Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 10:01:00
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: Tashke IZVORNA PORUKA: Novosadjanka T. Moze i da se dzadzi, Šta znači džadži? Pušenje je dozvoljeno IZVORNA PORUKA: dunja Treba mi mala pomoć -može li mi neko napisati spisak, tj.broj dece koja dolaze, hvala unapred Au,teško dunjice,možda otprilike,evo dodaću na spisak i decu
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 1.6.2010 10:02:09
|
|
|
|
simke
|
IZVORNA PORUKA: jacikaci A da se druzimo u Nišu? Nikako ne mogu drugde,ova mala prgavica je jaaaako vezana za mene i nema mi bez nje mrdanja ni do marketa! Jel ima neka devojka iz Nisa i sta mislite o tome? Imaš temu RR druženje u Nišu
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 1.6.2010 10:35:31
|
|
|
|
Yell
|
DEČJE ĆOŠE otpada jer u subotu imaju slobodno od 10 - 15h. Većini to ne odgovara, dogovor je 17h ako se ne varam.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 1.6.2010 10:52:33
|
|
|
|
Dora
|
Simke, mene stavi pod znakom pitanja, ja ne mogu da planiram ništa. Zavisi mi od sto stvari tako da...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 11:10:13
|
|
|
|
simke
|
Datum 05.06 Ellenica+1 Nedja+1 simke+1 Jos malo pa mamica+1 dunja gagins+2 lanajelena+2 jance Mari86 ksenija81 New Mom+1 Novosadjanka T.+3 Tashke+1 Nella79 viking Dora+3 Lilly T+1 diamond Ana cicko+1 Maya21+2 Yell+1 tixy1 LillyRR+1 afrodita+2 sareno cvece+3 ivak+1 lothroniell+1 Evo dunja spisak,samo je pitanje ko će sve voditi decu i da li će doći Ako sam dobro izbrojala ima 29.dece Molim vas,ako neko nije na spisku,neka se javi
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 11:20:41
|
|
|
|
Dora
|
kad odete u igraonicu ako budete s puno dece dogovorite popust, cenjkajte se. Ipak je to puno dece, može se termin zakupiti na 2 sata nešto ne mnogo skupo, pa kad budete znale koliko dece će biti, možda je bolje zakupiti termin jer se uz to dobije i sokić za dete. A ovako, na cenu karte dodaj bar jedan sokić to je +130 din.a moji popiju i po dva ovo je samo predlog.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 11:33:33
|
|
|
|
simke
|
Pošto je karta za O-klub(Pozorište mladih)?
< Poruku je uredio simke -- 1.6.2010 11:37:52 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 11:36:13
|
|
|
|
Ellenica
|
- Ovo je STARLI
-
- 1 čas =150,00 rsd, bez obzira na uzrast dece
- od 14,00 do 21,30 h =300,00 rsd uz mogućnost više ulazaka u toku radnog vremena igraonice
- deca do 2 godine starosti =150,00 rsd, bez obzira na provedeno vreme u igraonici
- posle 19,00 h =200,00 rsd
- grupne poset__e (više od 20 dece) u prepodnevnim najavljenim terminima (za dečije ekskurzije ili organizovane poset__e)
- grupne poset__e =150,00 po detetu, uz dogovor oko posluženja sokova i peciva
- Cena rođendana po detetu 400,00 din, preko 20 dece odobravamo popust od 10%
u okviru cene kompletna usluga: posluženje kvalitetnih gustih i bistrih sokova renomiranih proizvođača i zakuske, sendviča i slanog peciva, po principu slobodne količine.
< Poruku je uredio Ellenica -- 1.6.2010 11:42:23 >
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 11:38:14
|
|
|
|
Ellenica
|
sorry mislila sam da itaš za starli. Neznam za pozorište. Morali bi nazvati. A kakve smo sreće neće biti slobodni
< Poruku je uredio Ellenica -- 1.6.2010 11:41:51 >
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 11:41:07
|
|
|
|
simke
|
Ellenice,jesu li to cene za O-klub?Ako jesu,odlično,samo bi trebalo proveriti za subotu da li ima mesta
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 11:46:18
|
|
|
|
cicko
|
Dobro zvuci, cini mi se ok. Ja malenog necu voditi, jos uvek mucimo muku sa grcevima,... Sad sam i ja pod znakom pitanja jer treba da ga vodim na ORL kliniku da ga pregleda dr, a on je u subotu dezuran. Sve zavisi kad ce nam reci da dodjemo. Znacu oko 15h.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 11:47:53
|
|
|
|
cicko
|
Nisu, to je za Starli. IZVORNA PORUKA: simke Ellenice,jesu li to cene za O-klub?Ako jesu,odlično,samo bi trebalo proveriti za subotu da li ima mesta
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 11:49:06
|
|
|
|
lothroniell
|
Ja najverovatnije dolazim, ali i dalje sve zavisi od toga kakv Milos bude... Mi cemo dovesti jos jednu mamu i bebu, koje nisu na nasem forumu ali cemo ih vrbovati!
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 11:53:12
|
|
|
|
Ellenica
|
Moje mišljenje Ako znamo siguran broj mama i dece , i što je jako bitno, dece koja će se igrati u toj igraonici, tj. deca koja nisuu kolicima. Onda možemo da se raspitujemo za veliki prostor u smislu da ga rezervišemo. ZA sada mi ne znamo ni tačan broj mama a ne dece. Ja dolazim 100% i vodim Aleksu koji će biti u kolicima ili mom krilu. Koliko će biti "igrajuće dece"?
< Poruku je uredio Ellenica -- 1.6.2010 11:54:01 >
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 11:54:36
|
|
|
|
dunja RR
|
Simke srce si, hvala puno
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 12:06:54
|
|
|
|
cicko
|
IZVORNA PORUKA: lothroniell Ja najverovatnije dolazim, ali i dalje sve zavisi od toga kakv Milos bude... Mi cemo dovesti jos jednu mamu i bebu, koje nisu na nasem forumu ali cemo ih vrbovati!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 12:15:03
|
|
|
|
Anoniman
|
Ne vodim Nešu 100 posto, i pored toga što je nemiran, sad je i bolestan.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 12:22:49
|
|
|
|
Yell
|
Devojke, Petra i ja nećemo moći doći i družiti se "na duže" .. ako uspemo svratićemo da se makar vidimo.. ali bi zasita bilo lepo organizovati se malo češće, makar dva puta godišnje
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 12:43:43
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Yell Devojke, Petra i ja nećemo moći doći i družiti se "na duže" .. ako uspemo svratićemo da se makar vidimo.. ali bi zasita bilo lepo organizovati se malo češće, makar dva puta godišnje do sada je bilo bar nekih 15-ak druženja, a postojimo dve godine , Beograd, N.Sad, Zrenjanin, Niš, Banja luka, Kragujevac, Subotica, izvinjavam se gradu koji sam zaboravila.....mislim da nam je dobar prosek.....
< Poruku je uredio dunja -- 1.6.2010 12:47:07 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 12:52:17
|
|
|
|
Yell
|
ah, onda sam ja nešto pogrešno povezala ... mislila sam na N.Sad pošto sam shvatila da je u N Sadu ovo drugo druženje, da je prvo bilo prošle god... U svakom slučaju, svako druženje pozdravljam
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 12:55:44
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Yell ah, onda sam ja nešto pogrešno povezala ... mislila sam na N.Sad pošto sam shvatila da je u N Sadu ovo drugo druženje, da je prvo bilo prošle god... U svakom slučaju, svako druženje pozdravljam na neko druženje dođe manje na neko više devojaka, kako koja kada može zbog obaveza, ali na svakom uživamo
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 12:58:15
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Yell ah, onda sam ja nešto pogrešno povezala ... mislila sam na N.Sad pošto sam shvatila da je u N Sadu ovo drugo druženje, da je prvo bilo prošle god... U svakom slučaju, svako druženje pozdravljam ja se ovako na brzinu sećam tri druženja u N.Sadu, bila sam na jednom od tih koje se sećam( ja sam iz BG), a verujem da ih je bilo više....
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 13:11:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Ni moj beban nije "igrajuce dete",bice kao i Ellenicin Aleksa u kolicima ili krilu ili kod neke druge ringerajke ali dolazimo 100 %
< Poruku je uredio Jos malo pa mamica -- 1.6.2010 13:12:05 >
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu u Novom Sadu 1.6.2010 13:18:40
|
|
|
|
gagins
|
Moje je jedno igrajuce i jedno u kolicima .Nadam se da cu se uklopiti u termin sa vama i sa zaovom posto mi jos nisu javili tacan dan vikenda!Sve u svemu racunajte na mene!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?