Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:36:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Trinny ima li tamo bese neki parking? ja se tamo snalazim kao slepac u guzvi! ima parking iza vukovog spomenika bas
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:37:17
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: OTI 25 stepeni u petak delimicno oblacno mogucnost padavina uvece... možemo i pre 17 što se mene tiče, čekamo još Cipi i Nejtiri....
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:37:40
|
|
|
|
Anoniman
|
a da, oh Boze, nemojte zapamtiti ovaj moj biser! onoliki parking, pih breeeeee
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:37:49
|
|
|
|
viking
|
Mogu, mogu :)
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:37:54
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: OTI 25 stepeni u petak delimicno oblacno mogucnost padavina uvece... možemo i pre 17 što se mene tiče, čekamo još Cipi i Nejtiri.... mislim ako hoćete pre 17 da nas ne uhvati ta kiša...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:38:12
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Mogu, mogu :)
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:38:18
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: OTI 25 stepeni u petak delimicno oblacno mogucnost padavina uvece... pogledala sam jos jednu prognozu...izgleda da ce biti OK vetar slab, do 5m/s (mislim da je ovo bitno mamama sa bebama ) "mostly clear sky" kaze druga prognoza koju sam pogledala
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:38:54
|
|
|
|
Anoniman
|
ja nisam sigurna da bih stigla pre 17h, ne znam da li cu zbog kise onda morati Saru da ostavim kod bake, a baka ne dolazi kuci s posla pre 17h
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:39:00
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: OTI 25 stepeni u petak delimicno oblacno mogucnost padavina uvece... možemo i pre 17 što se mene tiče, čekamo još Cipi i Nejtiri.... mislim ako hoćete pre 17 da nas ne uhvati ta kiša... e sto se ovoga tice mogze bilo kad... od 10h ujutru pa do kad hocete/...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:40:08
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Trinny ja nisam sigurna da bih stigla pre 17h, ne znam da li cu zbog kise onda morati Saru da ostavim kod bake, a baka ne dolazi kuci s posla pre 17h to je bio samo predlog zbog kiše, možda bolje neka ostane 17 h, zbog devojaka koje rade...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:40:11
|
|
|
|
Anoniman
|
e pa moze onda i tako dosta ranije, al mislim da ih ima koje rade, pretpostavljam.... uh, meni bi najvise odgovaralo ranije, onda mogu leo sa Sarom da se uprtim!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:40:29
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: Trinny a da, oh Boze, nemojte zapamtiti ovaj moj biser! onoliki parking, pih breeeeee hahahaha, ti ja kao dve slepice Ima onaj podzemni parking, mada ja ne volim da se zavlacim tamo. Ja cu da pokupim Minu kod Vera, pa da dosetamo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:41:15
|
|
|
|
Jeca*
|
ode mi muž na sastanak...nisam stigla da se dogovorimo. Ja ću dati sve od sebe da dodjem makar na kratki espreso, sa Lukom ili bez, videcemo, zavisi od mm
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:44:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: Trinny a da, oh Boze, nemojte zapamtiti ovaj moj biser! onoliki parking, pih breeeeee hahahaha, ti ja kao dve slepice Ima onaj podzemni parking, mada ja ne volim da se zavlacim tamo. Ja cu da pokupim Minu kod Vera, pa da dosetamo pa mislim, nisam bila u gradu, ne pamtim, bar ne u tom delu...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:49:35
|
|
|
|
buhla
|
auuu al ste me bacile u trosak, ja sad porucila auto sediste... drugacije ne mozemo do grada! rekose da stize u petak pre podne! misim, planirala sam ja da ga kupim al za dve nedelje oti.. ma ja nema sanse da napunim flasicu, ovaj moj svaki put izvuce sve!!! jedino da pocnem vec sad da skupljam po malo, mozda i nakupim do petka
< Poruku je uredio buhla -- 26.5.2010 15:50:20 >
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:52:16
|
|
|
|
Anoniman
|
pa eto Buhlic, u petak prepodne, ima vremena onda do 17h! ajjjj... a gde si ti, odakle bi stigla?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:52:37
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: Trinny a da, oh Boze, nemojte zapamtiti ovaj moj biser! onoliki parking, pih breeeeee hahahaha, ti ja kao dve slepice Ima onaj podzemni parking, mada ja ne volim da se zavlacim tamo. Ja cu da pokupim Minu kod Vera, pa da dosetamo Moze, a gde idemo? Meni odgovara oko 17h posto pre toga treba da se vidim sa nekom drugaricom. Stvarno, gde idemo i u koje vreme?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:54:35
|
|
|
|
LillyT
|
Ma nemam pojma, na neku kafu Glavno je da idemo, ja se uparkiram negde kod tebe i prosetamo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:54:38
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: Trinny pa eto Buhlic, u petak prepodne, ima vremena onda do 17h! ajjjj... a gde si ti, odakle bi stigla? sa novog beograda, blokovi... moracu taxi da fatam!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:56:04
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: LillyT Ma nemam pojma, na neku kafu Glavno je da idemo, ja se uparkiram negde kod tebe i prosetamo Moze! OTI ponese mlekce i za Pavla.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 15:59:34
|
|
|
|
mejra81
|
Jel mogu ja,jel mogu ja? Nadam se da moj post necete kulirati...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:00:49
|
|
|
|
viking
|
Šta? Ne čujem! Mislim da nam neko žuto ptiče pravi smetnje
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:01:33
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Šta? Ne čujem! Mislim da nam neko žuto ptiče pravi smetnje Idi bre zeno!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:02:26
|
|
|
|
mejra81
|
Ma nece to tako moci....
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:03:55
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: mejra81 Ma nece to tako moci.... Draga žuta ptičice , da li ti odgovara kod Vuka, u kom si delu grada?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?