|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu
31.5.2010 17:36:59   
Anoniman
Ajde Gago,dodjite i ti i Unica user posted image

(odgovor članu gagana83)
  Direktna veza do poruke: 776
31.5.2010 18:49:26   
lanajelena
taman pao dogovor ...sta cemo sad?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 777
31.5.2010 20:13:52   
Lilly*
Ja najverovatnije otpadam ako ostane 5.6., meni taj dan rođendan, a mm obično isplanira nešto user posted image

(odgovor članu lanajelena)
Direktna veza do poruke: 778
31.5.2010 20:20:29   
Anoniman
Lilly pa ti svaki vikend neki rodjendan user posted image !He,he,he...Mozda ti dozvoli da se druzis sa nama makar na kratko user posted image !
Samo ja stvarno ne znam gde bi mogli,jer ce definitivno biti ruzno vreme...nemam iskustva sa igraonicama,jos nismo poceli njih da obilazimo,tako da neka se neka mamika doseti neke lepe velike,da mozemo da budemo zajedno tu da nadgledamo decicu user posted image !

(odgovor članu Lilly*)
  Direktna veza do poruke: 779
31.5.2010 20:24:40   
Lilly*
Jmpmamica, kada se zaređaju sada u maju, junu i julu user posted image
Ima fina igraonica i gore u Bazaru

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 780
31.5.2010 20:26:13   
Anoniman
Vec je par njih pisalo samo ne Bazar...ja ne znam,ali tako pisu...

(odgovor članu Lilly*)
  Direktna veza do poruke: 781
31.5.2010 20:32:01   
Nella79
Ja jos nemam bebice, ali znam za onu igraonicu iza Aksa Beby planete, (nisam sigurna da li se i igraonica tako zove) na Novom Naselju. Ako se slazete mogu sutra proveriti za termin, mada je ogrooomna i verovatno ima mesta.
Sto se dece tice mislim da je 150din, za ceo dan (provericu) i imaju odvojen deo zadecu mladju od 3 godine.
Jedino ne znam koliko je zgodno, posto je bas daleko od centra, zbog ostalih devojaka?user posted image

Sta mislite?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 782
31.5.2010 20:35:00   
Anoniman
Iskreno,mislim da je malo komplikovano doci do tamo,ali neka ostali odluce...mi imamo ponudjen prevoz.Stefan ce svakako biti u kolicima tako da nam je svejedno...

(odgovor članu Nella79)
  Direktna veza do poruke: 783
31.5.2010 20:40:42   
lothroniell
Ja se javljam, da ako sa Milosem bude sve ok dolazimo i mi!!! Molim nekoga ko ima moj broj mobilnog da mi posalje sms kada padne definitivni dokovor! :*

¸¸ja volim sve što se kreće jer sve što se kreće kreće se po zakonima mirovanja i smrti volim sve istine koje nisu obavezne jer prava istina je stidljiva kao miris.¸¸

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 784
31.5.2010 20:55:56   
Anoniman
Ja mislim da je to bivši Lucky Land, ne znam kako se sada zove. Nisam tamo išla nikada, tako da ne znam kakva je igraonica, meni je svejedno, i što se tiče lokacije, i prevoza, jer svakako neću ići peške, a isto mi da li ću do naselja ili do centrauser posted image

(odgovor članu lothroniell)
  Direktna veza do poruke: 785
31.5.2010 21:02:36   
Anoniman
Zar nije lakse RR iz Bg da dodju u centaruser posted image Necu ni ja peske na NN,a u centar mogu jer mi je pod nosom user posted image !

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 786
31.5.2010 21:51:40   
Novosadjanka T.
To Iza Akse je bivsi Lucky Land, sada Starli i zaista je ogromna igraonica. Mi redovono obilazimo igraonice i  najveca je. Moze  i da se dzadzi, ima deo za bebane, devojke su o.k. mada ih je malo s obzirom na prostor. A za prevoz devojaka RRBg kako ce one doci? Neko ih mora sacekati u svakom slucaju, pa je sve jedno gde ce biti, zar ne? jos malo pa mamice ne brini vozim te na NN, ako tamo padne dogovor. I vraticu te! I tebe i kome jos bude potrebno!

Covek je od krvi i mesa, a meso je kvarljiva roba

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 787
31.5.2010 22:12:45   
tixy1
Boze, zene, pa vi nikako da se dogovorite, docice i 5.jun brzo

(odgovor članu Novosadjanka T.)
Direktna veza do poruke: 788
31.5.2010 22:28:04   
Yell
ima predlog još jedan za vas - igraonica DEČJE ĆOŠE u Lasla Gala, velika je i prostrana, sigurna... moja ćera se tamo "sastaje" po nekad sa društvom, mama jedne njene drugarice iz vrtića drži tu igraonicu. Ja sam zadovoljna kako to tamo izgleda itd.. Sad ću d joj pošaljem poruku da li je subota slobodna pa vam javljam čim mi odgovori.

(odgovor članu tixy1)
Direktna veza do poruke: 789
31.5.2010 22:31:21   
Anoniman
Novosadjanko hvala puno user posted image

(odgovor članu Yell)
  Direktna veza do poruke: 790
31.5.2010 22:36:57   
Novosadjanka T.
Nemas brige, kinderwomen! Tu sam!

Covek je od krvi i mesa, a meso je kvarljiva roba

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 791
31.5.2010 23:11:45   
simke
IZVORNA PORUKA: Novosadjanka T.

To Iza Akse je bivsi Lucky Land, sada Starli i zaista je ogromna igraonica. Mi redovono obilazimo igraonice i  najveca je. Moze  i da se dzadzi, ima deo za bebane, devojke su o.k. mada ih je malo s obzirom na prostor. A za prevoz devojaka RRBg kako ce one doci? Neko ih mora sacekati u svakom slucaju, pa je sve jedno gde ce biti, zar ne? jos malo pa mamice ne brini vozim te na NN, ako tamo padne dogovor. I vraticu te! I tebe i kome jos bude potrebno!

Sve je to OK,ali kafić im je na spratu,a igraonica je u prizemljuuser posted image Što se mene tiče može,meni je u komšilukuuser posted image
Devojke iz BG dolaze  autobusom(ako sam dobro razumela)user posted image

Direktna veza do poruke: 792
31.5.2010 23:34:04   
Dora
Imam predlog da svima odgovara: Igraonica u Pozorištu mladih, ne znam kako se zove, dal još radi? Tamo je po meni ok, kafić i igraonica su odvojeni staklom tako da vidiš dete u svakom trenutku... Nismo dugo bili tamo pa da li neko zna kako je sad? To je u samom centru.

(odgovor članu simke)
Direktna veza do poruke: 793
31.5.2010 23:39:01   
simke
Što se mene tiče možeuser posted image Treba nam dobrovoljac da proveri da li još radi ta igraonicauser posted image

(odgovor članu Dora)
Direktna veza do poruke: 794
1.6.2010 0:45:34   
dunja RR
Treba mi mala pomoć -može li mi neko napisati spisak, tj.broj dece koja dolaze, hvala unapreduser posted image

(odgovor članu gagana83)
Direktna veza do poruke: 795
1.6.2010 0:47:40   
dunja RR

IZVORNA PORUKA: ivak

Cao svima,
ja bih zelela takodje da vam  se pridruzim 05.06.user posted image .

draga dodaće te Simke sutrauser posted image

(odgovor članu ivak)
Direktna veza do poruke: 796
1.6.2010 8:05:27   
Anoniman
Sterijino pozorje traje do 04.06. tako da ako ta igraonica jos uvek postoji,onda ce biti mesta i za nas user posted image !
Jel se javlja neko da proveri,ide li neko danas u tom pravcu?

(odgovor članu dunja RR)
  Direktna veza do poruke: 797
1.6.2010 8:12:40   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Novosadjanka T.

Moze  i da se dzadzi,

user posted image Šta znači džadži?

IZVORNA PORUKA: Dora

Imam predlog da svima odgovara: Igraonica u Pozorištu mladih, ne znam kako se zove, dal još radi? Tamo je po meni ok, kafić i igraonica su odvojeni staklom tako da vidiš dete u svakom trenutku... Nismo dugo bili tamo pa da li neko zna kako je sad? To je u samom centru.

Bila sam ja pre nekih 2 meseca. Obnovili su sve što su klinci bili demolirali, ali baš nas je puno, misliš da ćemo naći dovoljno mesta? Inače, ja obožavam tu igraonicu! user posted image

A šta da se proveri mamice? Da li radi?

Direktna veza do poruke: 798
1.6.2010 9:18:50   
Anoniman
Da li ce tada raditi i da li mozda kojim slucajem imaju rezervisan prostor user posted image ?!Hoces li nam ti moci proveriti?Jedva cekaaaaammmmm user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 799
   RE: Hajde da pijemo kafu
1.6.2010 9:55:14   
jacikaci
   A da se druzimo u Nišu? Nikako ne mogu drugde,ova mala prgavica je jaaaako vezana za mene i nema mi bez nje mrdanja ni do marketa!user posted image  Jel ima neka devojka iz Nisa i sta mislite o tome?

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  30 31 [32] 33 34   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoći
EDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...
Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1
video
Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Decu poveravam vašim vozovima i vašim nads...
Nekoliko puta nedeljno kupim kartu na kojoj je polazna ili završna stanica Novi Sad. Decu vam poveravam više puta nedelj...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here