Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 22:59:35
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Trinny IZVORNA PORUKA: LillyT Jos, jos, jos, hocu jos slika i ja bih i ja! Pavle sa mamom Nena 81 i Joja Buhla, Pavle I Viking spontana Viking Viking plaća parking:)
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 23:03:16
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi Jako bih volela... Da upoznate ovu nadrndanu lujkaču ... joj sto bih ja volela tebe da upoznam trinny, zeno ja mislim da mi treba bez dece da se vidimo... stvarno bre nisam stigla ni sa kim kao covek da pricam...vise sam gledala u teu (sta radi, da li place) ...a nju gledam svaki dan na meni se nije videlo ali nervozna sam kad teu negde vodim jer sve ne znam cime ce da me iznenadi...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 23:04:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Ej, Oti, bre, ti si bas ribetina
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 23:06:43
|
|
|
|
Anoniman
|
joj trinny koliko ti dobro izgledas...kao da nikad nisi radjala... a sara je...preslatka.. i nemoj da te brine sto joj nije bio dan da ti ne bih ispricala sta se desilo kad sam teu vodila kod mojih...(nije joj bio dan a moji dobili traumu) nejt ti ces biti divna mama...!!!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 23:06:48
|
|
|
|
Ellenica
|
IZVORNA PORUKA: verolino Ej, Oti, bre, ti si bas ribetina Oti sa njenim svetlim tenom i tamnom kosom kao porcelanska lutkica. (ovo mislim na dobar način)
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 23:08:19
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: verolino Ej, Oti, bre, ti si bas ribetina e i ja to kazem, bre, svaka joj cast... elem, ma i ja sam bila nervozna zbog sare, bas me je iznervirala sa njenim dranjem, i trebalo bi ipak bez bekana da se vidimo sledeci put.. nisam se usudjivala da zapocinjem razgovor, koji bi posle 5 sekundi prekinula Sarina "tisina"! A i vidi se da mi sa bebanima nismo bile nesto u elementu za pricu... plasim se da sam napravila losu sliku o sebi zbog toga!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 23:09:31
|
|
|
|
Ellenica
|
IZVORNA PORUKA: dunja Pavle sa mamom Ali Pavle Obrazi prelepi
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 23:09:37
|
|
|
|
simke
|
Curke super ste mi sve Baš mi je drago,em milo što vas je vreme poslužilo Moramo se jednom sastati sve zajedno,na pola puta
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 23:10:38
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Trinny IZVORNA PORUKA: verolino Ej, Oti, bre, ti si bas ribetina e i ja to kazem, bre, svaka joj cast... elem, ma i ja sam bila nervozna zbog sare, bas me je iznervirala sa njenim dranjem, i trebalo bi ipak bez bekana da se vidimo sledeci put.. nisam se usudjivala da zapocinjem razgovor, koji bi posle 5 sekundi prekinula Sarina "tisina"! A i vidi se da mi sa bebanima nismo bile nesto u elementu za pricu... plasim se da sam napravila losu sliku o sebi zbog toga! ne draga naprotiv, mi smo RINGERAJA, sve razumemo a Sara je preslatka kao i mama, ma svi ste mi medeni....
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 23:11:44
|
|
|
|
bratzz
|
Prelepo!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 23:12:43
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Trinny IZVORNA PORUKA: verolino Ej, Oti, bre, ti si bas ribetina e i ja to kazem, bre, svaka joj cast... elem, ma i ja sam bila nervozna zbog sare, bas me je iznervirala sa njenim dranjem, i trebalo bi ipak bez bekana da se vidimo sledeci put.. nisam se usudjivala da zapocinjem razgovor, koji bi posle 5 sekundi prekinula Sarina "tisina"! A i vidi se da mi sa bebanima nismo bile nesto u elementu za pricu... plasim se da sam napravila losu sliku o sebi zbog toga! napravila si toliko losu sliku o sebi da bih ja jako volela opet da te vidim...trinny, draga aman sta pricas? pa to je beba...bebe se ponasaju onako kako im dodje tog trenutka... isto je da li si ti stisavala saru ili ja koja sam se odvojila da bih ovu moju ljuljala sve u strahu da ne krene njeno "pevanje" mila, volim teeeeeeeeeeeeee ne briniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hvala na komplimentima ali...daleko sam ja od ribetine.,..najiskrenije... a i steznik je cudo!!!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 23:12:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI joj trinny koliko ti dobro izgledas...kao da nikad nisi radjala... a sara je...preslatka.. i nemoj da te brine sto joj nije bio dan da ti ne bih ispricala sta se desilo kad sam teu vodila kod mojih...(nije joj bio dan a moji dobili traumu) nejt ti ces biti divna mama...!!! hvala ti Oti... prija kad kompliment dodje od takve mamike! Ma Sara je kod mojih blagi uzas - odustala sam od odlazaka tamo! E i ja sam sigurna da ce nejti biti divna mamika! - garantovano!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 23:14:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI napravila si toliko losu sliku o sebi da bih ja jako volela opet da te vidim...trinny, draga aman sta pricas? pa to je beba...bebe se ponasaju onako kako im dodje tog trenutka... isto je da li si ti stisavala saru ili ja koja sam se odvojila da bih ovu moju ljuljala sve u strahu da ne krene njeno "pevanje" mila, volim teeeeeeeeeeeeee ne briniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hvala na komplimentima ali...daleko sam ja od ribetine.,..najiskrenije... a i steznik je cudo!!! ma kakav crni steznik, idemo u setnju na kej, pa da vidis kako ce se samo i muski i zenski svet okretati za tobom... aha, aha... pa cu posle da te pitam!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 23:14:39
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 23:15:32
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri a shooo?!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 23:16:15
|
|
|
|
Anoniman
|
Trinny i ja cemo vas sve lepo u Zemun, pa da pijemo cesce kaficu na keju!!!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 23:17:05
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri Trinny i ja cemo vas sve lepo u Zemun, pa da pijemo cesce kaficu na keju!!! bravo, Nejti, to se ceni!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 23:17:07
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Trinny IZVORNA PORUKA: Nejtiri a shooo?! Zbog vasih divnih misljenja o meni kao buducoj mamiki
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 23:22:31
|
|
|
|
Delijagirl
|
Ma nejt ne brini ti nista i ja sam sigurna da ces biti super mama... A oti molim te i da nisi sva utegnuta sta te briga skinuces ... mislim sta ja da kazem kolika sam netrudna nemamika i tako dalje a bas me briga brate mili ako neko ne zeli da me gleda nek gleda tamo u drugom smeru eto tako i ti...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 23:22:40
|
|
|
|
Anoniman
|
pa nego kako?! nemo Nejti da si kvaris utisci i osmeh! ovo sto ti kazemo je istina i nista drugo!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 23:23:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Delijagirl Ma nejt ne brini ti nista i ja sam sigurna da ces biti super mama... A oti molim te i da nisi sva utegnuta sta te briga skinuces ... mislim sta ja da kazem kolika sam netrudna nemamika i tako dalje a bas me briga brate mili ako neko ne zeli da me gleda nek gleda tamo u drugom smeru eto tako i ti... DG kill dusmane! slatkica si prava!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 23:24:01
|
|
|
|
Anoniman
|
moze...zemun zakon!!! ja volim zemun, volim reku...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 23:24:52
|
|
|
|
Anoniman
|
idemo, pa tamo Tea moe da ti vristi na sav glas ako zeli... niki nema da je cuje!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 23:25:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI moze...zemun zakon!!! ja volim zemun, volim reku... Ah, meni taj kej budi uspomene...Tu smo MM i ja prvi put...sve
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 23:26:40
|
|
|
|
Anoniman
|
le leee, al je bilo prvih puta sa muzevima na keju... odoh zemske moje na spavanjac, mrtva sam, jer sam sredila Saru bez muza... napijo se ludak na proslavi firme i eto mi sad! al ajd... mora i on malo! aj laku noc i kissa svima... jos jednom preslatki ste svi!
< Poruku je uredio Trinny -- 28.5.2010 23:29:27 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?