Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 20:45:58
|
|
|
|
dunja RR
|
Posetili su nas iz Božen cosmetics i svima podelili poklone Jasna iz Božen-a i Delijagirl
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 20:46:18
|
|
|
|
Anoniman
|
nejtiri je preslatka...ne znam mila koliko imas godina ali tako si mlaaada...i oci...divne oci...koliko si mi preslatka bila...i draga... trinny ima predivnu bebu a ona...zali se da je mrsava a izgleda boli glava mimce...trudnica i po..;predivna!!! neno, tvoj sin je..ja nemam reci..kisses for you...sa tobom moram na kafu da se ispricamo lepo bre zeno cerka od tatamate i nadin je ,,,joj ljubim je u osmeh lepi micketa zao mi je sto nisi dovela bebu ali sestro u pravu si ... delijagirl, viking, dunju, buhlu necu ni da komentarisem..njih znam ihahaj...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 20:47:43
|
|
|
|
dunja RR
|
Naša Micketa
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 20:48:00
|
|
|
|
Anoniman
|
dunja, sibni mi neke slike na mail...saljem ti na pp email adresu.. buhla i ti molim te kad stignes
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 20:49:22
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: OTI dunja, sibni mi neke slike na mail...saljem ti na pp email adresu.. buhla i ti molim te kad stignes
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 20:51:35
|
|
|
|
Anoniman
|
dobila sam kupku od Cimeta... od Bozen-a! ima da mirisem... a onaj gel za dezifenkciju je prava stvar za nas mame hvala jos jednom
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 20:53:05
|
|
|
|
Nena81
|
Devojke ja moram svima da se izvinim, upali smo joja i ja ko padobranci, isli smo pravo iz DZ, htela sam da vas ispostujem bar na 5min da se upoznamo kad sam vec rekla da dolazim. Zao mi je sto smo morali da idemo, joja je imao nezgodaciju u peleni , zato sledeci put dolazim bez dece, da se ispricamo ko ljudi. Hvala na poklonu Slike su super.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 20:54:26
|
|
|
|
pepino
|
Slike su super,svi ste jepiiiii!!!! Bravo,vidi se da ste uzivali!!!!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 20:56:40
|
|
|
|
Trcosava
|
Joooj kako ste mi sve lepe!!!!!! Ovakva ćem bidnem --> ako me iskulirate u avgustu Ljubim vas sve, preslatke ste mi mamike i bebice i trudnjače
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 20:59:11
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Joooj kako ste mi sve lepe!!!!!! Ovakva ćem bidnem --> ako me iskulirate u avgustu Ljubim vas sve, preslatke ste mi mamike i bebice i trudnjače Trco a mi ostale nemamike, nebebice i netrudnjaće, mi ti nismo slatke
< Poruku je uredio dunja -- 28.5.2010 21:00:09 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 21:00:47
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Ovakva ćem bidnem --> ako me iskulirate u avgustu čekamo te u avgustu
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 21:03:35
|
|
|
|
Anoniman
|
evo mojih slika..ja sam hvatala neke spontane momente na pocetku buhla micketa i dunja pogledajte nejtiri..pa kako da se ne odusevim..preslatka je dunja, viking i delijagirl trinny sa sarom pavleeeeeeeeeee micketa i dunja buhla i pavle...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 21:03:57
|
|
|
|
micketta
|
IZVORNA PORUKA: buhla obratiti paznju u kom pravcu Pavle gleda ahahahahhaha super!!! drago mi je da sam vas upoznala, devojke. bas je fino konacno spojiti lica sa nikovima
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 21:08:33
|
|
|
|
Anoniman
|
ko hoce ove moje slike na mail neka mi posalje na pp svoj email.. ne naplacujem!!! delijagirl, ja nisam znala da ti imas TAKVE OCI.dva puta sam te do sada videla i nisam primetila... ..zene...tu boju niste videle....
< Poruku je uredio OTI -- 28.5.2010 21:09:08 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 21:12:02
|
|
|
|
Ana RR
|
Prelepo devojke
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 21:13:09
|
|
|
|
Anoniman
|
jeste vi videle Neninog sina??? covece, puj puj puj...sunce malo, pravi mali dasa/.. Neno, mozda ima oci na svekrvu ali u izrazu lica lici na tebe... jednom se blago nasmejao i bas na tebe mi zalicio...kako je sladak...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 21:17:36
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: Trcosava Joooj kako ste mi sve lepe!!!!!! Ovakva ćem bidnem --> ako me iskulirate u avgustu Ljubim vas sve, preslatke ste mi mamike i bebice i trudnjače Trco a mi ostale nemamike, nebebice i netrudnjaće, mi ti nismo slatke I evo ispraviću se Ljubim vas sve, preslatke ste mi mamike i bebice i trudnjače i nemamike i netrudnjače ljubim vas mnooooooooooooooooogo mnooooooooooooooooooooogooooooo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 21:17:54
|
|
|
|
dunja RR
|
Tea Pavle Dunja, Buhla, Pavle, Oti, Nadin i Ana Tatamata uručuje poklon od Božena Mimce Nadin i Ana
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 21:18:34
|
|
|
|
Trcosava
|
IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: Trcosava Ovakva ćem bidnem --> ako me iskulirate u avgustu čekamo te u avgustu Zdogovoreto
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 21:18:42
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: Trcosava Joooj kako ste mi sve lepe!!!!!! Ovakva ćem bidnem --> ako me iskulirate u avgustu Ljubim vas sve, preslatke ste mi mamike i bebice i trudnjače Trco a mi ostale nemamike, nebebice i netrudnjaće, mi ti nismo slatke I evo ispraviću se Ljubim vas sve, preslatke ste mi mamike i bebice i trudnjače i nemamike i netrudnjače ljubim vas mnooooooooooooooooogo mnooooooooooooooooooooogooooooo
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 21:20:50
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: OTI ko hoce ove moje slike na mail neka mi posalje na pp svoj email.. Ja, ja, ja
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 21:29:01
|
|
|
|
Nena81
|
E Oti imas sladoled, kafu cokoladu sta ti srce pozeli za ovu izjavu hvala hvala
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 21:39:16
|
|
|
|
Delijagirl
|
Otic mozda zbog dnevnog svetla pa tako ispale obicno smo bile uvek u podrumu Btw ja izgledam ko vampirce toliko sam bleda ... Moracu poceti da radim sa terase da me malo sunce navata
< Poruku je uredio Delijagirl -- 28.5.2010 21:40:35 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 21:49:24
|
|
|
|
gagana83
|
Divno
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?