Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:55:22
|
|
|
|
cipiripi
|
jaoooo znam Veca ce biti odusevljena to joj je blizu A ima i kafic u sklopu toga jel? To je otprilike naspram Fashion splava?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:55:38
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR IZVORNA PORUKA: Nena81 A ne ne ne ne ja moram u plavuse necu da strcim iz gomile Devojke super ste, ja jedva cekam sledece okupljanje. Vec sam pocela u glavi da motam igraonice koje su super a gde imamo i mi kafic da sednemo dok se klinci igraju. Verujte to je najbezbolnija varijanta. A sa kojih strana sve dolazite, ako nije tajna ? Jel bi moglo sledece kafenisanje na ADI mozda ? Lezaljka - ljulja pored vode, deca nam na oku ...deca nam u vodi ja predlažem ZAMAK kod hotela Jugoslavija odguglajte ako ne znate o čemu je reč, ja sam oduševljena tim mestom Ja se slazem (blize mi je od Ade mnogo )! Jeco, sledeci put se nadam da ces se duze druziti sa nama... prvi utisak je super, a Luka Miki Maus i poljupci
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:57:45
|
|
|
|
NinaMandarina
|
ZAMAK je super . Ima svasta za decu... naravno i kafic . Mogli bi tamo sledeci put?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:57:55
|
|
|
|
Jeca*
|
I ja se nadam. Hvala jeste cipi to je tu. Ima i kafić u sklopu toga, vrlo je prijatno. I ima spravica za decu svih uzrasta.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:58:08
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
I ja se slazem da za Zamak, na Zemunskom keju, predivan je.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:58:58
|
|
|
|
cipiripi
|
Ja svaku bebu / dete pitam "a gdeeee su ti zuuubiiiiiii" Ali bukvalno svako dete Neznam koji mi je... Sva deca se smeju, a Luka je jedini koji ih je pokazao ODUSEVIO ME JEEEEEE
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 22:00:21
|
|
|
|
Nena81
|
Zamak jeste ekstra sestra mi je tu radila. Vikendom zna biti velika guzva, narocito sad kad krene lepo vreme pa svi na kej u setnju. Mada meni vise odgovara / blize ADA. Uostalom dogovoricemo se.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 22:02:03
|
|
|
|
Nena81
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Ja svaku bebu / dete pitam "a gdeeee su ti zuuubiiiiiii" Ali bukvalno svako dete Neznam koji mi je... Sva deca se smeju, a Luka je jedini koji ih je pokazao ODUSEVIO ME JEEEEEE Moj Jojo pokazuje zube al da mu vidis osmeh kada digne majicu i pokaze trbicu , i samo trazi da mu slikam trbicu.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 22:04:32
|
|
|
|
cipiripi
|
A jel dosao u stadijum da pokazuje jos nesto..???? Bas smo Jeja i ja danas pricale o tome... -"Gde je majkina pishaaaaaaaaaa? " - "A on se uhvati " Jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 22:07:47
|
|
|
|
Nena81
|
To pokazuje samo dok se kupa u kadi, jer ga tata uci kako se pere ...znas vec sta aj sad da dobijemo po jedan pec odosmo u off
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 22:09:02
|
|
|
|
Jeca*
|
taman sam se spremala da peckam
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 22:13:30
|
|
|
|
Nena81
|
Aj cik dodji na kafu ima da nagovorim joju da malo luku pec pec
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 22:13:58
|
|
|
|
Suncicabg
|
Bilo je bas lepo
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 22:46:24
|
|
|
|
Anoniman
|
Morala sam Vecu da prekinem u sexy vikendu, da vidim da li joj je proradio net... Ali nije, potrudice se da sutra prvo pozove ''Sezam'' da im , pa da moze da postavi slicice
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 22:47:06
|
|
|
|
Anoniman
|
E da, i pozdravila vas je puno sve!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 22:48:01
|
|
|
|
Anoniman
|
Ženske, vidim, bilo vam je super! Aj čekam još sličica ...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 22:48:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: kaliopi Ženske, vidim, bilo vam je super! Aj čekam još sličica ... Nacekaces se, Veca ima ovulaciju, satro ne radi joj net
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 22:58:22
|
|
|
|
cipiripi
|
Ja cu sad da iskazem svoje misljenje i pricu Naime...kao sto sam rekla Banini...ja mrzim vidjenja na slepo..vidjenja sa NN licima, kad neznam koga da ocekujem, i kako cu nekoga da prepoznam Tako da mi je bilo najlakse da dodjem taksijem..na par metara osmotrim situaciju i krenem Niko ne nosi karanfile ili nesto slicno pa je malo Prvo sto sam trazila ocima je dvometrasica Banini..ona mi je bila orijentir... Izasla sam iz taksija..prepoznala Banini, Ninu, Vecu, za Suncicu sam pretostavila da je ona... Za Ivu nisam imala pojma ko je al sam je poljubila ... proslo mi je kroz glavu.."otkud ova" (mislila sam da je od moje kume drugarica iz N. Sada) E da i Nejt sam odmah prepoznala..moju konkurenciju u igrici TREASURE ISLE na fb Mimce je dosla...prepoznala sam je samo po stomaku Sele smo u "Rezime"..svaka narucila sta je htela.. (jadan onaj blentavi konobar kako je popamtio ja pojma nemam) Dolazi zena...grli Banini...u jednom trenutku jako napadna...neznam kako da opisem... Kad ono posle par min zakljucujem da je zena zmaj - JEJA kraljica Sedele smo 3h..Veca je osmatrala oblake...i pokazala se kao jako dobar "meteorolog u pokusaju" provalila je da ce provala oblaka tako da smo odmah i krenule... Ivu i mene je vozila Jeja...master u voznji kisha lije a trudnjaca cepa li cepa po gasu Kako su prosle Veca, Nejt i Baninica..nek pisu Aj sad vi devojke...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 23:02:08
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri IZVORNA PORUKA: kaliopi Ženske, vidim, bilo vam je super! Aj čekam još sličica ... Nacekaces se, Veca ima ovulaciju, satro ne radi joj net Ma j*** net ... go sister go!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 23:04:19
|
|
|
|
Anoniman
|
Cipi Vidi se da smo isle zajedno u skolu Samo da dodam.. . Veca je gledala oblake i cupkala zbog, vec vise puta ponovismo cega Jeca RR nam je svratila sa Lukom i sve smo se okupile oko njega, ali on kao svaki mali smeker u najavi, nije se dao zbuniti Banini, Veca i ja smo prezivele voznju...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 23:23:15
|
|
|
|
Ana RR
|
Devojke, super ste
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 23:27:51
|
|
|
|
Nena81
|
Ludo burazere ludo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 23:44:38
|
|
|
|
Pipi duga carapa
|
Devojke prelepe ste .Bas vam zavidim na lepo provedenom druzenju.Citav dan sam se cimala sa majstorima i stalno mislila na vas,ali bice dana zaista bih mi bilo zadovoljstvo da vas sve upoznam licno.Ljubi vas vasa Pipi
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 16.5.2010 0:54:18
|
|
|
|
Mimče
|
meni je zao sto nisam ostala duze tako da ispunite mi zelju za skoro ponovno okupljanje. po stanu smo i nesto zavrsili, mada i sutra ima da se radi, koncert je bio ravan nuli ili ispod nule , ali morala sam da vidim(bolesno radoznali novinar, sto rece moj drug ili se rodis normalan ili kao novinar ), a na Noc muzeja nismo ni otisli jer smo se smorili sad sam sela da vidim kake ste vi i vejiki ljub od nas duplih
< Poruku je uredio Mimče -- 16.5.2010 0:55:16 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 16.5.2010 10:22:55
|
|
|
|
Snelle
|
Žene, ja osećam moralnu dužnost da se izvinim zbog svog nedolaska Imala sam neverovatnu volju i želju da vas sve vidim i upoznam, ali moji mučni, poslednji dani pred porodjaj mi to nisu dozvolili. Objasnila sam već Veci i verujem da vam je prenela sve, ali morala sam ovako još jednom da se izvinim. Nadam se da ću uskoro i ja biti u mogućnosti da za početak hodam normalno kao nekada, i da ću biti u stanju da se upoznam sa vama! Do tada vas sve puno i pozdravljam i ljubim, posebno Vecu
< Poruku je uredio Snelle -- 16.5.2010 10:24:01 >
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Sanidej
Želela bih da podelim svoje pozitivno skustvo sa Cortinat kremom.
Cortinat sam počela da koristim kada je beba imala problem sa pelenskim ojedom. Delovao je brzo i posle nekoliko mazanja ublažio crvenilo i regenerisao oštećenu dečiju kožu. Nije prošlo mnogo i ponovo sam se vratila ovoj sjajnoj kremi. Stres i hronični umor bili su uvod za muku koja me je zadesila-seboreični dermatitis na licu. Koža je bila ispucala i ljuspasta, svrbela je i crvenela se. Izgledala sam uzasno, tako sam se i osećala. Cortinat mi je posle svega 3 dana terapije doneo olakšanje- svrab je prošao, crvenilo se smanjilo, kao i perutanje kože. Problem sa ovom bolešću je što se često vraća, ali znam da ću uz pomoć Cortinat kreme uspeti da ublažim simptome. Ova sjajna krema mi je pomogla i nakon ujeda komaraca smanjivši otok i crvenilo. Zbog toga je moj izbor uvek Cortinat krema, boljeg prijatelja koža nema.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?