Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 16.5.2010 23:48:17
|
|
|
|
cipiripi
|
Nek meni pravi drustvo i pije cedjenu pomorandzu
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 16.5.2010 23:50:47
|
|
|
|
Pipi duga carapa
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Nek meni pravi drustvo i pije cedjenu pomorandzu Moze,moze ali bi on i malo loze ili dunje
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 17.5.2010 0:20:46
|
|
|
|
cipiripi
|
E vala nek dodje kod mm na kajsiju...domaci..a nas dve cemo se snaci sa ostalim curama
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 17.5.2010 0:31:54
|
|
|
|
Pipi duga carapa
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi E vala nek dodje kod mm na kajsiju...domaci..a nas dve cemo se snaci sa ostalim curama Vazi duso
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 17.5.2010 7:42:51
|
|
|
|
Anoniman
|
JA SAMO DA PREDOČIM DA SAM JA JEDNA SUPER RIBA,ALI NEŠTO MI U SUBOTU DAN NIJE BIO ZA SLIKANJE (jbt.ni na jednoj slici nisam ispala normalno) inače,još sam pod utiskom.....neke sam znala od ranije,a Cipi,Ivu,Nejti i Ninu sam sad upoznala....i presrećna što u životu imam nešto ovako...priliku da upoznam divne ljude,tj.žene.... jedva čekam sledeći put,naravno sa još više žena...i dece a put do Nbgd-a je bio kao u horor filmu, ali naša rajderka Veca je sestra od teke Šumaheru pa smo dobro prošle.... ja čekala mm ispred zgrade par minuta,posle se malo zgrejali i taaaaako..... sve u svemu-divaaaan dan iako je bilo nevreme
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 17.5.2010 9:46:27
|
|
|
|
Veca77
|
Banini, mila, nemoj da se tripujes, uopste "nisi" dobra riba, prema tome nema brige!!! Aj' mi, leba ti, reci gde to nisi ispala OK. Pa ne moze se, zeno, na svakoj slici pozirati kao da si na dodeli Oskara, ili vec cega Super si mi, banderasice moja! A voznja - za pamcenje! Ni brisaci u petoj brzini nisu uspevali da obrisu staklo na soferki! Da sam vozila moj stari Yugo, 5 puta bi mi se gasio (svaki put kad bih presla preko bare dublje od 5 cm) I ja se radujem sledecem okupljanju!!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 17.5.2010 21:34:45
|
|
|
|
Tulija
|
Devojke slike su vam super, sve ste slatke nasmejane, vidi se da vam je prijalo druzenje... bice ih valjda jos pa da se i mi ostale pridruzimo i druzimo
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 18.5.2010 7:35:02
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: banini JA SAMO DA PREDOČIM DA SAM JA JEDNA SUPER RIBA,ALI NEŠTO MI U SUBOTU DAN NIJE BIO ZA SLIKANJE (jbt.ni na jednoj slici nisam ispala normalno) Extra si ispala....I super si riba
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 18.5.2010 8:57:44
|
|
|
|
Dudu25
|
Sve ste prelijepe joj voljela bi da sam i ja tu
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 18.5.2010 9:35:00
|
|
|
|
Maza82
|
Drage moje super su vam slike, sve ste ispale slatke i preslatke Kako sam ljubomorna, hoću i jaaaaa
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 18.5.2010 9:47:11
|
|
|
|
Anoniman
|
jaoj, cure, pa kako ja nisam videla ovu temu?!?!? kako mi je krivo sto nisam videla, bas bi mi prijalo takvo druzenje... Devojke, ocete li usjkoro ponovo tako nesto?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 18.5.2010 9:53:57
|
|
|
|
Trcosava
|
Trinny verujem da će biti i pre, ali računaj da će biti u avgustu jedno okupljanje Tad ja doilazim sa sve Anom p.s. divne ste mi i slatke samo ste maaaaaaaaaaaaaaalko čupave obožujem vas mloooogooo
< Poruku je uredio Trcosava -- 18.5.2010 9:55:11 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 18.5.2010 10:03:19
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava Trinny verujem da će biti i pre, ali računaj da će biti u avgustu jedno okupljanje Tad ja doilazim sa sve Anom p.s. divne ste mi i slatke samo ste maaaaaaaaaaaaaaalko čupave obožujem vas mloooogooo jaoj, pa bilo bi lepo kad bi bilo i ranije... ja bi trebalo u avgustu da krenem sa poslom! smrc, smrc... pojma nemam kakva cu biti s vremenom tada... Ja nemam pojma kako organizujete to, jer kad vam dune, ili ima nekog sablona vremenskog? p.s. nazalost, nikad na vreme "ne uhvatim" dogovaranje...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 18.5.2010 10:17:58
|
|
|
|
Nena81
|
Trinny ne placi draga cim se ovo vreme prolep[sa eto opet kafenisanja ko hoce sa sve bebama moze. Samo ja da zalecim prst da mogu da hodam ko covek i poteracu ove curke u neku bastu.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 18.5.2010 10:25:03
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Trinny jaoj, pa bilo bi lepo kad bi bilo i ranije... ja bi trebalo u avgustu da krenem sa poslom! smrc, smrc... pojma nemam kakva cu biti s vremenom tada... Ja nemam pojma kako organizujete to, jer kad vam dune, ili ima nekog sablona vremenskog? p.s. nazalost, nikad na vreme "ne uhvatim" dogovaranje... Draga, pusticu ti ja sms, cim krene dogovaranje
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 18.5.2010 10:30:31
|
|
|
|
Trcosava
|
da slučajno ne omaši koji redak trinny nadam se da ne radiš popodne, jer verujem da bi okupljanje bilo negde u popodnevnim časovima, neka baštičonja u 'ladovinici
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 18.5.2010 10:37:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri IZVORNA PORUKA: Trinny jaoj, pa bilo bi lepo kad bi bilo i ranije... ja bi trebalo u avgustu da krenem sa poslom! smrc, smrc... pojma nemam kakva cu biti s vremenom tada... Ja nemam pojma kako organizujete to, jer kad vam dune, ili ima nekog sablona vremenskog? p.s. nazalost, nikad na vreme "ne uhvatim" dogovaranje... Draga, pusticu ti ja sms, cim krene dogovaranje e, moze, moze, dogovoreto!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 18.5.2010 10:38:34
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava da slučajno ne omaši koji redak trinny nadam se da ne radiš popodne, jer verujem da bi okupljanje bilo negde u popodnevnim časovima, neka baštičonja u 'ladovinici pa, do 16h, a radim u centru, tako da mislim da ponekad mogu da eskiviram da stignem kuci na vreme!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 0:36:49
|
|
|
|
Anoniman
|
Zenske, kome se pije kafica u petak?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 0:37:29
|
|
|
|
cipiripi
|
Meni meni meni meni meni 1.Nejt 2.Cipi
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 0:39:24
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Meni meni meni meni meni 1.Nejt 2.Cipi Dve zaludne, uvek prve na spisku OTI, Minavb(ako se ne porodis), Trinny... koga se jos nisam setila da ne radi, a da je propustio druzenje Ostale devojke koje ste bile prosli put???
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 0:40:25
|
|
|
|
cipiripi
|
Ovim putem javno pozivam Kali i 2002m da dodju.. Ako 2002m ne sme da vozi (a ne sme) nek prepusti Kali volan i ocekujemo ih
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 0:40:54
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Ovim putem javno pozivam Kali i 2002m da dodju.. Ako 2002m ne sme da vozi (a ne sme) nek prepusti Kali volan i ocekujemo ih
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 0:41:06
|
|
|
|
cipiripi
|
Dunja.. vidim te...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 0:52:11
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri IZVORNA PORUKA: cipiripi Ovim putem javno pozivam Kali i 2002m da dodju.. Ako 2002m ne sme da vozi (a ne sme) nek prepusti Kali volan i ocekujemo ih Kahm, kahm ... Ček* da 2002m pročita.... Rado bih došla...ako iskombinujem nešto javiću ... Moj stojdža i nije toliko pouzdan po brdovitom Beogradu ...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?