Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:04:52
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: Trinny a da, oh Boze, nemojte zapamtiti ovaj moj biser! onoliki parking, pih breeeeee hahahaha, ti ja kao dve slepice Ima onaj podzemni parking, mada ja ne volim da se zavlacim tamo. Ja cu da pokupim Minu kod Vera, pa da dosetamo Moze, a gde idemo? Meni odgovara oko 17h posto pre toga treba da se vidim sa nekom drugaricom. Stvarno, gde idemo i u koje vreme? pa divno, baš me raduje što nas toliko ima
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:07:32
|
|
|
|
mejra81
|
Ja sam razumela nesto za prepodne?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:07:37
|
|
|
|
minavb
|
Ako mi dr zakaze pregled u petak popodne, ja cu da gledam da to bude u 16h pa da dotrcim kod vas. Sad cu da joj pustim sms, da vidim da me uguzi za sutra.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:08:06
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: minavb IZVORNA PORUKA: LillyT Ma nemam pojma, na neku kafu Glavno je da idemo, ja se uparkiram negde kod tebe i prosetamo Moze! OTI ponese mlekce i za Pavla. za mog zeta sve moze!!!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:08:40
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: mejra81 Ja sam razumela nesto za prepodne? razmišljali smo, meni lično je svejedno ali većini devojaka odgovara 17h, tebi?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:09:17
|
|
|
|
Anoniman
|
a je l smo se dogovorile kada i gde???
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:09:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: buhla IZVORNA PORUKA: Trinny pa eto Buhlic, u petak prepodne, ima vremena onda do 17h! ajjjj... a gde si ti, odakle bi stigla? sa novog beograda, blokovi... moracu taxi da fatam! ma kakv crni taxi, ja cu te pokupiti, bre, ne zezaj
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:11:41
|
|
|
|
mejra81
|
Meni bi prepodne,al kako se dogovorite.... Ako ne sad onda sledeci put... Vidim da su sad cesca okupljanja,i bas mi se svidja....
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:11:53
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: OTI a je l smo se dogovorile kada i gde??? kod Vuka u 17h, samo recite koji kačić, ja ne znam imena kafića u tom kraju, znam jedino da ima Danguba baš u onom prolazu kod Više poslovne
< Poruku je uredio dunja -- 26.5.2010 16:12:50 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:13:07
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: OTI a je l smo se dogovorile kada i gde??? kod Vuka u 17h, samo recite koji kačić, ja ne znam imena kafića u tom kraju, znam jedino da ima Danguba baš u onom prolazu kod Više poslovne Danguba je kafić
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:13:24
|
|
|
|
Anoniman
|
e da, mi resili kod Vuka, a nismo rekli koji kafic, ccc! zene, zene! elem, Buhla, u kom si bloku?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:14:20
|
|
|
|
mejra81
|
Trinny,imas pp
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:14:24
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: OTI a je l smo se dogovorile kada i gde??? kod Vuka u 17h, samo recite koji kačić, ja ne znam imena kafića u tom kraju, znam jedino da ima Danguba baš u onom prolazu kod Više poslovne ni ja im ne znam imena... ja predlazem veliku bastu Kulturnog centra VUK naonom trgicu ispred Vise poslovne.,.. samo predlazem...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:14:48
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: OTI a je l smo se dogovorile kada i gde??? kod Vuka u 17h, samo recite koji kačić, ja ne znam imena kafića u tom kraju, znam jedino da ima Danguba baš u onom prolazu kod Više poslovne ni ja im ne znam imena... ja predlazem veliku bastu Kulturnog centra VUK naonom trgicu ispred Vise poslovne.,.. samo predlazem... može
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:15:26
|
|
|
|
Jeca*
|
Tu ima i maršal, ali ne znam, kad se setim onih golubova iza, muka mi ja volim Tramvaj, ali ne znam ko sve dolazi sa decom...možda bolje bašta Vuka, lepo prostran trgić...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:15:41
|
|
|
|
Anoniman
|
a sta ako bukne kisa?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:16:32
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: minavb OTI ponese mlekce i za Pavla. za mog zeta sve moze!!!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:16:34
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: Trinny IZVORNA PORUKA: buhla IZVORNA PORUKA: Trinny pa eto Buhlic, u petak prepodne, ima vremena onda do 17h! ajjjj... a gde si ti, odakle bi stigla? sa novog beograda, blokovi... moracu taxi da fatam! ma kakv crni taxi, ja cu te pokupiti, bre, ne zezaj vazi draga! ja sam u 62 bloku poslacu ti sad pp
< Poruku je uredio buhla -- 26.5.2010 16:17:47 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:16:34
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR Tu ima i maršal, ali ne znam, kad se setim onih golubova iza, muka mi ja volim Tramvaj, ali ne znam ko sve dolazi sa decom...možda bolje bašta Vuka, lepo prostran trgić... mislim da je bašta Vuka sasvim ok, prostrana je......
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:16:50
|
|
|
|
Anoniman
|
za mame koje nose flasice... verovatno i ovo znate ali ja obavezno zamolim konobara da donese lonche vrele vode u kom zagrejem flasicu mleka...posto tea nece ni da cuje za ohladjeno mleko.. verovatno znate za ovu varijantu ali rekoh da podelim sa vama.. to sam prvi put videla kod moje drugarice dok sam bila trudna a ona sa malom bebom.. mene bre jos uvek hvata frka kad idem negde sa teom..(te ovo te ono u glavi ) jesam ja luda??? off topic
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:17:35
|
|
|
|
viking
|
Onda smo se dogovorile: druženje u petak 28. maja u 17h u basti Kulturnog centra VUK
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:17:42
|
|
|
|
minavb
|
U Tramvaju i obliznim bastama je uzasna buka.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:17:59
|
|
|
|
Jeca*
|
ja sam nosila flašicu u termosu. ali za adaptirano mleko.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:18:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: buhla IZVORNA PORUKA: Trinny IZVORNA PORUKA: buhla IZVORNA PORUKA: Trinny pa eto Buhlic, u petak prepodne, ima vremena onda do 17h! ajjjj... a gde si ti, odakle bi stigla? sa novog beograda, blokovi... moracu taxi da fatam! ma kakv crni taxi, ja cu te pokupiti, bre, ne zezaj vazi draga! u kom si bloku, Buhlic?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:18:30
|
|
|
|
Jeca*
|
hajde dunja prebroj žene napravi spisak
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?