Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:10:26
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI je l se anitaaa javila na rr???? Kad je bila Anitaaa na RR??? Mislim da je Banini u kontaktu sa njom
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:12:27
|
|
|
|
Tulija
|
Bas sam nestrpljiva.. videla sam da ima i tema kako zamisljata druge ringerajke i do sada nisam razmisljala kako izgledate... a sad bas sam znatizeljna
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:15:05
|
|
|
|
Anoniman
|
Oti, ja jedva cekam da te upoznam!!! I jos mnoge devojke! Sledeci put cemo kada bude lepse vreme, da mozete i sve decicu da povedete!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:18:41
|
|
|
|
Anoniman
|
kako ste medene...ne mogu da verujem,. toliko mojih crtica a ja nisam mogla da dodjem... mimce, suncicu, banini i vecu znam nejt, kako sam tebe propustila? Ninamandarina mi izgleda bas zanimljivo.. Jeja pozitivac! Cipi, trudnjaco zaklonila si tibu? JOj devojke moje...bas mi drago sto se videle i sto vam je bilo lepo.. veco, jos si lepsa nego od onda kad smo se upoznale...tad si mi bila profesorka pa si mi bila opasna...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:20:00
|
|
|
|
cipiripi
|
Ne sme tiba da mi se prehladi a bila je na vetrometini... pokazivala sam i djevojkama oziljak...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:23:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Bilo je kao u nekom delu ''Smrtonosnog oruzja'' kad Rene Ruso i Mel Gibson jedno drugom pokazuju oziljke! Tako su devojke medjusobno!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:25:18
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Devojke, bilo mi je bas lepo danas sa vama . Drago mi je da sam vas upoznala (uzivo) . Sledeci put da dodju i mame sa bebama pa da se druzimo
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:27:50
|
|
|
|
cipiripi
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:29:59
|
|
|
|
Anoniman
|
a sta ste pile a o cemu ste pricale a koliko ste ostale ????? (oti - hiljadu zasto hiljadu zato)
< Poruku je uredio OTI -- 15.5.2010 21:31:48 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:31:52
|
|
|
|
*Alexx*
|
Divne su vam fotke, bravo za Ringerajke!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:32:32
|
|
|
|
Mari86
|
Jao devojke sto ste lepe kako bih volela da vas upoznam
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:36:08
|
|
|
|
Jeca*
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:36:59
|
|
|
|
Nensi*
|
Devojke,super su vam fotke
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:39:23
|
|
|
|
cipiripi
|
pile smo pivo, pricale u sexu, sedele 3 h.. i svako svom muzu sali se Cipi...zadnja dva su tacna, drugo delimicno, a prvo nije
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:39:30
|
|
|
|
Nana*
|
Hej drage moje, mnogo ste mi lepe
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:40:33
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 Jao devojke sto ste lepe kako bih volela da vas upoznam Mala, ti nemas pravo glasa!!!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:43:07
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri IZVORNA PORUKA: Mari86 Jao devojke sto ste lepe kako bih volela da vas upoznam Mala, ti nemas pravo glasa!!! a sto?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:44:38
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa zato sto nisi htela da nam dodjes, a nisi tako daleko i to po ko zna koji put....
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:47:17
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri Pa zato sto nisi htela da nam dodjes, a nisi tako daleko i to po ko zna koji put.... pa kako nisam daleko 100 kilometara 3 sata mi treba do BGD...
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:48:38
|
|
|
|
SUPER MAMA
|
Bas mi je drago sto ste se lepo druzili, fotografije su odlicne.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:51:07
|
|
|
|
Nena81
|
A ne ne ne ne ja moram u plavuse necu da strcim iz gomile Devojke super ste, ja jedva cekam sledece okupljanje. Vec sam pocela u glavi da motam igraonice koje su super a gde imamo i mi kafic da sednemo dok se klinci igraju. Verujte to je najbezbolnija varijanta. A sa kojih strana sve dolazite, ako nije tajna ? Jel bi moglo sledece kafenisanje na ADI mozda ? Lezaljka - ljulja pored vode, deca nam na oku
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:51:25
|
|
|
|
Anoniman
|
Divne ste.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:52:30
|
|
|
|
cipiripi
|
sto se mene tice mozemo i u igraonicu...ja cu sa klincima u box a vi pijte kafu
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:53:07
|
|
|
|
diamond
|
DIVNO, DIVNO, DIVNO!!! Bas mi je drago da ste se lepo druzile...nadam se da cu i ja jednom imati tu cast!!!! Drage moje, odo na Noc Muzeja, a kada se vratim nadam se da ce Veca postaviti slike, jer jedve cekam da ih vidim!!!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 15.5.2010 21:53:22
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: Nena81 A ne ne ne ne ja moram u plavuse necu da strcim iz gomile Devojke super ste, ja jedva cekam sledece okupljanje. Vec sam pocela u glavi da motam igraonice koje su super a gde imamo i mi kafic da sednemo dok se klinci igraju. Verujte to je najbezbolnija varijanta. A sa kojih strana sve dolazite, ako nije tajna ? Jel bi moglo sledece kafenisanje na ADI mozda ? Lezaljka - ljulja pored vode, deca nam na oku ...deca nam u vodi ja predlažem ZAMAK kod hotela Jugoslavija odguglajte ako ne znate o čemu je reč, ja sam oduševljena tim mestom
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?