Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 31.5.2010 9:32:16
|
|
|
|
sanji
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Sanji, ja stvarno nisam imala pojma da si se vratila u BG, ne pamtim kada sam te videla poslednji put na RR ili na FB. Zaista izvini, i meni je žao, nisam znala da si tu... Ma nema veze! Sledeći put! Ja koristim lepo vreme da skitam sa curicama ma me nema često ni na RR-u ni na FB-u! Niste vi krive nego mi je žao što sam propustila! Vidimo se na sledećem ispijanju kafice! A ja i ti možda i ranije!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 31.5.2010 9:36:27
|
|
|
|
mejra81
|
Sanji, Pa kad cemo da se druzimo...???
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 31.5.2010 10:59:44
|
|
|
|
dunja RR
|
Viking hvala na lepim slikama... evo da dodam i sliku paparazza uhvaćenog na delu( Tatamata) , ovo ispred je naša prelepa trudnica Mimce [url=http://www.Slikomat.com/slika/4411040.htm] [/u
< Poruku je uredio dunja -- 31.5.2010 11:02:26 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 31.5.2010 11:02:56
|
|
|
|
Maza82
|
Super ste i mamice i bebice, kako ste sve SLATKE
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 31.5.2010 11:03:39
|
|
|
|
Anoniman
|
leleeee, urekoste nas sve sad! ku kuuuu... salim se, hvala hvala...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 31.5.2010 11:09:16
|
|
|
|
Maza82
|
Trini draga preslatke ste i ti i bebica, ali stvarno, Oti i njen anđeličić, Buhla takođe, stvarno ste sve super.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 31.5.2010 11:12:00
|
|
|
|
Anoniman
|
hvala, Mazika... hvala!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 31.5.2010 11:20:27
|
|
|
|
ljubavce
|
E da sam blize Bg-u. Prelepe slicice
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 31.5.2010 11:22:39
|
|
|
|
anajid
|
Drage prelepe ste sve do jedne i mamice i bebice!Bez ljutnje,samo sam iskrena,Oti me ocarala svojom lepotom!Pitam se da li je i u prirodi takva!Ne mogu da se nagledam,Oti nemoj me pogresno shvatiti ,ja sam veliki esteta
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 31.5.2010 11:23:33
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: anajid Drage prelepe ste sve do jedne i mamice i bebice!Bez ljutnje,samo sam iskrena,Oti me ocarala svojom lepotom!Pitam se da li je i u prirodi takva!Ne mogu da se nagledam,Oti nemoj me pogresno shvatiti ,ja sam veliki esteta još lepša
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 31.5.2010 11:38:15
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: anajid Drage prelepe ste sve do jedne i mamice i bebice!Bez ljutnje,samo sam iskrena,Oti me ocarala svojom lepotom!Pitam se da li je i u prirodi takva!Ne mogu da se nagledam,Oti nemoj me pogresno shvatiti ,ja sam veliki esteta joj mila.. hvala ti samo ja bas ne znam da odreagujem na komplimente...iskreno. nisam te pogresno shvatila...nabacujes mi se je l da? pa pazi, posto su mi muskarci preko glave, ko zna? saLim seeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 31.5.2010 11:40:19
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: anajid Drage prelepe ste sve do jedne i mamice i bebice!Bez ljutnje,samo sam iskrena,Oti me ocarala svojom lepotom!Pitam se da li je i u prirodi takva!Ne mogu da se nagledam,Oti nemoj me pogresno shvatiti ,ja sam veliki esteta još lepša
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 31.5.2010 11:41:24
|
|
|
|
anajid
|
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 31.5.2010 11:43:40
|
|
|
|
Iva979
|
Divne su vam slike! Oti, imas sve komplimente od mene!!!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 31.5.2010 11:45:42
|
|
|
|
Mimče
|
IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: anajid Drage prelepe ste sve do jedne i mamice i bebice!Bez ljutnje,samo sam iskrena,Oti me ocarala svojom lepotom!Pitam se da li je i u prirodi takva!Ne mogu da se nagledam,Oti nemoj me pogresno shvatiti ,ja sam veliki esteta još lepša ljudi Oti jeste lepa ali poenta je sto ona ima takve oke i zraci (pozitivnom energijom naravno), mada ni Tea ne zaostaje sa okicama, au al ce moj bata da bira , sve same lepotinje Sara, Tea, Ana nam je malo starija ali.....
< Poruku je uredio Mimče -- 31.5.2010 11:46:33 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 31.5.2010 13:13:25
|
|
|
|
ljubavce
|
Otiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii predivna si mi... Prelepa si mi mama Stvarno sve pohvale !!!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 31.5.2010 14:15:34
|
|
|
|
lanajelena
|
divno,bas mi je drago sto postoji ovaj forum i sto se sklapaju divna prijateljstva...lepo ste se proveli nadamo se da ce tako biti i u NS za sve
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.6.2010 11:31:21
|
|
|
|
Mimče
|
evo i ja da dodam utiske mog fotoaparata, kaze od toliko lepote i energije na svakoj slici danima nije mogao da dodje sebi sve dok mu nisam nasla usb da se malo smiri beba Sara,Trinny i Nejt micketa, Dunja, viking i DG Pavle sa mamom buhlom i Tea sa mamom Oti Jojo sa mamom Nenom i naravno svi mi ringerajci
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.6.2010 11:32:35
|
|
|
|
dunja RR
|
divno Mimce
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.6.2010 11:35:23
|
|
|
|
Mimče
|
ne znam sto mi ispadaju ovoliko umanjene slike , negde gresim u slikomatu ali nisam provalila gde
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 2.6.2010 11:36:07
|
|
|
|
Suncicabg
|
Jooooj kako mi je zao sto nisam bila....
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.6.2010 9:06:16
|
|
|
|
Trcosava
|
Žemske - promena plana - mi dolazimo DRUGU polovinu avgusta.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.6.2010 9:11:58
|
|
|
|
viking
|
Ja sam tu
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.6.2010 9:23:04
|
|
|
|
Trcosava
|
A hoćeš dooooći i ti na kafitzu? Oćem i tebe da upoznam in vivo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 10.6.2010 9:25:07
|
|
|
|
viking
|
Pa ako me lepo pozoveš ja ću lepo da dođem
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?