Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 22:10:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Aaaaaaaaaa slike su super ! dečica divna , vi žene zračite sve do jedne! evo peti put gledam slike ..
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 22:12:49
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi Aaaaaaaaaa slike su super ! dečica divna , vi žene zračite sve do jedne! evo peti put gledam slike .. sledeći put nam dođi da zračimo zajedno, važi?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 22:13:48
|
|
|
|
LillyT
|
Divne ste zeMske (i deca naravno) Nazalost, lose vesti su me sprecile da dodjem na kaficu, ali bice bolje sledeci put
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 22:14:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Jako bih volela... Da upoznate ovu nadrndanu lujkaču ...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 22:16:24
|
|
|
|
Nena81
|
Lilly foliras uplasila si se mene sto sam rekla da takve jedem za dorucak . Evo pogledaj me na slici nisam strasna, bas sam zelela da te upoznam,iskreno.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 22:17:34
|
|
|
|
buhla
|
LillyT, kali ocekujemo vas sledeci put!!!!!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 22:19:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Buhla...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 22:19:31
|
|
|
|
LillyT
|
Joj Neno, bas bih volela da foliram, ali meni je sve krenulo nizbrdo. Okupala sam se i pocela da trazim sta cu obuci, pa jedna stvar pokrece drugu i napokao... Malo se sredim kada ono jedan poziv i ...jbg, drugi put
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 22:25:18
|
|
|
|
Anoniman
|
Devojke, ja sam se sa takvim osmehom vratila kuci... toliko pozitivne energije na jednom mestu nemam reci... divne mame, devojke, bebci Hvala, Trinny, koja je dosla po mene sa Sarom. Uzivala sam izmedju Sare i Pavla u toku voznje, dva mala andjelcica. Ne mogu nikoga da izdvojim, mada mi je krivo sto nismo stigle barem malo vise da se ispricamo, ali lako je meni kad nigde ne zurim Hvala i na Bozen paketicu, a da ne zaboravim i nasu dragu Dunju sa pokloncicima Hvala, devojke, i na komplimentima u prethodnim postovima. Uzgred, Oti, nije bas toliko malo imam 27 godina I da, ostajem pri tome da si ti OTI ne znam kog smajlija vise da stavim
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 22:25:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Joj, zemske, preslatke ste mi sve i mnogo mi je zao sto mi je Sara bila onako kenjkava pa i mene unervozila... bas sam se osecala neprijatno... e pa sledeci put dolazim bez nje da se bre posteno ispricamo i upoznamo! Ali mi je nesto milo oko srca sto sam vas nekoliko upoznala i videla kakve bebane imate... i ne zezajte sa tom kilazom, breeee, izgledate divno sa tim bekanima! Oti, stvarno si prava slatkica... i da i ja bih i ja slicice, pa mi sibnite, ljubim vas sve! Steta sto nisu mogle ostale da svrnu, al ima vremena icicemo mi na taj kej bre u set_nju i na sokice... ja sam ponela aparat, ali stvarno nisam mogla od ove moje lujkice ista da uradim i islikam! auuuu, sto me sramota! Nejti, extra si mi, i jedva cekam da pocnemo da se druzimo i pricamo vise... a i mozemo na kej kad god... E, stvarno DG ima neverovatnu boju ociju, preslatka siiii!!! Ljudi, stvarno sam dirnuta, iako se to mozda kod mene ne vidi... malo sam bila i umorna i nisam se nesto najbolje osecala, ubi me onaj nes od jutros, izem ti nes! p.s. Dunjce, hvala na pokloncicima, stvarno sam se iznenadila... bilo je extra, a tek sam kuci otvorila i videla - Bozen je extra, moj omiljeni cimet, jaoj!
< Poruku je uredio Trinny -- 28.5.2010 22:29:18 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 22:26:53
|
|
|
|
2002m
|
Zene ,blago vama....bas ste se skupile i lepo druzile.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 22:27:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Zurila sam i kratila (mozda to ne primecujete ) da mi po obicaju ne nestane post, odnosno da stignem da ga posaljem. Sigurno sam nekoga zaboravila, odoh natenane da pogledam slicice, pa cu posle opet kuckati...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 22:31:36
|
|
|
|
Ellenica
|
Dajte još sličica
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 22:32:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja imam samo ove slicice Sara spava dok cekamo Buhlu i Pavla Super mame Buhla i Oti Sara je raspolozena za poziranje
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 22:35:05
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Joj devojke, moje prelepe ste.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 22:35:07
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Ellenica Dajte još sličica stavila sam brdo slika, ima i na prethodnim stranama
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 22:36:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri Ja imam samo ove slicice Sara spava dok cekamo Buhlu i Pavla Super mame Buhla i Oti Sara je raspolozena za poziranje pa nema, vidi se sta ce biti kad samo malo poraste... hi hiiii... aaa, ne verujem, uhvatila si momenat njenog sklizavanja sa sedista...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 22:36:59
|
|
|
|
Ellenica
|
IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: Ellenica Dajte još sličica stavila sam brdo slika, ima i na prethodnim stranama Pregledala
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 22:41:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Delijagirl Ma trinny ne sikiraj se pa i videla si kad je klopala ona se bas smirila rekla bi to ko ja kenka dok ne dobije da jede hahahahahah joj, al je opet u kolima vristala, ajaoj, nije joj bio dan!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 22:42:42
|
|
|
|
LillyT
|
Jos, jos, jos, hocu jos slika
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 22:43:56
|
|
|
|
Delijagirl
|
IZVORNA PORUKA: Trinny IZVORNA PORUKA: Delijagirl Ma trinny ne sikiraj se pa i videla si kad je klopala ona se bas smirila rekla bi to ko ja kenka dok ne dobije da jede hahahahahah joj, al je opet u kolima vristala, ajaoj, nije joj bio dan! Pa po ovoj vrucincini nikome nije veruj mi ... Ali dobro bice bolje :)
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 22:44:46
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Trinny IZVORNA PORUKA: Delijagirl Ma trinny ne sikiraj se pa i videla si kad je klopala ona se bas smirila rekla bi to ko ja kenka dok ne dobije da jede hahahahahah joj, al je opet u kolima vristala, ajaoj, nije joj bio dan! A ja sam tek kad sam dosla kuci shvatila kako sam je ladno ignorisala, ja koja sam se ranije doslovno trela ako bilo cije dete zakmeci, a kamoli da toliko place. I onda se pitam, da li ja vise nisam za decu ili naprotiv sad kad u stanju da se normalno ponasam prema plakanju i treba da imam
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 22:49:13
|
|
|
|
Anoniman
|
Nejti, ne sekiraj se... tako sam i ja reagovala pre Sare, dodje to na svoje kad stigne tvoje zgepce... nemoj razmisljati u tom pravcu... to je sasvim normalno! A i majku mu, bice i Sara mali vragolan, mirnija, pa cemo se igrati do mile volje sa njom...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 28.5.2010 22:49:52
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Jos, jos, jos, hocu jos slika i ja bih i ja!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?