|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Spermogram i spermokultura
8.6.2010 22:19:56   
lidija 011
L-arginina ide 4 gr. dnevno koliko se sjecam, ali provjericuuser posted image

(odgovor članu lidija 011)
Direktna veza do poruke: 1701
8.6.2010 22:23:36   
lidija 011
user posted image

(odgovor članu cipiripi)
Direktna veza do poruke: 1702
9.6.2010 8:27:45   
Mari86
IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Od koliko mg Mari?

Iskreno nemam pojma one kao kapsule su u pitanju..mislim da je jedna 2mg ali nisam sigurna ili 3 user posted image user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 1703
9.6.2010 8:34:52   
Ana RR
IZVORNA PORUKA: lidija 011

L-arginina ide 4 gr. dnevno koliko se sjecam, ali provjericuuser posted image

Jeste, to je tacno. MM je pio 4 tablete dnevno od po 1000mg.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

Direktna veza do poruke: 1704
9.6.2010 10:16:58   
bebironcic
IZVORNA PORUKA: Suncicabg

Jel neki muz pije l arginin? U kojoj kolicini? I vit E?

Sunci,mm je lekar-urolog prepisao da pije L arginin od 500mg 1x1 i vit.E 4oo  1x1

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 1705
9.6.2010 21:47:37   
lidija 011
danas sam provjerila za l-arginin, pije se 4 gr. dnevno.proizvodi ga TWINLAB, 500mg, 100 caps. i kosta oko 1500 din.Mada doza moze da se pomjera u zavisnosti od kvaliteta spermiograma

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 1706
10.6.2010 7:15:43   
bebironcic

danas sam provjerila za l-arginin, pije se 4 gr. dnevno.proizvodi ga TWINLAB, 500mg, 100 caps. i kosta oko 1500 din.Mada doza moze da se pomjera u zavisnosti od kvaliteta spermiograma

Bas taj smo i mi uzeli....mm ima jako los spermogram,uopste nema plivaca,pa mu je dr. rekao da pije 1x1....da nije trebao viseuser posted image user posted image

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

Direktna veza do poruke: 1707
10.6.2010 8:05:43   
ksenija81
Mi smo uzeli L arginine 1g tableta u pakovanju 180 kom cena 3000 din. To sam najpovoljnije nasla.
Pije se 4 dnevno, tj 4g i sa tom dozom traje 45 dana. Mislim da se isplati user posted image

Direktna veza do poruke: 1708
10.6.2010 8:07:28   
bebironcic
Sada sam skroz zbunjena!Zasto je onda urolog mm dao samo toliko malo da pije kada je spermogram ocajan?I,on mi kao vazi za nekog boljeg urologa u Srbiji....user posted image

(odgovor članu ksenija81)
Direktna veza do poruke: 1709
10.6.2010 8:09:33   
ksenija81
Pa bas me cudi, svuda pise da je doza 4g dnevno, a karnitina 2g.
Iskreno nama nije ni to pomoglo user posted image

Direktna veza do poruke: 1710
10.6.2010 8:14:39   
bebironcic
Urolog je mm dao i arginin i karnitin da pije po 1x1,i to je pio 3 meseca,i posle toga rezultat 0!Mozda bi bolje bilo da je pio tako kao sto sve devojke ovde pisuuser posted image

Direktna veza do poruke: 1711
10.6.2010 8:17:12   
ksenija81
A kasnije mu nije povecao dozu posle tog nalaza user posted image

Direktna veza do poruke: 1712
10.6.2010 8:22:27   
bebironcic
Nije Ksenija,radio mu je spermogram,pa posto nije bilo niceg onda mu je radio dva puta punkciju,opet nista,pregledi zbog varikocele,biopsija...i opet nista....tu je ostao nedorecen,jer su svi rezultati mm dobri sem spermograma.I,onda smo mi sami uzeli na svoju ruku da mm pije lekove,koji su pomogli muzu jednoj jako meni dragoj osobi,pa cemo videti sta i kako.Treba mm da radi spermogram,ali je meni frka da opet ne bude 0 pa odlazem svakog dana za drugi danuser posted image

Direktna veza do poruke: 1713
10.6.2010 8:27:35   
ksenija81
A sta to sad pije? Navijam da bude plivaca i nemoj odlagati user posted image

Direktna veza do poruke: 1714
10.6.2010 8:31:49   
bebironcic
Sada pije Klomifen,Andriol testosteron,vit B....cajcice....

Direktna veza do poruke: 1715
10.6.2010 8:41:52   
ksenija81
To ste na svoju ruku, posto bih i ja mom tu terapiju dala user posted image
MM ide konacno danas kod urologa pa cemo videti.

Direktna veza do poruke: 1716
10.6.2010 8:45:05   
ksenija81

IZVORNA PORUKA: bebironcic

Sada pije Klomifen,Andriol testosteron,vit B....cajcice....

Kakvi su mu hormoni?
Mom su na donjoj granici test i lh.

Direktna veza do poruke: 1717
10.6.2010 8:51:10   
bebironcic
Mm su hormoni dobri i geni i svi rezultati,ali eto spermogram ne valjauser posted image

Direktna veza do poruke: 1718
10.6.2010 22:25:58   
lidija 011
Bebironce, MIKAKO NA SVOJU RUKU NEKA NE PIJE KLOMIFEN I TESTOSTERON!!!!To su hormoni koji se uzimaju samo pod strogim nadzorom lekara-endokrinologa!!!!!Napravice neki haos, jer koliko vidim hormoni su mu dobri!!!L-arginina od 500mg je malo, to je aminokisjelina koja se inace nalazi u spermi, slobodno neka pije 4 gr. dnevno...evo na moju odgovornostuser posted image
ukljuci mu i vit e 400i.j. i vit c 2gr., coenzim Q10 od 30 mg....neka pije to 3 mjeseca, popravice se rezultat vidjeces, osim ako nije geneticki problem, to ne znam jeste li radili

Direktna veza do poruke: 1719
10.6.2010 22:31:26   
lidija 011
i ti Ksenija (zoves se kao moja sestrauser posted image ) sa muzicem kod endokrinologa...cim resi hormoncice bice sve okuser posted image

Direktna veza do poruke: 1720
11.6.2010 8:15:08   
ksenija81
Urolog kaze da su hormoni ok user posted image
Oni jesu u ref vrednostima ali na donjoj granici.
Ma ko ce ga znatiuser posted image

Direktna veza do poruke: 1721
11.6.2010 8:17:30   
bebironcic
Lidija i to je radio,mislim na geneticke analize,dobri su mu rezultatiuser posted image

Direktna veza do poruke: 1722
11.6.2010 9:06:59   
Mari86

Bebironce, MIKAKO NA SVOJU RUKU NEKA NE PIJE KLOMIFEN I TESTOSTERON!!!!To su hormoni koji se uzimaju samo pod strogim nadzorom lekara-endokrinologa!!!!!Napravice neki haos, jer koliko vidim hormoni su mu dobri!!!L-arginina od 500mg je malo, to je aminokisjelina koja se inace nalazi u spermi, slobodno neka pije 4 gr. dnevno...evo na moju odgovornostuser posted image
ukljuci mu i vit e 400i.j. i vit c 2gr., coenzim Q10 od 30 mg....neka pije to 3 mjeseca, popravice se rezultat vidjeces, osim ako nije geneticki problem, to ne znam jeste li radili

moj mm nije isao kod endokrinologa pa je pio i klomifen i testosteron i jos uvek pije user posted image
I nista mu ne fali! hormoni su dobro bili i pre toga a i posle toga!
vitamin e,vitamin c ne mogu da pomognu nekome ko nema u ejakulatu spermica,cak ni biopsijom ih nema,ti vitamini samo pomazu kada ih vec ima.user posted image isto kao i profertil i proxeed!

Direktna veza do poruke: 1723
11.6.2010 12:38:38   
lidija 011
Ne znam djevojke sta da vam kazem za klomifen i testosteron...nije to bas za svakog, svaciji organizam je drugaciji...to bi znacilo da i mi mozemo da ukljucimo same klomifen za stimulaciju ovulacije, a nije bezazleno..ja se u to ne upustam tako lako...ne znam kako bi mm odreagovao, sad ili cak mnogo kasnije...

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 1724
11.6.2010 12:47:34   
Mari86
klomifen i testosteron sluze za stvaranje spermatozoida posto je i moj mm kao i bebin bio bez ijednog user posted image
posle silnih gluposti koje je pio urolog mu je prepisao ovo...
mm je klomifen i andriol pio vise od 7 meseci i evo uspeli smo da stvorimo 29 miliona i da odradimo vantelesnu user posted image
Klomifen i andriol nece popraviti pokretljivost nego samo broj!user posted image

Direktna veza do poruke: 1725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  67 68 [69] 70 71   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
Ringerajina tabela za praćenje plodnih dana
Želite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here