Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.5.2010 15:06:55
|
|
|
|
afrodita
|
IZVORNA PORUKA: Smeshkica IZVORNA PORUKA: afrodita vazne sam senilna . Jel tako Smashkice? Ma neeeeeeeee Uopshte nisi ma neeee
< Poruku je uredio afrodita -- 29.5.2010 15:08:04 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.5.2010 15:12:15
|
|
|
|
Yell
|
IZVORNA PORUKA: lanajelena Yell Diamond saradjuje sa njima bolje ona da to organizuje ako ih vec zna i ako se tamo dogovorimo mada nije problem ni otici ako treba U pravu si!! previdela sam da je to rekla
< Poruku je uredio Yell -- 29.5.2010 15:13:53 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.5.2010 15:24:52
|
|
|
|
gagins
|
moj predlog nije ni prokomentarisan,sve je zene to ok,ali idemo sve dalje i dalje(stigosmo do kamenickog parka),a ja sa dvoje dece i taxi..... .Sve u svemu,kako stvari stoje meni zaova dolazi sledeceg vikenda,pa se mozda i ne vidimo .
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.5.2010 15:27:43
|
|
|
|
Yell
|
IZVORNA PORUKA: gagins moj predlog nije ni prokomentarisan,sve je zene to ok,ali idemo sve dalje i dalje(stigosmo do kamenickog parka),a ja sa dvoje dece i taxi..... .Sve u svemu,kako stvari stoje meni zaova dolazi sledeceg vikenda,pa se mozda i ne vidimo . gagins, sad rovarim po postovima pa niš' ne vidim..koji je predlog bio u pitanj??? a rekoh ja da imakod mene u kolima mesta ako kome zatreba ima da se potrpamo!!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.5.2010 15:48:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: afrodita ...i one koje puse morale su da se izdvoje u grupicu, da traze Trandzu, Hoćeš nam doći?
< Poruku je uredio Tashke -- 29.5.2010 15:49:15 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.5.2010 16:11:57
|
|
|
|
Yell
|
IZVORNA PORUKA: gagins Sta kazete zene na vojni restoran "Dedinje" na keju,ima veliki park i tamo je hladovina i pokriveno,ima dosta mesta,sem ako ne budu imali neku svadbu(obicno je tamo u tom vecem delu napolju),a vidim da nas se dosta zena prijavilo.Mislim ovo kao varijantu za lepo vreme! evo ga!! hmmm, da, to je za varijantu lepog vremena... a orijentisali smo se na traženje mesta u slučaju manje lepog vremena.. To je ok kafana, ali mislim da smo i mi komotnije i eca u nekom parku, sa ćebetićma, i sl... tako ja nekako kontam..eto, tvoja i moja ćera mogu da igraju čuveni badminton ;) i sl
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.5.2010 16:53:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Mi takodje nemamo auto,tako da gde ne mozemo peske necemo ni ici !U slucaju da ne otputujemo pre toga naravno...a bas bih volela da vas sve vidim,neke ponovo neke prvi put...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.5.2010 17:01:25
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
IZVORNA PORUKA: Jos malo pa mamica Mi takodje nemamo auto,tako da gde ne mozemo peske necemo ni ici !U slucaju da ne otputujemo pre toga naravno...a bas bih volela da vas sve vidim,neke ponovo neke prvi put... Vozicu vas ja. Neka te to ne brine!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.5.2010 17:15:28
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
Organizovacemo se oko prevoza, sigurna sam da ima jos devojaka raspolozenih da izacu u susret.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.5.2010 17:19:05
|
|
|
|
Yell
|
Sigurno! tako i treba!! sve za druženje!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.5.2010 17:32:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Hvala draga Novosadjanka
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.5.2010 18:01:36
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja se javljam da povezem Mayu gde god treba Meni se jako dopada ideja za Dedinje, nisam bila tamo, ali vidi se sa puta, ima mesta i za decu, kao park skoro, s tim sto je ogradjeno pa ne mogu da uteknu A za kisu...igraonica, sta drugo...samo da nije ona u Bazaru
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.5.2010 18:18:36
|
|
|
|
afrodita
|
IZVORNA PORUKA: Tashke IZVORNA PORUKA: afrodita ...i one koje puse morale su da se izdvoje u grupicu, da traze Trandzu, Hoćeš nam doći? pa... ne znam... volela bih, ali 02.06. imam neke obaveze u NS pa mi je komplikovno da ponovo dolazim 07.06. Od kada si ti Tashke????
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.5.2010 18:58:17
|
|
|
|
Dora
|
xaxaxa, Taša promenila ime
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 29.5.2010 19:37:29
|
|
|
|
Anoniman
|
Stefan i ja se druzimo sa vama 100% osim ako neka visa sila ne spreci to !Putovanje nije izvodljivo u ovom momentu,tako daaaaaaaa druzenjeeeeeeeeee !S' tim sto on vec u 19h se kupa i spavanjac...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.5.2010 12:05:35
|
|
|
|
cicko
|
Citam prethodne postove... vidim da je neko vec predlozio igraonicu u Norku, a takodje i da mislite da nije dobra ideja jer je igraonica dole, a kafic gore. Mm mi je takodje rekao da mu u Norku igraonica izgleda super, ali on kaze da su i kafic i igraonica gore, na spratu. Hajde ako neka od vas bude ovih dana u blizini neka smekne mesto, mozda se nesto promenilo. Naravno, to u slucaju loseg vremena... Inace, ja cu kako vecina odluci, prilagodicu se, jer mislim da necu voditi Igora, cuvace ga tata.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.5.2010 12:08:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislim da s to nije odnosilo na Norkovu igraonicu. U Norku je sve u nivou, iz kafića kroz staklena vrata vidiš igraonicu, a i imaš TV-e na koje vidiš SKORO svaki deo igraonice. Meni se ne sviđaju tete koje rade tamo, mislim da su neodgovorne, uglavnom sede i ćaskaju a deca rade šta hoće. No, nemojte me slušati, sve sam sigurnija da neću povesti dete.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.5.2010 12:11:11
|
|
|
|
Anoniman
|
Ovo je u Norku: KLIK
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.5.2010 12:19:45
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Tashke Ovo je u Norku: KLIK Sećam se ovoga, ja sam tada ležala u bolnici i patila što nisam sa vama:) Sada se okupljamo u N.Sadu tačno godinu dana posle
< Poruku je uredio dunja -- 30.5.2010 12:20:00 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.5.2010 12:21:22
|
|
|
|
Anoniman
|
Možda Nork nije loša varijanta, samo treba proveriti da li tada ima rođendan, jer ako ima, ili nas neće pustiti (mislim decu u igraonicu), ili će ih pustiti ali na našu odgovornost u smislu da će nam otvoreno saopštiti da niko neće da ih čuva.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.5.2010 12:33:59
|
|
|
|
Novosadjanka T.
|
IZVORNA PORUKA: Tashke Mislim da s to nije odnosilo na Norkovu igraonicu. U Norku je sve u nivou, iz kafića kroz staklena vrata vidiš igraonicu, a i imaš TV-e na koje vidiš SKORO svaki deo igraonice. Meni se ne sviđaju tete koje rade tamo, mislim da su neodgovorne, uglavnom sede i ćaskaju a deca rade šta hoće. No, nemojte me slušati, sve sam sigurnija da neću povesti dete. Oko moje dece su se slomile. Bilo im je super! I moja garica je njeno 3 povela! nas 2, 6 dece. Bas su se obradovale kad su nas videle!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.5.2010 12:39:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Valjda sam ja onda uvek došla kada je padala kiša pa im je raspoloženje bilo u minusu. Posebno se sećam jedne nadrndane crne, koja je još i vikala na decu jer im se piški!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.5.2010 14:04:32
|
|
|
|
Lilly*
|
IZVORNA PORUKA: simke Afro hoćeš nam se pridružiti? Gde je Lilly Liiiiiillyyyyyyy!!!! lanajelena odgovorila sam na post Novosađanke,vezano za Starli Evo me Simke Malo sam u frci oko priprema za proslavu rođusa. Ja sam uvek za druženje! Vi se dogovorite kada i gde, a ja ću doći "na gotovo"
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.5.2010 16:27:09
|
|
|
|
Dora
|
IZVORNA PORUKA: Tashke Valjda sam ja onda uvek došla kada je padala kiša pa im je raspoloženje bilo u minusu. Posebno se sećam jedne nadrndane crne, koja je još i vikala na decu jer im se piški! i ja imam loša iskustva... dolazim po dete koje je bilo na rođ. i kasnim 5 minuta, ono njih 5 sede ispred sami i čekaju roditelje! mislim kakav je to način? Jednom sam ušla u trenutku kad se teta izderavala na dva deteta pa sam se posvađala s njom,iako nisu moja deca. Ja ne volim tamo jer ne mogu da gledam decu iz kafića, ko zna kakve su, možda ih i biju unutra...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 30.5.2010 21:38:12
|
|
|
|
Yell
|
IZVORNA PORUKA: Tashke Ovo je u Norku: KLIK pogledala :) baš vam je bilo fiiinooo :)) mnogo bih volela da uspemo da dojemo u subotu. I to mesto gde ste bile mi deluje sasvim prihvatljivo.. Da li i dalje rade te grube tete???
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?