Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 23:28:06
|
|
|
|
dunja RR
|
Delijagirl imaš prelepe crte lica, ali tvoj duh je ono što mene opčinjava
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 23:28:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI moze...zemun zakon!!! ja volim zemun, volim reku...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 23:29:09
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja Delijagirl imaš prelepe crte lica, ali tvoj duh je ono što mene opčinjava i što reče Oti fantastičnu boju očiju
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 23:30:00
|
|
|
|
Tatamata
|
Evo i naših slika! Okupilo se veselo društvance... ...naravno, spajanje stolova :-) Delijagirl je osvojila Anino srce Asistira Nadine, u pozadini OTI I dobila angažman za nunanje. Od sada zovemo samo Delijagirl u pomoć kada zagusti i nastupi panika :-) Hvala ti Dunja za sve lepe poklončiće koje si nam obezbedila i podelila. Božen kozmetika i blokčići, olovke, nalepnice. :-) Na slici su i moje Nadine+Ana i Trinny sa Sarom Dunja, Buhla+Pavle i OTI Nadine+Ana i Trinny+Sara
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 23:33:05
|
|
|
|
dunja RR
|
Super slike Tatamata
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 23:34:40
|
|
|
|
cicko
|
Prelepe ste devojke, divne fotke!!! A tek bebice!!!!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 23:36:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Jaaaaaaaaaaaoooooooooooo,bas vam je bilo leeeeeeeeepooooooooo !Bas mi je drago,vidi se da ste svi bili raspolozeni !
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 23:38:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Trinny le leee, al je bilo prvih puta sa muzevima na keju... odoh zemske moje na spavanjac, mrtva sam, jer sam sredila Saru bez muza... napijo se ludak na proslavi firme i eto mi sad! al ajd... mora i on malo! aj laku noc i kissa svima... jos jednom preslatki ste svi! i ja sam teu sama okupala i sve...moj muz sa kumom i bratom...ali ajd... \ dg i beba ana su mi super
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 23:40:13
|
|
|
|
Jeca*
|
bas su vam lepe slicice
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 23:59:05
|
|
|
|
sanji
|
Jao kako ste mi slatke sve!!!!!!!!!!! A bebci su fenomenalni!!!!!!!!!!!! Kako ja nisam znala za ovaj događaj? DG, Viking, a da mi javite? Mogla sam da skoknem da sam saznala na vreme! Sad mi je baš žao!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 29.5.2010 0:00:56
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: sanji Jao kako ste mi slatke sve!!!!!!!!!!! A bebci su fenomenalni!!!!!!!!!!!! Kako ja nisam znala za ovaj događaj? DG, Viking, a da mi javite? Mogla sam da skoknem da sam saznala na vreme! Sad mi je baš žao! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA mogle smo da vidimo SANJI... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA sad mi je krivoooooooooooooooooooo
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 29.5.2010 0:02:53
|
|
|
|
Delijagirl
|
IZVORNA PORUKA: sanji Jao kako ste mi slatke sve!!!!!!!!!!! A bebci su fenomenalni!!!!!!!!!!!! Kako ja nisam znala za ovaj događaj? DG, Viking, a da mi javite? Mogla sam da skoknem da sam saznala na vreme! Sad mi je baš žao! Eh Ja mislio da si ti i dalje kod svojih bas sam smotana ... Izvini draga
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 29.5.2010 0:10:12
|
|
|
|
sanji
|
Vratila sam se u utorak! A mm na odmoru i može da me vozika sa žabicama ili bez njih! Ne stižem na RR ovih dana, skitam i uživam i baš mi je žao što nisam videla! Nema veze, valjda će biti još okupljanja pa ćemo da se družimo! Ljubim vas sve puno! Super ste sve i slikice su mnogo lepe!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 29.5.2010 0:12:59
|
|
|
|
Mimče
|
zene ja vas obozavam SVE meni je toliko bilo prijatno i lepo i toliko sam mile i pozitivne energije nakupila da sam jos pod utiskom. Drago mi je sto sam upoznala nove devojke Trinny (Sara je divna ima ocaravajuce oke i osmeh-to ja sad provodadžišem za mog batu i nije nezgodna samo je bila gladna , preslatka je )Viking, micketa(nismo stigle da se ispricamo ali bice prilika- ja sam malo dosla kasnije ali morala sam da vas vidim sve), Buhla (Pavle je bas dasa i ima lepo ime jedno od nasih u najuzem izborui)Tatamatu sa porodicom(Ana, Nadin lepo je videti celu porodicu na okupu i kad tate ucestvuju ), ostale znam ali i njih sve Oti (Tea je misica jedna maja a ti super izgledas(steznik ne steznik.kupicu ga i ja da ga imam) Dunja, DG navijam za vas i drago mi je sto sam vas videla inace ne stigoh da kazem Dunja (svidjaju mi se pramenovi i frizura i thanks na pokloncicima), DG (stvarno si cool osoba ali si me odusevila onim postupkom sa sklanjanjem da ne ide dim u nas , no coment , retki su ljudi koji uvazavaju i postuju druge ljude i misljenja iako su im njihova licna razlicita od tih respect) A Nejt (najsladje sam ostavila za kraj, duso ti si meni mnogo draga i eto mene uskoro na Zemunskom keju a kaka ces mamika da budes , zvacemo te Luka i ja u goste pa cemo da vidimo kako se snalazis ) VELIKI LJUB
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 29.5.2010 2:24:47
|
|
|
|
Tatamata
|
Hvala Dunja!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 29.5.2010 2:28:55
|
|
|
|
Tatamata
|
Delijagirl, Ancik je vrlo probirljiva , a ti si joj se dopala od prve , tako da zovemooo!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 29.5.2010 2:37:44
|
|
|
|
Tatamata
|
Hvala vam svima na divnom okupljanju i pozitivnoj energiji koja nam je napunila Bebu smo kupali sat vremena kasnije nego inače, ali vredelo je! I je bila baš zadovoljna našim prvim zajedničkim izlaskom u kafić i to još sa kako fino probranim društvom! Hvala vam!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 29.5.2010 7:41:56
|
|
|
|
Lu
|
Divno Baš vam zavidim ali se i nadam da ću nekada nekoga sa RR upoznati
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 29.5.2010 8:40:19
|
|
|
|
Yell
|
sjajnoo!! i šta više reći da nije već rečeno pre mene! baš ste divnićke, i svi ti osmesi..jao, kako je to lepo..ma božanstveno, šta lepo!! prva ste uživancija! a mogu misliti tek "uživo"
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 29.5.2010 9:32:22
|
|
|
|
micketta
|
LillyT i Grejs, falile ste juce, narocito ti, LillyT jer sam bas zelela da te upoznam no nadam se da je sada sve ok a prilika ce biti jos ili sto bi Beckovic rekao ceracemo se mi jos
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 29.5.2010 10:00:34
|
|
|
|
Anoniman
|
Mimce slatko, ja sam sinoc bila iscrpljena totalno, pa nisam ni sve iskomentarisala! Mnogoooo si slatka trudnica i puna energije i pozitivnosti, svaka ti cast na tome, ali stvarno! Sara je uvek gladna, pomislice ljudi bda je nikad ne hranim, a trudim se da je naviknem na odredjeni period hranjenja, da ne bi posle drala sve sto joj padne pod ruku i kad god. ali je njoj bilo olaksavujuce juce sto je malo prosla vrucina i sto je na kraju ostala jedina beba ma koja beba ne voli da je u centru paznje!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 29.5.2010 10:05:51
|
|
|
|
Zoka81
|
Bas vam zavidim na druzenju, hocu i ja....... Stvarno me zao sto sam tako daleko. Al kad se porodim doci cemo ja i moj sincic obavezno na kafenisanje, samo cete mi reci malo ranije kada je da mogu avionsku kartu da rezervisem.....ok?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 29.5.2010 10:15:51
|
|
|
|
buhla
|
ja sam bila sinoc iscrpljena tako da nista nisam ni uspela da iskomentarisem. Pavle je opet odspavao samo u kolima, cim smo stigli kuci bilo je kupanje pa sikenje i nije hteo da zaspi... to je potrajalo i kad je zaspao i ja sam se samo srucila u krevet! meni je bilo mnogo lepo i drago mi je da sam upoznala nove devojke, sve su divne, na zalost nisam stigla ni da se ispricam sa nekima, ali bice jos prilika kao sto kaze Oti jeste malo nezgodno kad si sa malom bebom! vas sve i jedva cekam sledece druzenje i nadam se da ce nas tada biti u vecem broju!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?