Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 16.5.2010 12:01:11
|
|
|
|
Veca77
|
Devojke moje, sad vidim da sam od sinoc na tapetu sto nisam postavila slike na vreme!!! Srecom, Nejti je na pravi nacin predocila situaciju! Tek sad sam se ulogovala na net, a zbog cega ga juce ceo dan nisam imala, nemam pojma!!! No, obzirom da znam da ste nestrpljive da vidite jos fotkica sa jucerasnjeg diiiiiiiivnog druzenja, evo postavicu bukvalno sve, a posle cu da vam pisem o tome kako sam ja dozivela taj dogadjaj!! Cipi, NinaMandarina i Banini S leva na desno: Iva, Mimce i Nejti Banini, Suncica i Iva Jeja Mimce i Nejti Cipi i NinaMandarina Dve lujke: banini i Jeja Mimce, Nejti i moja malenkost Iva reklamira svoju jaknu Tri banderasice (ja sam se u tu grupu uvalila preko veze) Jeca RR sa Lukom, Cipi
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 16.5.2010 12:03:42
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Veco ja predlazem da napravis jedan album
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 16.5.2010 12:05:32
|
|
|
|
marince1
|
Jao kako ste sve slatke!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 16.5.2010 12:08:55
|
|
|
|
Jeca*
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 16.5.2010 12:09:24
|
|
|
|
buhla
|
wow super ste sve... vidi se da ste uzivale! nadam se da cemo Pavle i ja biti na sledecem druzenju!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 16.5.2010 12:09:46
|
|
|
|
Veca77
|
E ovako, da vam malo opisem svoje utiske sa jucerasnjeg druzenja!!! Toliko sam se radovala tome, da sam mnogo slatkih obaveza (khm) morala da odlozim za kasnije! Neke devojke sam od ranije poznavala (Ivu, Banini, Jeju i Nejti), ali mi je stvarno bila cast upoznati i ostale devojke!! Imala sam posebnu zelju da upoznam cipi, upravo zbog toga sta je sve zena u svom zivotu prosla i zbog njene velicine (naravno NE fizicke) . Ostale devojke su me isto odusevile! NinaMandarina i Suncica su mi ja kofine, tihe. Mimce je cool, dala mi je nekoliko saveta i hvala joj puno na tome! Ove ostale zene vec zna od ranije i one vec znaju sta mislim o njima, tako da se necu ponavljati!!! Uglavno, dosla sam kuci puna diiivnih utisaka i takva odmah zaskocila mm!!! Radujem se sledecem susretu!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 16.5.2010 12:11:02
|
|
|
|
Jeca*
|
sledeći put vam se i mi pridruzujemo, nadam se. Hvala za sličicu. Drago mi je da smo se upoznale, makar na blic
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 16.5.2010 12:12:10
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR sledeći put vam se i mi pridruzujemo, nadam se. Hvala za sličicu. Drago mi je da smo se upoznale, makar na blic
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 16.5.2010 12:12:58
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Jeco ti si kao devojcica
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 16.5.2010 12:22:30
|
|
|
|
Anoniman
|
kako ste lepe sve...predivne ste... osmesi na sve strane... sledecu priliku ne propustam!!!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 16.5.2010 14:40:30
|
|
|
|
Anoniman
|
Odlične slike!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 16.5.2010 14:41:54
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: Sanjica26 Jeco ti si kao devojcica hvala "zemljakinjo"
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 16.5.2010 18:59:12
|
|
|
|
bebironcic
|
Zene super ste! Uh,kako bi volela da sam bila sa vama
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 16.5.2010 19:07:42
|
|
|
|
nolinica
|
Sve ste jako slatke, trudnice su najslađe! Lepo je videti nekoga s kim komuniciraš!!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 16.5.2010 20:42:07
|
|
|
|
Mari86
|
jaooo kako ste divne sve
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 16.5.2010 23:22:23
|
|
|
|
kleopatra*
|
Morala sam da se ulogujem.kad sam videla slikice Zene prelepe ste I jako mi je zao sto nisam bila sa vama ali..........
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 16.5.2010 23:25:16
|
|
|
|
cipiripi
|
Uskoro cemo opet..ja se navukla I tad moras da ispostujes
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 16.5.2010 23:26:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Bas vas je lepo videti skupa
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 16.5.2010 23:27:56
|
|
|
|
kleopatra*
|
Hocu Cipi sigurno,ali sad moram da odmorim glavu inace cete me posecivati u Lazi
< Poruku je uredio kleopatra* -- 16.5.2010 23:28:19 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 16.5.2010 23:29:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Kleo?! Ljubavi!!!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 16.5.2010 23:30:37
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: kleopatra* Hocu Cipi sigurno,ali sad moram da odmorim glavu inace cete me posecivati u Lazi DoDZi na skup ...policu te ladnom vodom..ima odmah da se oladis nista ne brini
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 16.5.2010 23:34:46
|
|
|
|
Sanjica26 RR
|
Sledeci put i ja dolazim.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 16.5.2010 23:35:51
|
|
|
|
Anoniman
|
Ja sam za kafu, kad god budete raspolozene!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 16.5.2010 23:40:54
|
|
|
|
cipiripi
|
Sanjice drzim te za rec
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 16.5.2010 23:46:37
|
|
|
|
Pipi duga carapa
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Sanjice drzim te za rec Mm kad vas je video, kaze hoce i on na kafu iako ne verujem da je popio ijednu od studenjaka.Definitivno ako budem bila u Srbijii,dolazim i ja
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?