Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 17:17:49
|
|
|
|
dunja RR
|
šta nam je sa Mimce, meni ne rade tickeri, i Delijagirl?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 17:18:26
|
|
|
|
Anoniman
|
pa nema ih da se jave... pojma nemam!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 17:19:25
|
|
|
|
dunja RR
|
Ana RR, Banini, Suncica, Jeja, Iva, Ninamandarina, diamond, Nele 81 i ostale .....ajmo devojke!
< Poruku je uredio dunja -- 26.5.2010 17:23:07 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 17:25:17
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dunja Ana RR, Banini, Suncica, Jeja, Iva, Ninamandarina, diamond, Nele 81 i ostale .....ajmo devojke! imamo jos dva dana fore za dogovor, ajd valjda ce videti! ajd odoh ja sad... pa se kuckamo... nadam se da e e jos neko javiti... kiss
< Poruku je uredio Trinny -- 26.5.2010 17:28:05 >
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 18:11:01
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Trinny 1.Nejt 2.Dunja 3. Cipi 4. Trinny 5. Buhla 6. Jeca RR 7. Veca 77 - ? 8. Viking RR 9. OTI 10. Lillit 11. Minavb 12. Mejra 81 13. jel neko izostaje ili odustaje? Ko je još za?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 18:16:58
|
|
|
|
Anoniman
|
Cipi i ja pokrenule pricu i danas nas nema ceo dan dok ste se izdogovarale. Mi dolazimo i sve nam odgovara, dogovorila sam se vec i sa Trinny sve. Obavesticu Mimce o lokaciji, pretpostavljam da ce moci, nego ovih dana nema vremena za rr, pa cu javiti kad mi pusti sms ponovo. Kleo nece stici verovatno.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 19:15:11
|
|
|
|
Delijagirl
|
Ako primate i mene rado bi sada samo da vidim dali ce me se smilovati neka devojka pa raditi tada da ja mogu da dodjem na kafu... Moram da izadjem inace cu da poludim a i uzelala sam vas se
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 21:59:40
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Delijagirl Ako primate i mene rado bi sada samo da vidim dali ce me se smilovati neka devojka pa raditi tada da ja mogu da dodjem na kafu... Moram da izadjem inace cu da poludim a i uzelala sam vas se DG baš sam srećna, pogledaj unazad nekoliko puta sam pitala da li ti dolaziš
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 22:00:37
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Nejtiri Cipi i ja pokrenule pricu bravo za vas dve, zato sam i poslala Cipi SMS i rekla joj da i tebi javne
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 22:11:02
|
|
|
|
Delijagirl
|
IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: Delijagirl Ako primate i mene rado bi sada samo da vidim dali ce me se smilovati neka devojka pa raditi tada da ja mogu da dodjem na kafu... Moram da izadjem inace cu da poludim a i uzelala sam vas se DG baš sam srećna, pogledaj unazad nekoliko puta sam pitala da li ti dolaziš Da videla sam Dogovorila sam se i sa jednom devojkom pa smo zamenile ona ce moje ja njeno vasa sam do 8 E sad hoce li meni neznalici neko da objasni gde ste to nalazimo ja neznam gde je to
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 22:29:51
|
|
|
|
dunja RR
|
IZVORNA PORUKA: Delijagirl IZVORNA PORUKA: dunja IZVORNA PORUKA: Delijagirl Ako primate i mene rado bi sada samo da vidim dali ce me se smilovati neka devojka pa raditi tada da ja mogu da dodjem na kafu... Moram da izadjem inace cu da poludim a i uzelala sam vas se DG baš sam srećna, pogledaj unazad nekoliko puta sam pitala da li ti dolaziš Da videla sam Dogovorila sam se i sa jednom devojkom pa smo zamenile ona ce moje ja njeno vasa sam do 8 E sad hoce li meni neznalici neko da objasni gde ste to nalazimo ja neznam gde je to DG napisala sam ti pp, ako treba još neka info slobodno javni, tu sam....
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 22:30:45
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Delijagirl Da videla sam Dogovorila sam se i sa jednom devojkom pa smo zamenile ona ce moje ja njeno vasa sam do 8 E sad hoce li meni neznalici neko da objasni gde ste to nalazimo ja neznam gde je to pa ti stani na sred vukovog spomenika i vichiiiiiiiiiiii - "ja stiglaaaaa"
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 22:31:48
|
|
|
|
Anoniman
|
1.Nejt 2.Dunja 3. Cipi 4. Trinny 5. Buhla 6. Jeca RR 7. Veca 77 - ? 8. Viking RR 9. OTI 10. Lillit 11. Minavb 12. Mejra 81 13. Delijagirl 14.
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 22:34:56
|
|
|
|
Anoniman
|
a ondak ce curke da te dozivaju, pa ti prati odjekivanje "tu smooooooooo"...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 22:36:50
|
|
|
|
Ana RR
|
Ja necu moci, definitivno. Posle posla idem da vidim tatu (dolazi iz Nemacke), pa uvece idem kod dr.. Vi uzivajte, ja cu vam se drugi put pridruziti
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 22:38:28
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Ja necu moci, definitivno. Posle posla idem da vidim tatu (dolazi iz Nemacke), pa uvece idem kod dr.. Vi uzivajte, ja cu vam se drugi put pridruziti pih... ajd... al to kazem sa setom...
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 26.5.2010 22:41:40
|
|
|
|
mejra81
|
Hej,ni ja ne mogu...Ja sam mislila da je to prepodne.... Popodne nazalost ne mogu.... A valjda ce se piti i neka kafica prepodne....
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.5.2010 11:06:28
|
|
|
|
Anoniman
|
zezas, Mejric? pa i meni odgovara da je prepodne, al ajd, nekako cu se uglaviti.. a da ide i Sara samnom!
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.5.2010 11:09:13
|
|
|
|
buhla
|
e pa sledeci put se dogovaramo za prepodne i meni vise odgovara! auuu izgleda da ce ovaj moj sin biti jedino musko na ovom skupu jedino ako Jeca ne povede svog Luku!
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.5.2010 11:11:07
|
|
|
|
mejra81
|
Ja cekam sledeci put za prepodne....Ziva?
|
|
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.5.2010 11:12:08
|
|
|
|
Jeca*
|
Ja ako povedem Luku neću moći da sednem ni na 5 min
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.5.2010 11:16:32
|
|
|
|
Nena81
|
IZVORNA PORUKA: OTI za mame koje nose flasice... verovatno i ovo znate ali ja obavezno zamolim konobara da donese lonche vrele vode u kom zagrejem flasicu mleka...posto tea nece ni da cuje za ohladjeno mleko.. verovatno znate za ovu varijantu ali rekoh da podelim sa vama.. to sam prvi put videla kod moje drugarice dok sam bila trudna a ona sa malom bebom.. mene bre jos uvek hvata frka kad idem negde sa teom..(te ovo te ono u glavi ) jesam ja luda??? off topic Jos bolja varijanta po meni,mali termos poneses samo onoliko vode ugrejane koliko ti treba, u flasici mleko, sipas vodu i promuckas, sveze pripremljeno na licu mesta. Mene pisite ++ / -
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.5.2010 12:00:11
|
|
|
|
minavb
|
Sad cete da me optuzite da mracim, ali sta cemo ako pocne kisa?
|
|
RE: Ispijanje "kafe" u Beogradu 27.5.2010 12:03:27
|
|
|
|
LillyT
|
Da begamo Valjda ima neka tenda tamo... ja dolazim solo, ostavljam bebicu kod kuce
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitanije u poslednjih mesec dana 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Tumačenje ultrazvučnih nalaza u trudnoćiEDD, BPD, TCD, GS... pomažemo vam da razumete šta znače sve te skraćenice koje ginekolozi koriste za tumačenje razvoja v...
Popularna ruska imena za bebe i njihovo zn...Jedan od najuzbudljivijih delova iščekivanja bebe je odabir imena. Ako ste trudni, a razmišljate o ruskom imenu za bebu,...
Zvončići no.1Kad padne prvi sneg, kad zabeli se breg, na put se sprema tad, taj deda večno mlad,...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?