Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 0:53:37
|
|
|
|
cipiripi
|
cekacu vas ja kod ZMAJA
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 0:53:39
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Dunja.. vidim te... lujko moja baš gledam da li mogu stići....pokušaću....
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 0:54:17
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: cipiripi Dunja.. vidim te... lujko moja baš gledam da li mogu stići....pokušaću.... e kad stizes na sajmove i razne poslovne aktivnosti vezane za RR moras i na opustajucu kaficicu
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 0:54:50
|
|
|
|
dunja RR
|
u koliko sati ste planirale?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 0:56:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dunja u koliko sati ste planirale? Cipi, u koliko sati smo planirale?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 0:57:18
|
|
|
|
cipiripi
|
neznamo ni gde ni kad.. samo znamo da nas se pije nesto i bleji na svezem vazduhu.. meni je svejedno...volela bih oko 17h-naravno to jemoja zelja nista vise..i ne brinite nece vam izaci cmicak ako se ne dogorimo tad .... kako se dogovorite
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 1:00:53
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam otvorena za sve vidove saradnje... Moze 17h, negde na otovrenom, nemam nista protiv Obilica, ali mozda bolje da odrede lokaciju mame sa bekicama, ako budu dolazile, kako im vise odgovara
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 1:01:27
|
|
|
|
Pipi duga carapa
|
Da li mogu da povedem devera,svekra i svekrvu ,u gostima su nam vec pet dana i kako stvari stoje ,sigurno ce biti tu jos pet,a ja sam fina snaha pa me sramota da ih pitam kad cu da im vidim ledja.Pa ako mogu da povedem ovu ekskurziju,pisite i nas. E bas mi se ne da
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 1:02:47
|
|
|
|
cipiripi
|
Moze Oblic sto se mene tice... A Nejt je u pravu sto se tice mamica sa bekama p.s. nemoj da se otvaras previse..bar ne na javnim mestima..zeno lakog morala
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 1:04:03
|
|
|
|
dunja RR
|
Dolazim, pišite me....
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 1:05:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Moze Oblic sto se mene tice... A Nejt je u pravu sto se tice mamica sa bekama p.s. nemoj da se otvaras previse..bar ne na javnim mestima..zeno lakog morala E, nek' si mi rekla!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 1:05:08
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: Pipi duga carapa Da li mogu da povedem devera,svekra i svekrvu ,u gostima su nam vec pet dana i kako stvari stoje ,sigurno ce biti tu jos pet,a ja sam fina snaha pa me sramota da ih pitam kad cu da im vidim ledja.Pa ako mogu da povedem ovu ekskurziju,pisite i nas. E bas mi se ne da Srce moje reci im da imas sastanak sa dr Cipi i konzilijum ti je tad pa se duboko izvinjavas na odsustvu
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 1:05:58
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dunja Dolazim, pišite me.... Bravo Cipi, je zapisnicar, sad ce ona da utefterise
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 1:06:46
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: dunja Dolazim, pišite me.... Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 1.Nejt 2.Dunja 3. Cipi
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 1:06:47
|
|
|
|
dunja RR
|
Obilić, jel to u Gospodara Vučića, sorry ali nemam pojma, jel to nešto kod stadiona Obilić( mojne da mi se smejete ja sam odavno izašla iz štosa, ja sam " stara" koka")?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 1:07:30
|
|
|
|
cipiripi
|
to ti je kod trga, kod Siti pasaza..gde je javna garaza...znas? hotel Mazestik?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 1:08:05
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi to ti je kod trga, kod Siti pasaza..gde je javna garaza...znas? hotel Mazestik? kod Ruskog cara blizu nešto jel? ok ma snaći ću se, važno je da znam da je tu negde.....
< Poruku je uredio dunja -- 26.5.2010 1:10:45 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 1:09:16
|
|
|
|
cipiripi
|
Bravo!!!! Prodjes Ruski zakovrnes desno i tu neki kafic koji bude slobodan... Opet cemo da se nadjemo ispred samog ulaska u garazu :D
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 1:09:16
|
|
|
|
Pipi duga carapa
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi IZVORNA PORUKA: Pipi duga carapa Da li mogu da povedem devera,svekra i svekrvu ,u gostima su nam vec pet dana i kako stvari stoje ,sigurno ce biti tu jos pet,a ja sam fina snaha pa me sramota da ih pitam kad cu da im vidim ledja.Pa ako mogu da povedem ovu ekskurziju,pisite i nas. E bas mi se ne da Srce moje reci im da imas sastanak sa dr Cipi i konzilijum ti je tad pa se duboko izvinjavas na odsustvu Posli bi i oni samnom do Biograda,da ako se vide sa familijom .Uzivajti kad mozete ljubi vas Pipi
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 1:10:26
|
|
|
|
Anoniman
|
Pipi, mila, organizovacemo se mi opet... nas dve zaludne imamo fore bar do novembra...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 1:11:38
|
|
|
|
cipiripi
|
Pipi ja se nekako potajno nadam...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 1:13:13
|
|
|
|
dunja RR
|
Kali draga, baš bih volela da dođeš i ti i ostale, ajde potrudi se , nije toliko brdovit BG , možda nagovorim i Mrgoooda iz Zrenjanina da dođe, hiihihi, mada su mu klinke sada prohodale, BRAVO ZA NJIH A, pa videćemo....
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 1:15:34
|
|
|
|
Pipi duga carapa
|
Nejt,Cipi,Dunja i ja bih volela,ali da ih ispostujem,dobri su mi majke mi, samo sto sam premorena i jedna kafica sa ovakvoom ekipom bas prija,ali ima dana
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 1:16:47
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Pipi duga carapa Nejt,Cipi,Dunja i ja bih volela,ali da ih ispostujem,dobri su mi majke mi, samo sto sam premorena i jedna kafica sa ovakvoom ekipom bas prija,ali ima dana važi draga, divno je što toliko lepih reči imaš za njih, svaka čast
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 1:24:46
|
|
|
|
Pipi duga carapa
|
IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: Pipi duga carapa Nejt,Cipi,Dunja i ja bih volela,ali da ih ispostujem,dobri su mi majke mi, samo sto sam premorena i jedna kafica sa ovakvoom ekipom bas prija,ali ima dana važi draga, divno je što toliko lepih reči imaš za njih, svaka čast Ali bez sale su OK,pa sad bih mogla da ih opletem ovde na forumu kako hocu,ali stvarno nemam razloga,osim sto jedva cekam da mogu da spavam koliko hocu,jer me stid kad ustanem a sveki vec napravila dorucak....i znam da se ne bi bunili da ih u petak ostavim,ali mm radi i stvarno nema smisla
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?