta!

Direktna veza do poruke: 324
27.7.2010 20:03:47   
vukosava
Verovale ili ne, ovo je broj jedan razlog sto sam se odusevila kad sam cula da cekam devojcicu. Kako li se samo to radi user posted image

Inace u Americi ih masovno obrezuju, ne samo jevreje i muslimane, sve redom. Cim se rode, kazu higijena... user posted image

< Poruku je uredio vukosava -- 27.7.2010 20:05:03 >

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 325
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  11 12 [13] 14 15   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Prirodan izbor za miran san vaših mališana
Nedostatak istog može negativno uticati na fizičko i mentalno zdravlje roditelja, smanjujući njihovu sposobnost da se no...
NAJLEPŠA IMENA ZA DEVOJČICE koja ste vi iz...
Napravili smo listu najlepših imena za devojčice prema vašem izboru.

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here