Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 29.5.2010 10:17:58
|
|
|
|
Anoniman
|
trinny ti se jos uvek izvinjavas? hoces da ti dojem tamo? naravno da je gladno dete, vidi kako lepo izgleda, bre raste... ova moja mrsava od bolesti nista se nije ugojila hocu da crknem od brige.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 29.5.2010 10:25:09
|
|
|
|
buhla
|
iju zamalo da zaboravim HVALA NA POKLONIMA
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 29.5.2010 10:26:34
|
|
|
|
viking
|
Sanji, ja stvarno nisam imala pojma da si se vratila u BG, ne pamtim kada sam te videla poslednji put na RR ili na FB. Zaista izvini, i meni je žao, nisam znala da si tu... IZVORNA PORUKA: sanji DG, Viking, a da mi javite? Mogla sam da skoknem da sam saznala na vreme! Sad mi je baš žao!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 29.5.2010 10:30:26
|
|
|
|
viking
|
A, da, i da kažem (pošto sinoć nisam bila na netu a vi ste već svi iskomentarisali), stvarno je bilo lepo, vreme nas je poslužilo, bebe su sve predive, prosto ne znaš u koju pre da gledaš.... stvarno lep način da se provede popodne!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 29.5.2010 10:32:11
|
|
|
|
Grejs
|
Devojke bas mi je zao sto nisam stigla na vreme da vas sve upoznam, morala sam kupim nesto da obucem i naravno zadrzala se vise nego sto sam planirala jer sam i nije mi bas bilo lako da nadjem adekvatnu garderobu.Sve ste slatke na fotografijama a bebci su seceri,sledeci put sam sigurno na broju.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 29.5.2010 10:37:44
|
|
|
|
pahulja76
|
bas ste slatke sve i naravno, bebice!!!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 29.5.2010 11:21:26
|
|
|
|
maslinica
|
curke..vidmim bilo je lepo ...a bilo je i muvanja... decica su preslatka, odlicno mi sve izgledate...nadam se da cemo se Petar ja pridruziti drugi put
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 29.5.2010 11:21:42
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Zoka81 Bas vam zavidim na druzenju, hocu i ja....... Stvarno me zao sto sam tako daleko. Al kad se porodim doci cemo ja i moj sincic obavezno na kafenisanje, samo cete mi reci malo ranije kada je da mogu avionsku kartu da rezervisem.....ok?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 29.5.2010 11:26:16
|
|
|
|
afrodita
|
S U P E R S T E a decica su S*J*A*J*N*A
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 29.5.2010 11:31:28
|
|
|
|
Mimče
|
Neno Joja je jedan dasa mali i bre zeno nisam znala da si ti tu blizu u grdau ja sam utripovala da si dalje, ajd ako se organizujes nekako sa Jovanom i Nadom pa da odem i ja na tu adu da uhvatim malo sunca, i da se vezbam sa decom veliki LJUB i nema veze sto ste kratko ostali dobro je on i izdrzao s obzirom da je pre toka bio kod lekara, ko je jos kao dete voleo da ide tamo. Lepo je sto ste svratili i ja sam kasnila
< Poruku je uredio Mimče -- 29.5.2010 11:34:46 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 29.5.2010 12:38:35
|
|
|
|
nala
|
Jaoooj devojke, sto ste slatke! Sve ste divne. Volela bih da mogu da putujem i vidim vas sve, ali ce to ocito biti kada se porodim, pa sa mojom princezom i bebom dodjem i upoznam se sa svima.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 29.5.2010 12:54:03
|
|
|
|
MERYEN
|
Super su vam slike
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 29.5.2010 13:57:30
|
|
|
|
Lilly*
|
Divne slikice, i vi ste sve slatke a bebice i deca su predivna za druženje
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 29.5.2010 18:26:52
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Drage moje, sve ste mnogo slatke i vidim da ste se lepo druzile . Nisam ni znala da organizujete vidjanje . Nadam se da cemo se sledeci put upoznati Super sto ste poveli i bebe, bas vas je lepo videti sve tako na okupu
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 29.5.2010 19:50:27
|
|
|
|
Suncicabg
|
Divne su slike! A decica su preslatka, bas mi je zao sto nisam mogla da se druzim sa vama
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 30.5.2010 19:41:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI trinny ti se jos uvek izvinjavas? hoces da ti dojem tamo? naravno da je gladno dete, vidi kako lepo izgleda, bre raste... ova moja mrsava od bolesti nista se nije ugojila hocu da crknem od brige. pa sto kazes mrsava od bolesti? pa koliko je teska sad?
< Poruku je uredio Trinny -- 30.5.2010 19:42:10 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 30.5.2010 20:16:58
|
|
|
|
Anck Su Nmaun
|
Jao sta je bebaca ...zene diiivne su slike.... bas lepo druzenje
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 30.5.2010 21:27:31
|
|
|
|
Cvetana
|
Zene, predivne ste i decica su ko lutke.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 30.5.2010 23:32:57
|
|
|
|
Tatamata
|
Hvala ti Viking za predivne portrete Ane i Nadine, Dunja mi ih je poslala. Uramljujem i kačim na zid!! Škljocam ih svaki dan, al tako lepe portrete nemam!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 30.5.2010 23:41:45
|
|
|
|
Tatamata
|
Dunja i ja smo vam zajedničkim snagama sastavili reportažu po sistemu "ja neparni, Dunja parni pasusi". A Guppy RR nam je dodala finalni glanc. Ringeraja druženje - Kafica u Beogradu 28.5.2010 "Jedva smo čekali da se lepo vreme ustali i da se nađemo da popijemo hladan nes zajedno, onako odistinski, u kafiću, a ne samo uz kompjuter i forum, kao što se inače srećemo." Pročitajte celu reportažu...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 30.5.2010 23:47:56
|
|
|
|
micketta
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 31.5.2010 8:48:52
|
|
|
|
Anoniman
|
jeeeeeeeeeee...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 31.5.2010 8:54:35
|
|
|
|
buhla
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 31.5.2010 9:06:53
|
|
|
|
mejra81
|
Bas ste se lepo proveli.... Bebice su preslatke a i mame..... Aj pa ubrzo da bude jos druzenja!!!!!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?