Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 14:20:01
|
|
|
|
gagana83
|
Zene lepo se provedite danas
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 14:41:56
|
|
|
|
viking
|
pa valjda ćeš i meni malo da ga daš IZVORNA PORUKA: buhla meni ce ovaj moj biti na rukama svo vreme!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 14:43:46
|
|
|
|
Anoniman
|
joj samo da ne padne kisa...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 14:45:50
|
|
|
|
viking
|
Ovde na Dorćolu su malo prebili neki tamni oblaci ali su otišli...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 14:45:58
|
|
|
|
Anoniman
|
buhla, koliko pavle sada ima kilograma i centimetara?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 14:49:19
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: OTI buhla, koliko pavle sada ima kilograma i centimetara? pa merili smo se pre dve nedelje.... tad je imao 4kg i 54.5cm, ali se za ove dve nedelje ubucio... primecujem i po izgledu a i boga mi kad ga uzmem u ruke
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 14:59:14
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: buhla IZVORNA PORUKA: OTI ma ja mu rekla oko 20 zena sa sve decom,...rekao je da ne brinem.. joooj kako li ce sve to da izgleda! trinny... ovaj moj od 11h budan! evo pokusavam sad da ga uspavam, bar malo da odspava! meni ce ovaj moj biti na rukama svo vreme! joj, i meni Sara ne spava vec ceo dan... samo se bojim da ne bude nervozna, jer, onda nema sanse da ostanemo ni 5 minuta!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 15:18:41
|
|
|
|
Anoniman
|
pa trinny ako nas ovoliko ne bude moglo da ga animira ili uspava onda stvarno... pametujemo toliko svi na rr a da ne umirimo jednu princezu.. salim se ne brini.. meni je frka da se tea ne ukaki jer je samo tada nervozna,,,ne trpi kaku ni minut..hoce iz koze da iskoci.. ako bude, upoznacete i njenu kaku ..ima da je presvlacim u sred kafica... ozbiljna sam ima da mi zabrane ullazak u Vuk
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 15:33:07
|
|
|
|
Suncicabg
|
I ja vam zelim lep provod devojke!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 16:25:52
|
|
|
|
dunja RR
|
hhahahha, Oti samo ti i ja smo još tu, poslednje krećemo jer nam treba 5 minuta do Vuka:)
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 16:27:59
|
|
|
|
anuksunamun
|
lepo se provedite devojke!!!!!!!!kada se budete sastajale na kalemegdanskoj Terasi ...pomislite na mene jednom ..hvala unapred
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 16:39:00
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: anuksunamun lepo se provedite devojke!!!!!!!!kada se budete sastajale na kalemegdanskoj Terasi ...pomislite na mene jednom ..hvala unapred
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 17:38:43
|
|
|
|
Jeca*
|
ja sam još uvek na poslu
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 18:26:50
|
|
|
|
minavb
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 19:43:31
|
|
|
|
Jeca*
|
u 19:20 sam dosla sa posla. Nisam htela ni da pokušavam da dodjem do kafica....vise nemam ni snage za caskanje. Nadam se da ste se lepo provele
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 20:01:27
|
|
|
|
Trcosava
|
Joj kako zavidim ovima što piju kaaaafu sad
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 20:12:10
|
|
|
|
dunja RR
|
Evo jedna grupna, bića još naravno, fali samo Nena na ovoj slici, otišla par minuta ranije, ali biće ja na ostalim slikama:) Tea u kolicima, Oti, Trinny sa Sarom, Dunja, Mimce, Delijagirl, Viking, Buhla sa Pavlom, Nejtiri, Nadin sa Anom, Micketa i Tatamata( Anin tata)
< Poruku je uredio dunja -- 28.5.2010 20:16:18 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 20:12:47
|
|
|
|
buhla
|
obratiti paznju u kom pravcu Pavle gleda
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 20:15:51
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: buhla obratiti paznju u kom pravcu Pavle gleda hihihih, ma odma ošmekao Teu
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 20:18:20
|
|
|
|
Anoniman
|
Divno
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 20:26:46
|
|
|
|
Anoniman
|
meni je bilo bas lepo... sad cu da stavim slike samo da uspavam teu... mnogo mi zao sto je malo vremena i sto nisam uspela da popricam sa nekim devojkama malo duze (nejtiri, nena81,trinny...) ali bre mnogo tesko sa bebom ..cak i kad je dobra samo gledas da ne krene nesto...ili ja jos nisam navikla...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 20:27:42
|
|
|
|
dunja RR
|
bilo nam je super, bila su nam čak 4 bebe i mali Jovan, on nije beba, već-veliki dečko: Nena, Jovanova mama a bebe: Ana sa mamom i tatom, Nadin i Tatamata Buhla sa Pavlom i Oti sa Teom i naša Trinny sa Sarom( ovo levo sam ja, smejem se:)
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 20:32:42
|
|
|
|
Anoniman
|
Divne ste sve...Bebe su prelepe
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 20:40:34
|
|
|
|
dunja RR
|
preslatka sličica Deliijagirl i još jedna mnooogo slatka sa Delijom Ana Pavle Mimce naša prelepa trudnica Buhla, Pavle, Oti i Tea Viking i Delijagirl Viking i ja ( Dunja) Mimce opet Buhla, Pavle i Viking Oti, Tea i preslatka Nejtiri
< Poruku je uredio dunja -- 28.5.2010 20:41:49 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 20:43:27
|
|
|
|
minavb
|
Slatkisi!!!! Jeste li se nauzivale?
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?