Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:13:41
|
|
|
|
Anoniman
|
i, zeneeeeeeeeee??????????
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:16:09
|
|
|
|
dunja RR
|
ja mogu u 17 h, gde god kažete dolazim
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:18:09
|
|
|
|
Anoniman
|
dunja, videla sam da si pitala,mila.. sto se mene tice ja sam za samo da vidim gde... ako nekom nesto znaci,ja sam kod vise poslovne...tamo ima nekoliko lepih basta napolju... ili kod vukovogspomenika... ako nekom odgovara...samo kazem
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:18:27
|
|
|
|
buhla
|
Trinny... nema nikoga, sad je vreme za popodnevni odmor ako ne bude kise Pavle i ja cemo da vam se pridruzimo odgovara mi dunavski kej!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:19:42
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: OTI dunja, videla sam da si pitala,mila.. sto se mene tice ja sam za samo da vidim gde... ako nekom nesto znaci,ja sam kod vise poslovne...tamo ima nekoliko lepih basta napolju... ili kod vukovogspomenika... ako nekom odgovara...samo kazem meni savršeno odgovara, neka se i ostale devojke izjasne i biće super, Cipi, Nejtiri, Trinny, Viking?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:21:13
|
|
|
|
Anoniman
|
uh bre ko ce nas sve spojiti.. tako i treba kad mi je istekla vozacka i nisam je produzila... tako mi i treba kad nisam trazila auto da mi kupi mm za vencanje
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:21:45
|
|
|
|
buhla
|
mis''im, ja cu kud svi tu i mali mujo! nemam si kola, al cu da se snadjem, aako treba i na vrsku cuku, samo da vas vidim!
< Poruku je uredio buhla -- 26.5.2010 15:23:24 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:22:40
|
|
|
|
viking
|
ja sam kolima, pa mi je svejedno....
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:22:57
|
|
|
|
dunja RR
|
Mamice drage vi se usaglasite a mi se vama prilagođavamo
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:23:26
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: buhla mis'im, ja cu kud svi tu i mali mujo! Buhlice draga jel tebi ikako odgovara Otin predlog?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:23:54
|
|
|
|
Anoniman
|
znaci za sad tri zelje za dunavski kej, jedna za vukov spomenik... obilicev koliko ono bese?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:24:36
|
|
|
|
Anoniman
|
znam da minavb zivi ovde, dunja i jeca rr ali buhla nam je daleko...SMRC! ne znam..devojke, stvarno kako god kazete.. ajde da sacekamo jos nekoga...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:24:41
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Trinny znaci za sad tri zelje za dunavski kej, jedna za vukov spomenik... obilicev koliko ono bese? Viking i meni je svejedno....
< Poruku je uredio dunja -- 26.5.2010 15:25:05 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:26:02
|
|
|
|
Anoniman
|
iako sam motoriovana, ako bih dolazila sa Sarom, nesto sam vise a kej... a sad ostali, ajd, neko nek povuce rucnu!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:26:29
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: buhla mis'im, ja cu kud svi tu i mali mujo! Buhlice draga jel tebi ikako odgovara Otin predlog? paaaaa ce se snadjem nekako... kad bude vreme podoja imam da sednem u neki auto!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:27:23
|
|
|
|
LillyT
|
Dosla bih verovatno i ja, glasam za Vukov spomenik, ne sto mi je blizu, nego sto se po keju snalazim kao slepac u guzvi (nemam pojma gde je sta, samo malo onaj deo kod hotela Jugoslavija)
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:27:59
|
|
|
|
Anoniman
|
a je l zna neko kakvo ce vreme biti? Znam da je ovo sada glupo ali mozda ne bi bilo lose da napravimo dve grupe u isto vreme da se ne bi neke cimale tamo gde im ne odgovara... ne znam... jedna grupa na keju a druga negde u gradu... pa da razmenimo slike... mozda tako nece biti nikom tesko... mada tako necu videti buhlu ni trinny ni... ne znam, nagadjam, lupam...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:28:33
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: OTI znam da minavb zivi ovde, dunja i jeca rr ali buhla nam je daleko...SMRC! ne znam..devojke, stvarno kako god kazete.. ajde da sacekamo jos nekoga... Buhlica je rekla da bi mogla kod Vuka( nekako bi se snašla, mali problem samo podoj) a i Viking ja verujem da bi mogla.....
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:30:01
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Dosla bih verovatno i ja, glasam za Vukov spomenik, ne sto mi je blizu, nego sto se po keju snalazim kao slepac u guzvi (nemam pojma gde je sta, samo malo onaj deo kod hotela Jugoslavija) kad sam bila sa minom ovde skapirale smo da je bolje kod Kulturnog centra VUK (Visa poslovna) jer ima otvorenih basta, manja je buka...nema dima. kod vukovog spomenika ima takodje dosta basta...kako hocete.. Buhla, ja izmuzem mleko pa u flasicu...nego ova moja ne trpi kad se ukaki...e to je vec neresiva scena...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:31:25
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Dosla bih verovatno i ja, glasam za Vukov spomenik, ne sto mi je blizu, nego sto se po keju snalazim kao slepac u guzvi (nemam pojma gde je sta, samo malo onaj deo kod hotela Jugoslavija) još jedan glas za Vuk
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:33:12
|
|
|
|
LillyT
|
Vukov, Visa poslovna, meni je to isto
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:33:42
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Vukov, Visa poslovna, meni je to isto i meni
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:35:50
|
|
|
|
Anoniman
|
ima li tamo bese neki parking? ja se tamo snalazim kao slepac u guzvi!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:35:56
|
|
|
|
Anoniman
|
25 stepeni u petak delimicno oblacno mogucnost padavina uvece...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:35:57
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: OTI znam da minavb zivi ovde, dunja i jeca rr ali buhla nam je daleko...SMRC! ne znam..devojke, stvarno kako god kazete.. ajde da sacekamo jos nekoga... Buhlica je rekla da bi mogla kod Vuka( nekako bi se snašla, mali problem samo podoj) a i Viking ja verujem da bi mogla..... Vikinže ?
< Poruku je uredio dunja -- 26.5.2010 15:36:38 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?