Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 8.10.2009 11:58:54
|
|
|
|
simke
|
Sto se mene tice,moze
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 8.10.2009 12:07:06
|
|
|
|
Shishica
|
Eh sto sam ljubomorna!!! I ja bi, a ne mogu.. Ajmo u ZR? Jednom.. Drugi put.. Hmmmm A lep nam je grad.. Bas je lep
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 8.10.2009 12:09:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislim da je Dora trenutno u Zr.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 8.10.2009 12:09:30
|
|
|
|
mamanp
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Dogovaram se sa Lilly, Dorom, Snežom već duže vreme da pijemo kafu pa nikako. Ko bi još da pije kafu u NS? Meni bi odgovaralo 24.10. Ja bi ovo NS rado promenila u NP, al' ne moze. Jako bih volela da mogu da dodjem, ali nema sanse.
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 8.10.2009 12:09:56
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Eh sto sam ljubomorna!!! I ja bi, a ne mogu.. Ajmo u ZR? Jednom.. Drugi put.. Hmmmm A lep nam je grad.. Bas je lep pa organizovaćemo druženje i u zr, što da ne ?!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 8.10.2009 12:12:09
|
|
|
|
Anoniman
|
Otvorite temu i okupite se!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 8.10.2009 12:17:20
|
|
|
|
Maya21
|
Evo i ja sam za
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 8.10.2009 14:25:41
|
|
|
|
Shishica
|
Ja sam odavno otvorila temu za Zrenjaninke, ali se nikad niko nije javio..
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 8.10.2009 14:50:52
|
|
|
|
aliki
|
Hmm, ja bih pila kafu! :)
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 8.10.2009 15:39:17
|
|
|
|
Anoniman
|
Prijavljujem se
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 8.10.2009 15:46:15
|
|
|
|
2002m
|
IZVORNA PORUKA: Shishica Ja sam odavno otvorila temu za Zrenjaninke, ali se nikad niko nije javio.. javljam se , kada se bude pila kafa u Zr. dolazim obavezno.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 8.10.2009 22:59:28
|
|
|
|
Lilly*
|
Uuu, pa biće nas
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 9.10.2009 8:30:17
|
|
|
|
Skoki
|
I ja bih vam se vrlo rado pridruzila... Samo cu morati jos jednom da potvrdim dan, dva pre 24-tog...
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 9.10.2009 9:07:04
|
|
|
|
alexis77
|
Tašo-i ja sam ZA! :) Ali, 24. je tek za dve nedelje! :( Dakle, u načelu smo izabrale datum... A, mesto? Novosadjanke da čujem predloge!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 9.10.2009 9:08:48
|
|
|
|
Anoniman
|
Mislim da bi to trebala definitivno biti igraonica. Moj favorit je ona u Bazaru. :)
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 9.10.2009 9:09:29
|
|
|
|
alexis77
|
Tašo, da li bi to bila reklama ako bismo napisale ovde ime kafića??
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 9.10.2009 9:09:57
|
|
|
|
Skoki
|
Ja cu morati samo malo da vas namucim, da mi date instrukcije, ili se nadjete samnom na nekim mestima koja su meni poznata..moze?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 9.10.2009 9:11:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Ako pišeš samo ime kafića, bez aktivnih linkova i adrese - dozvoljeno je. Ali kafić... sa decom? Ja nemam kome Luku da ostavim.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 9.10.2009 9:11:37
|
|
|
|
alexis77
|
Sjajna je i ona na vrhu TC Nork! Tu je super i za mladju decu, jer hostese sve vreme brinu o njima, a mamice ispijaju kafice na tenane... Ali, ja sam za svaki dogovor! :)
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 9.10.2009 9:12:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Skoki Ja cu morati samo malo da vas namucim, da mi date instrukcije, ili se nadjete samnom na nekim mestima koja su meni poznata..moze? Nije problem.
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 9.10.2009 9:12:47
|
|
|
|
Skoki
|
Alexis to mi zvuci odlicno, i ja sam pre za tu varijantu, posto bih dolazila sa malom
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 9.10.2009 9:14:42
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: alexis77 Sjajna je i ona na vrhu TC Nork! Tu je super i za mladju decu, jer hostese sve vreme brinu o njima, a mamice ispijaju kafice na tenane... Tamo smo bili na prošlom druženju, i posle sam bila par puta. Desilo se da mi je dete otpalo sa one penjalice i izletelo kod mene a da hostesa nije ni primetila. Ali da, i meni se sviđa to mesto. A jesi bila u Bazaru u igraonici? Meni je ta najviše prilagođena za tako male (vidim da tvoje ima 2 godinice) a tete su zaista diiiiivne!
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 9.10.2009 9:18:05
|
|
|
|
Maya21
|
Meni je zaista svejedno, Maki mi je veliki a ovaj malecki još mali za igraonicu u Bazaru je super! A ona igraonica u Pozorištu Mladih?
|
|
|
|
RE: Hajde da pijemo kafu 9.10.2009 9:20:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Kada sam poslednji put bila (zimus) bila je demolirana, ne znam dal su je posle popravili. Možda bi trudnicama bilo zadimljeno u tom u kafiću?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?