Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.5.2010 21:39:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Ah, ja kontam da nisu sve takve. Verovatno sam ja bila kurate sreće.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.5.2010 21:42:20
|
|
|
|
Yell
|
pa ne bi se valjda usudile sa toliko mama " na gomili"..! pa znaju da bi se provele "k'o bos po trnju"....
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.5.2010 21:46:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam jednom slučajno pogledala kroz vrata i videla svoje dete kako pada na leđa sa nekog očina preko kog je trebao preći (naglašavam da je moje dete smota). Naravno, nije pao da beton ili parket, u sklopu igraonice je relativno mekan pod. No, mene je izbezumilo to da sam ja uletela a teta je rekla "Tu je on!", reko "Znam da je tu, pre 30sec je za malo slomio vrat!", kaže ona "Ma nije mu ništa!", na šta sam pitala "Kako znate kada niste gledali u tu stranu?" Da se razumemo, znam ja da deca ne lome vrat tako lako, ali nemoj me ubeđivati u nešto što nisi videla, a ja jesam. Još je gore bilo što je Luka izašao plačući... UF UF UF kako sam bila besna!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.5.2010 21:57:00
|
|
|
|
Yell
|
pff.. mogu samo da zamislim..! mada vidim i da su se još mene mamike žalile..možda su promenili osoblje.. a ni moja Petra nije neki atleta na mamu eh, ne znam, kako god bude dogovor, mi ćemo se uklopiti..makar samo svratile da se bar uživo vidimo! mm stiže u subotu, idem po njega na aerodrom pa kad stigenmo i tako dalje... tako ne znam kako ću se uklopiti oko prevoza nekih devojaka..neka ostane još do sutra otvoreno pitanje toga, obavestiću na vreme
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.5.2010 23:14:41
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: cicko Citam prethodne postove... vidim da je neko vec predlozio igraonicu u Norku, a takodje i da mislite da nije dobra ideja jer je igraonica dole, a kafic gore. Mm mi je takodje rekao da mu u Norku igraonica izgleda super, ali on kaze da su i kafic i igraonica gore, na spratu. Hajde ako neka od vas bude ovih dana u blizini neka smekne mesto, mozda se nesto promenilo. Naravno, to u slucaju loseg vremena... Inace, ja cu kako vecina odluci, prilagodicu se, jer mislim da necu voditi Igora, cuvace ga tata. To sam ja komentarisala Starli(bivši Luckyland),jer smo tamo jedino i bili(onu u Bazaru ne računam,jer nije ni provirio u igraonicu)
< Poruku je uredio simke -- 30.5.2010 23:28:05 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.5.2010 23:28:46
|
|
|
|
Maya21
|
Evo i ja da prokomentarisem nesto meni je ok NORK igraonica, a i bilo bi super da to postane nase malo RR mesto, kad smo vec i prosle godine bile tamo Nedjo srecice kako cemo stati svi u auto?? i koji? ljubim te :****
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.5.2010 23:30:19
|
|
|
|
simke
|
Što se mene tiče možemo u Nork
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 31.5.2010 0:17:23
|
|
|
|
sareno cvece
|
evo i mene konacno na forumu,mnogo mi se svidja ideja druzenja u Novom sadu tako da se "rado "prijavljujem "...moje tri princeze cerkice i ja sareno cvece
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 31.5.2010 0:22:34
|
|
|
|
simke
|
Dobrodošla sareno cvece Prijavi se na Spisak RR mama Pogledaj i ovo>KLIK
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 31.5.2010 0:27:29
|
|
|
|
simke
|
Datum 05.06 Još da dogovorimo gde i u koliko sati Ellenica Nedja simke Jos malo pa mamica dunja gagins lanajelena jance Mari86 ksenija81 New Mom Novosadjanka T. Tashke Nella79 viking Dora Lilly T diamond Ana cicko Maya21 Yell tixy1 LillyRR sareno cvece Stavljam predlog na glasanje: igraonica u Norku oko 17h
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 31.5.2010 0:29:04
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Znaci li to Nork-lose vreme. U 17h? Ko se javlja da proveri da nemaju zakazan neki rodjendan? A ako bude lepo vreme?
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 31.5.2010 0:39:37
|
|
|
|
simke
|
Ne znam Treba imati u vidu da nam dolaze curke iz BG,pa kontam da je najbolje da se nađemo u centru Mislim da nam je najbolja varijanta,bez obzira na vreme,igraonica,jer ako budemo negde napolju,nema šanse da ćemo sesti i popiti kafu na miru(bar je to kod mene slučaj)
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 31.5.2010 0:43:51
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Dogovor kucu gradi.... ja sam za! Kako god se dogovorimo meni odgovara!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 31.5.2010 0:59:14
|
|
|
|
sareno cvece
|
...moze :))), drage ringeraja prijateljice drago mi je sto cemo se upoznati.....meni je ovo prvo druzenje ovakve vrste...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 31.5.2010 6:00:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Mayo, nemoj se ti ništa sekirati, ako nas ne bude vozio deda, voziće nas neki čika taksista,mada mislim da će deda moći
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 31.5.2010 6:37:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Evo i ja da se oglasim opet.Mislim da je ipak najpametnije da budemo u igraonici u slucaju dobrog i loseg vremena!Zbog nasih RR iz Bg-a,da se lakse nadjemo u centru...samo treba proveriti vreme,da li imaju nesto zakazano u 17h u toj igraonici. Jedva cekaaaaaaaaaaammmmmmmmm
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 31.5.2010 7:44:19
|
|
|
|
diamond
|
žene, kako god da se dogovorite ja sam za!!!! Imam i auto, pa kome treba prevoz, tu sam!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 31.5.2010 8:12:20
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
jos malo mamica i kome god je potreban prevoz nije mi problem. Javi se tu sam i 2,3 ture nisu problem!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 31.5.2010 9:02:05
|
|
|
|
New Mom
|
Ja sam za! Nadam se da ću se uklopiti sa ovom mojom šmizlom i da se vidimo!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 31.5.2010 9:09:23
|
|
|
|
jance
|
I ja sam za Nork, mada dece nemam al mi i vreme i mesto odgovaraju. Samo se nadam da se nece nista izjaloviti da vas konacno vidim!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 31.5.2010 9:14:55
|
|
|
|
simke
|
Ko se dobrovoljno javlja da proveri hoće li nas tamo primiti(u Norku),zbog eventualnih rođendana?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 31.5.2010 9:27:27
|
|
|
|
ivak
|
Cao svima, ja bih zelela takodje da vam se pridruzim 05.06. .
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 31.5.2010 17:20:40
|
|
|
|
Maya21
|
zemske imam ne tako lepu vest... Bambini ( NORK ) je zatvoren, sad sam zvala moramo da vidimo neku drugu opciju
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 31.5.2010 17:27:06
|
|
|
|
Anoniman
|
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,ne mogu verovati,ovo ni malo nije lepa vest Zastooooooooooooooooooooooo?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 31.5.2010 17:34:35
|
|
|
|
gagana83
|
Uuuuuu koliko ce vas biti
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?