|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Spermogram i spermokultura
20.5.2010 20:54:12   
snjeska
Da i mi smo videli reklamu ovde na Ringeraji i naručili proxeed, javljamo rezultateuser posted image

< Poruku je uredio snjeska -- 20.5.2010 20:58:00 >

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1626
21.5.2010 12:43:13   
Cvetana
Moze li mi neko reci koliko kosta Proxeed ?

Moj dragi pije sve to, ali bi mozda bilo lakse ovako, da smucka kesicu 2x dnevno.

(odgovor članu snjeska)
Direktna veza do poruke: 1627
22.5.2010 20:39:26   
dr boba
Draga, mm je to uzimao prosle godine i placali smo od 5100-6000 din. pakovanje od 30 kesica. Negde prodaju kesice i na kom.

(odgovor članu Cvetana)
Direktna veza do poruke: 1628
22.5.2010 20:47:03   
Ana RR
Mi smo kupili u Makedoniji, 50 eura po kutiji. U Begradu je bilo par apoteka koje su bile malo jeftinije, ali sad je i kod njih cena preko 6 hiljada.

Ako imas nekoga negde u inostranstvu, to ti je nabolja varijanta. Mislim da u SAD dve kutije kostaju 6 hiljada.

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Cvetana)
Direktna veza do poruke: 1629
22.5.2010 21:06:38   
NinaMandarina
Mi smo kupovali proxeed u apoteci u centru, pored Narodnog pozorista, cini mi se da je kostala cela kutija oko 5.500,00 din. Kada se kupuje na kesice, onda je skuplje. Ja sam se raspitivala po mnogim apotekama i tu je bilo najjeftinije user posted image

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1630
26.5.2010 19:13:19   
Cvetana
Hvala vam devojke ! Meni je skoro apotekarka ponudila Proxeed i kaze da licno zna ljude kojima su se rezultati poboljsali i dobili bebce posle 2-3 kutijeuser posted image

(odgovor članu NinaMandarina)
Direktna veza do poruke: 1631
28.5.2010 10:08:40   
MMia
Drage moje, uradjen je drugi spermogram i kao i na prvom broj- 91 milion i sve ostalo u redu sem pokretljivost  40 % progresivno pokr i 10% pokretnih u mestu , i morfologija:  normalnih 40 % a abnormalnih 60%.
Kako se leci?

< Poruku je uredio MMia -- 28.5.2010 10:10:23 >

(odgovor članu Cvetana)
Direktna veza do poruke: 1632
28.5.2010 10:09:49   
MMia
Moze li odgovor brzo...user posted image

< Poruku je uredio MMia -- 28.5.2010 10:11:36 >

(odgovor članu MMia)
Direktna veza do poruke: 1633
28.5.2010 10:13:57   
Iva979
Mmia, mi nismo sa tim imali problemcica, ali odgovorice ti neka od devojaka sigurno user posted image

(odgovor članu MMia)
Direktna veza do poruke: 1634
28.5.2010 10:17:41   
Ana RR
Za pokretljivost obično preporučuju proxeed.. prelistaj temu, pisale smo svašta, naći ćeš mnogo saveta user posted image

Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream.

Jer smo tako u mogućnosti!

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 1635
28.5.2010 10:20:23   
Mari86
Ta pokretljivost uopste nije losa...40 % progresivno brzih??? Po meni je to ok...
Ali eto preporucuju kao sto ti je Ana rekla Proxed onda maticni mlec.propolis....

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Ana RR)
Direktna veza do poruke: 1636
28.5.2010 10:25:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: MMia

Drage moje, uradjen je drugi spermogram i kao i na prvom broj- 91 milion i sve ostalo u redu sem pokretljivost  40 % progresivno pokr i 10% pokretnih u mestu , i morfologija:  normalnih 40 % a abnormalnih 60%.
Kako se leci?

Pokretljivost je ok, bitno je da bude preko 25%
A sto se tice abnormalnih formi, mislim da bi trebao da uradi i briseve(hlamidija,ureaplasma, mikoplasma), ako vec nije, postoji mogucnost da je tako nesto
Mada zaista ne znam previse o svemu tome, nadam se da ce ti neko vise pomoci user posted image

(odgovor članu MMia)
  Direktna veza do poruke: 1637
28.5.2010 11:40:15   
MMia
Hvala vam puno drage moje! 

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1638
1.6.2010 0:10:23   
marija andrijana
drage moje,
posle duzeg vremena moj dragi je dobio terapiju:
Klomifen 50mg (1/4 dnevno)
Ezerex
Folna Kiselina
Vitamin E
Sta mislite o tome? Hocemo li se uz to pokrenuti?
Pitao je dr za proxeed, ali dr kaze da je cula, ali da je bolje da proba sa ovim...
hmmm... za sta bi ste se vi odlucile?
Ljubim vas sve!!!
user posted image

(odgovor članu MMia)
Direktna veza do poruke: 1639
1.6.2010 9:50:03   
Dudu25
na analizi pise ovako

volumen 1,5 ccm
ph 8,2
viskoznost srednja
broj sprematozoida 23
broj zivih sperm 50
broj nezivih sperm 50
broj brzo progresivnih 10
broj sporo progresivnih 10
broj neprogresivnih 10
broj nepokretinh 70

sad moze li mi neko reci nesto vezano za ovo, on je i u decembar radio spermogram ali dr mu nista nije bio dao od lekova niti rekao da bilo sta pije,ali mislim da ovaj put hoce jer cini mi se da je los ovaj nalaz cim ima broj nepokretnih 70

(odgovor članu marija andrijana)
Direktna veza do poruke: 1640
1.6.2010 9:54:29   
bebironcic
Dudu...mislim da je Ph povecana....a sto se tice nepokretnih spermica,trebalo bi da pije nesto za pokretljivost.Ako mi verujes,vise su mi ti spermogrami preko glave,ja ne znam koliko ih ima mm....user posted image

Ako problem moze da se resi,nema svrhe nervirati se,a ako ne moze,nerviranje nece pomoci!!!

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 1641
1.6.2010 9:58:02   
Veca77
Dudu, mogao bi spermogram da mu bude bolji. Kao prvo, volumen mu je ispod donje granice, broj je OK, ali bi mogao biti veci. Ovde je, ja mislim, najveci problem pokretljivost. Na to najvise mora da obrati paznje.
Ja mislim da ce mu sigurno dati neku terapiju!

Tajna čovečjeg bića nije u tome da živi, nego zašto živi.

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 1642
1.6.2010 10:03:27   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Dudu25

na analizi pise ovako

volumen 1,5 ccm
ph 8,2
viskoznost srednja
broj sprematozoida 23
broj zivih sperm 50
broj nezivih sperm 50
broj brzo progresivnih 10
broj sporo progresivnih 10
broj neprogresivnih 10
broj nepokretinh 70

sad moze li mi neko reci nesto vezano za ovo, on je i u decembar radio spermogram ali dr mu nista nije bio dao od lekova niti rekao da bilo sta pije,ali mislim da ovaj put hoce jer cini mi se da je los ovaj nalaz cim ima broj nepokretnih 70

Mila ovo su referentne vrednosti lab gde mm radi, pa ti uporedi:

REFERENTNE VREDNOSTI
Volumen:              2.05-5.0
Boja:                     bledozuta
Viskozitet:             0
Likvefkacija:          zavrsena
pH:                        7.2-7.8
Kon.sperm:           >20 x 10*9/L
Pokretni posle 30min:       >45%     Na nalazu iz druge lab pise: 25-100%
Slabo pokretni:                
Nepokretni:                       <45%
NOrmalni oblici:                 >50%
Patoloski oblici:                 >50%
Le u vidnom polju:            1-2
Er. u vidnom polju:            0
Ep.celije u vidnom polju:   0
Fruktoza:                          pozitivna
Stepen pokretljuivosti:     3-4
Oblik kretanja:                  1-2
Aglutinacija:                      nema

Nadm se da ce ti pomoci, mila

(odgovor članu Dudu25)
  Direktna veza do poruke: 1643
1.6.2010 10:06:42   
Dudu25
Hvala vam drage moje
evo sad sam zvala dr. i sledeceg utorka ide kod njega na kontrolu i da da bris, ja cu pricati sa mm nek mu da neku terapiju a ne kao prosli put

Veco vidim i ja ovamo po ref. vri. da mu je volumen ispod granice
i kako je Bebi rekla ph povecana

ali mozda ce uz terapiju to da regulise

ali me zbunjuje sad jer gledam nalaz od dr od decembra i pise mu tamo dijagnoza STD VARICOCELE 1.SIN. N46

ja sinoc pitam mm sta ti je ovo jer valjda ja to prvi put nisam gledala i bila sam zbunjena zbog sperme i on mi kaze da je dr rekao da to nije nista strasno da je lijevi testis manji i sa varicocelom ali da nije to nista strasno i da ne treba sad za sad nikakva terapija sem posle doksiciklina da da briseve
zna li ko sta je ovo?

(odgovor članu Veca77)
Direktna veza do poruke: 1644
1.6.2010 10:12:21   
Dudu25
Hvala Nejtiri punouser posted image  

i da zaboravih da kazem da na spermokulturi je sve ok nema bakterijauser posted image

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 1645
1.6.2010 10:13:15   
slackaa
Dudu,draga ja nemogu da ti pomognem,mi nismo radili spermogram user posted image

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 1646
1.6.2010 10:16:04   
Anoniman
Nema na cemu, mila.

To oko varicocele ce ti pomoci devojke koje imaju iskustva, ali ja mislim da bi on trebao da promeni urologa. Taj mi je nesto neozbiljan, ipak su ovo rezultati za koje je potrebno pomoci u vidu nekih lekica, vitamina user posted image

(odgovor članu slackaa)
  Direktna veza do poruke: 1647
1.6.2010 10:19:01   
Dudu25
IZVORNA PORUKA: Nejtiri

Nema na cemu, mila.

To oko varicocele ce ti pomoci devojke koje imaju iskustva, ali ja mislim da bi on trebao da promeni urologa. Taj mi je nesto neozbiljan, ipak su ovo rezultati za koje je potrebno pomoci u vidu nekih lekica, vitamina user posted image

To mu je prvi da je posao kod njega i on mu je rekao ne mogu da ti dam nista da pijes dok jos dva puta ne doneses nalaz spermograma,i da dodjes da das bris,...
sad sam zakazala za sledeci utorak pa nek mm vidi snjim,jer sigurno sad ce mu dati neku terapiju

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1648
1.6.2010 10:38:07   
Maza82
Ja ne znam dudu ništa oko toga, ali evo vidim da su ti djevojke koje znaju već pisale, a ja samo držim fige da sve bude u redu user posted image user posted image  i da mu prepišu adekvatnu terapiju.

svako zašto, ima svoje zato......

(odgovor članu Dudu25)
Direktna veza do poruke: 1649
1.6.2010 10:51:59   
Mari86
Dudu draga kako ne moze nista da mu da i pustio ga samo tako sa varicocelom user posted image user posted image

Pod broj 1. menjajte urologa jer je ovaj neozbiljan definitivno!!!user posted image

Varicocela bi trebala da se operise,moj mm je operisao pre 4 godine medjutim kod nas eto pokretljivost je kao i kod vas losa.
10 posto pokretljivosti je vrlo malo i sa tom pokretljivosti,ja ne znam za druge doktore,ali moja doktorica sa tim brojem
nece ni inseminaciju da radi....kaze da je to vrlo malo za inseminaciju..

Ako ima dovoljan broj spermica vidim vi imate prelazan broj i to moz da se popravi,mozda bi mu pomogao Profertil,
mm urolog njega jako preporucuje kada je broj dobar a pokretljivost mala..
Profertil se narucuje i kosta oko 200 eura teapija za tri meseca.
Ne znam da li sam ti na sve odogovorila user posted image user posted image user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Maza82)
Direktna veza do poruke: 1650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  64 65 [66] 67 68   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?
Kako se ponašati nakon embriotransfera?
Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here