Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:18:30
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Onda smo se dogovorile: druženje u petak 28. maja u 17h u basti Kulturnog centra VUK dogovoreno
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:18:40
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: buhla IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: minavb OTI ponese mlekce i za Pavla. za mog zeta sve moze!!! ja sam ozbiljna pa ti vidi.. samo reci , ima da muzem ceo dan!!!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:19:55
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: viking RR Onda smo se dogovorile: druženje u petak 28. maja u 17h u basti Kulturnog centra VUK dogovoreto... ajd spisak
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:20:09
|
|
|
|
LillyT
|
IZVORNA PORUKA: buhla IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: minavb OTI ponese mlekce i za Pavla. za mog zeta sve moze!!! Priki, nema me neko vreme i ti vec nasla drugu snaki, eeeeeeee, tugo moja, tuzna li si.......
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:21:51
|
|
|
|
minavb
|
Polako LillyT, ima kod mog dase mesta za sve cure.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:22:27
|
|
|
|
buhla
|
IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: buhla IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: minavb OTI ponese mlekce i za Pavla. za mog zeta sve moze!!! Priki, nema me neko vreme i ti vec nasla drugu snaki, eeeeeeee, tugo moja, tuzna li si....... nisam ja kriva, majke mi, mina je kriva za sve... ona je provodadzisala
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:22:36
|
|
|
|
jelena038
|
ja taman u petak u to vreme treba da doputujem u bg ali nema sanse da bi mama i tata preziveli da ja sad, zaboga, odem na tamo neko okupljanje tamo neke ringeraje, a dolaze u bg po mene inace bih dosla.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:22:49
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: LillyT IZVORNA PORUKA: buhla IZVORNA PORUKA: OTI IZVORNA PORUKA: minavb OTI ponese mlekce i za Pavla. za mog zeta sve moze!!! Priki, nema me neko vreme i ti vec nasla drugu snaki, eeeeeeee, tugo moja, tuzna li si....... ups...Busted!!!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:24:18
|
|
|
|
dunja RR
|
Poslala sam Cipi SMS, da javne da li odgovara Javila Cipi da dolazi u petak
< Poruku je uredio dunja -- 26.5.2010 16:35:40 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:24:56
|
|
|
|
minavb
|
IZVORNA PORUKA: minavb Polako LillyT, ima kod mog dase mesta za sve cure. Ne znam sta mi je danas KLIK
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:25:02
|
|
|
|
Jeca*
|
IZVORNA PORUKA: jelena038 ja taman u petak u to vreme treba da doputujem u bg ali nema sanse da bi mama i tata preziveli da ja sad, zaboga, odem na tamo neko okupljanje tamo neke ringeraje, a dolaze u bg po mene inace bih dosla. dodji bar da se rukujemo
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:28:57
|
|
|
|
LillyT
|
Mina, qq zeno, opalili hormoni Mene stavite na spisak 99% da dolazim.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:36:40
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: dunja Poslala sam Cipi SMS, da javne da li odgovara javila Cipi da dolazi u petak
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:37:47
|
|
|
|
Anoniman
|
i ajd dobro gde je taj spisak, mori... jel mi se to cini, il cemo ceo kafic da zauzmemo?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:39:58
|
|
|
|
jelena038
|
IZVORNA PORUKA: Jeca RR IZVORNA PORUKA: jelena038 ja taman u petak u to vreme treba da doputujem u bg ali nema sanse da bi mama i tata preziveli da ja sad, zaboga, odem na tamo neko okupljanje tamo neke ringeraje, a dolaze u bg po mene inace bih dosla. dodji bar da se rukujemo pa ja bih, ali prvo, dok vas nadjem, drugo, sa stvarima sam, trece, sa detetom sam, četvrto, sa puta sam... mozda u povratku, vracam se bez sina, a i manje mi je naporan put. a bas bih volela.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:42:11
|
|
|
|
Anoniman
|
ih, Jeco...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 16:42:29
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Trinny i ajd dobro gde je taj spisak, mori... jel mi se to cini, il cemo ceo kafic da zauzmemo? neka, neka....i treba
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 17:01:23
|
|
|
|
Anoniman
|
1.Nejt 2.Dunja 3. Cipi 4. Trinny 5. Buhla 6. Jeca RR 7. Veca 77 - ? 8. Viking RR 9. OTI 10. Lillit 11. Minavb 12. Mejra 81 13. jel neko izostaje ili odustaje?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 17:03:33
|
|
|
|
minavb
|
Dolazim i ja, sutra idem kod dr.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 17:09:16
|
|
|
|
Mishica 77
|
Joj, ženske, blago vama. Ja tako blizu, a tako daleko.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 17:10:35
|
|
|
|
jelena038
|
IZVORNA PORUKA: Trinny ih, Jeco... i ja kazem.. da bar nije bas taj dan, nego sam tu, a ne mogu.
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 17:10:39
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: minavb Dolazim i ja, sutra idem kod dr. jupiii, Trinny dodaj nam molim te Minu na spisak
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 17:11:26
|
|
|
|
Anoniman
|
pa ja gledala u suljpa i stavila je vec..
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 17:13:55
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Trinny pa ja gledala u suljpa i stavila je vec.. hihihi nisam videla izvini
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 17:17:48
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Trinny 1.Nejt 2.Dunja 3. Cipi 4. Trinny 5. Buhla 6. Jeca RR 7. Veca 77 - ? 8. Viking RR 9. OTI 10. Lillit 11. Minavb 12. Mejra 81 13. jel neko izostaje ili odustaje? eve gi opet ma, Dunjce, mori, ne sekiraj se!
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?