Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.6.2010 11:37:47
|
|
|
|
Dudu25
|
Marice,naravno da si mi pomogla... ovo sa varicelom ili kako se bas zove on je rekao da nije strasno jer je vidio po snimku sad neznam jel UZ ili kakav snimak ali znam da mu je tako rekao,... mm je bio tad na prvu kontrolu i on jer rekao da mu ne moze dati lekove dok jos jedan put ne radi spermogram, a evo nalaza sad pa vidicemo sta ce mu reci,meni je samo bitno da on da briseve pa da vidimo gdje smo i da se lijecimo... a nadam se da ce i za spermu nesto da mu da, zakazala sam mu za utorak pa cu pisati sta su mu rekli hvala punooo draga Mari i tebi Maziiceee moja
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.6.2010 13:31:56
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: Dudu25 Hvala Nejtiri puno i da zaboravih da kazem da na spermokulturi je sve ok nema bakterija Duso, a hlamidija, mikro i ureo?
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.6.2010 13:56:28
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi IZVORNA PORUKA: Dudu25 Hvala Nejtiri puno i da zaboravih da kazem da na spermokulturi je sve ok nema bakterija Duso, a hlamidija, mikro i ureo? ima zakazan pregled kod dr u utorak pa uradice i bris i sigurno ce mu dati sad terapiju za spermice
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.6.2010 13:57:34
|
|
|
|
cipiripi
|
E hvala Bogu, taman sam mislila da ga napenalim preko tebe
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.6.2010 14:00:25
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi E hvala Bogu, taman sam mislila da ga napenalim preko tebe nisam mu rekla da sam citala ovdje da uzimanje briseva boli cipi znas da mi nedostajes od kad si trudna pisala sam ti pp jesi li dobila
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.6.2010 14:02:16
|
|
|
|
cipiripi
|
jesam...al zaboravila sam svima da odg ...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.6.2010 14:03:22
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi jesam...al zaboravila sam svima da odg ... neka samo da si ti dobro i da je bebica dobra
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.6.2010 14:06:32
|
|
|
|
Mari86
|
cipi nece ni meni da odgovori miko bris ne boli koliko je neprijatan bar tako kaze moj mm..koji je to radio vise puta
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.6.2010 14:15:09
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 cipi nece ni meni da odgovori miko bris ne boli koliko je neprijatan bar tako kaze moj mm..koji je to radio vise puta ma i da boli nije to nista za njih
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.6.2010 15:09:23
|
|
|
|
Suncicabg
|
Upravo sam zvala 2 uroloske klinike i imaju mesta (samo spermogram) za oko 2 nedelje. Ako znate nekoga ko radi spermogram da nije tolika guzva, pustite mi na pp! Hvala unapred
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.6.2010 15:11:29
|
|
|
|
Anoniman
|
''Belladonna'' u Zemunu, svaki dan rade od 07-19h i odes kad hoces, spermogram bude za 24h, a spermokultura za 48h, odlicni su
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.6.2010 15:15:20
|
|
|
|
cipiripi
|
Biomedica , Slavija 00-24h
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.6.2010 15:23:32
|
|
|
|
Suncicabg
|
Hvala drage moje, sad cu da zovem da vidim da li ima mesta!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.6.2010 15:27:20
|
|
|
|
cipiripi
|
nema potrebe da zoves..samo odes tj ode
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.6.2010 15:29:25
|
|
|
|
Suncicabg
|
Stvarno Cipi??? Gde god sam zvala - - - svi su u fazonu mora nedelju dana ranije da se zakaze...bas sam se smorila! Divna vest!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.6.2010 15:35:21
|
|
|
|
cipiripi
|
Verovatno si zvala razne klinike i ordinacije.. a oni zakazuju kad je dr tu.. Pa taj uzorak onda nose u nekiu lab i tako dalje.. Ja sam sve radila u Biomedici i tamo im je centrala..nenose uzorak nigde odmah rade tu.. Nego sad se nesto setih..nisam sigurna da li se radi ujutru... Bolje ipak pozovi proveri da ga ne zeznu...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.6.2010 15:38:57
|
|
|
|
Suncicabg
|
Hvala devojke
< Poruku je uredio Suncicabg -- 1.6.2010 15:42:05 >
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.6.2010 15:41:05
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Suncice, i mm je radio u Biomedici na Slaviji, ali smo morali da zovemo pre odlaska, da vidimo da li je dr tamo, jer ne radi svaki dan. Zato ih pozovite pre odlaska
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.6.2010 15:55:33
|
|
|
|
Anoniman
|
Mm isto bio u cudu kad su mu u ''Belladonni'' rekli da oni to rade svaki dan, kad mu odgovara, a mikrobiolog, neki Profesor Mirovic je tu svaki dan i od 15-18h daje objasnjenja na rezultate i njegov logo stoji na rezultatima. Valjda je neka faca tamo
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.6.2010 15:58:19
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Nisam ni cula za Belladonnu, ali mi se cini da su super .
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.6.2010 15:59:11
|
|
|
|
Suncicabg
|
Izvinte samo jos nesto da pitam, jer u svim ovima koje ste naveli se dobija onaj detaljan (sa gomilom karakteristika) ili onako skracen? Prosli put sam dobila skracen...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.6.2010 16:01:19
|
|
|
|
NinaMandarina
|
U Biomedici je bio ok izvestaj, onako u procentima, meni je delovalo da je sasvim dovoljno. Mi smo samo tu radili, pa nemam sa cim da uporedim. Drzim pesnice da budu super rezultati
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.6.2010 16:06:33
|
|
|
|
Suncicabg
|
Hvala Nina. Imas pp
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.6.2010 16:08:56
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri IZVORNA PORUKA: Dudu25 na analizi pise ovako volumen 1,5 ccm ph 8,2 viskoznost srednja broj sprematozoida 23 broj zivih sperm 50 broj nezivih sperm 50 broj brzo progresivnih 10 broj sporo progresivnih 10 broj neprogresivnih 10 broj nepokretinh 70 sad moze li mi neko reci nesto vezano za ovo, on je i u decembar radio spermogram ali dr mu nista nije bio dao od lekova niti rekao da bilo sta pije,ali mislim da ovaj put hoce jer cini mi se da je los ovaj nalaz cim ima broj nepokretnih 70 Mila ovo su referentne vrednosti lab gde mm radi, pa ti uporedi: REFERENTNE VREDNOSTI Volumen: 2.05-5.0 Boja: bledozuta Viskozitet: 0 Likvefkacija: zavrsena pH: 7.2-7.8 Kon.sperm: >20 x 10*9/L Pokretni posle 30min: >45% Na nalazu iz druge lab pise: 25-100% Slabo pokretni: Nepokretni: <45% NOrmalni oblici: >50% Patoloski oblici: >50% Le u vidnom polju: 1-2 Er. u vidnom polju: 0 Ep.celije u vidnom polju: 0 Fruktoza: pozitivna Stepen pokretljuivosti: 3-4 Oblik kretanja: 1-2 Aglutinacija: nema Nadm se da ce ti pomoci, mila Evo draga, pisala sam danas Dudu ref. vrednosti, to dobijes
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 1.6.2010 16:25:12
|
|
|
|
Suncicabg
|
Hvala Nejt! Koliko kosta tamo odprilike?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?