Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.3.2010 12:11:11
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR i juuuuu! I ceo vikend ćeš nas ostaviti bez informacija! Da, draga...i da znas, da cete mi puuuuuuuuno nedostajati... A sto je najgore, ako bude sve kako treba i ne dodje, nemam test kuci, da bih radila u ponedeljak ujutru...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.3.2010 12:11:18
|
|
|
|
tatjan@
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Drage moje, pozelite mi srecu, pa se cujemo, tj.pisemo u ponedeljak...tada ce biti razresena ova situacija... Ja za nesto manje od sat vremena, krecem na put Srecan put, uzivaj, ne razmisljaj i Vrati se sa dobrim vestima
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.3.2010 12:13:10
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, tatjan@...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.3.2010 12:13:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Pa ni nećeš raditi test u ponedeljak nego betu! Provedi se i za nas!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.3.2010 12:14:48
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, hocu
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.3.2010 13:53:16
|
|
|
|
bluka
|
moja t otresla sa zvijezda na zemlju, još nije procurilo al' osjećam da se sprema. daco, tebi držim fige i navijam da nas obraduješ u ponedjeljak!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.3.2010 14:07:08
|
|
|
|
Nana*
|
IZVORNA PORUKA: tatjan@ Eto nasla sam ga.. kao sto vidis ja sam 16 dpo radila test i bio je negativan, tek 21dpo je bio pozitivan i to jaaako bleda crtica.. Radila sam Baby Rapid trakicu, inace mislim da su ovi nasi testovi bas bezveze, lazu da otkrivaju ranu trudnocu, to je sigurno! Test radi tek kad ti posteno okasni, ili se mozes samo nervirati. Nadam se da sam te malo oraspolozila sa ovim :) Tatjan@ dobro dosla i da znas da si i mene oraspolozila . I ja sam radila na 15 dpo i bio je negativan... Juce Tasha, danas ti kod mene suncano kao da je prolece, nema snega... E danas cu baaas da se opustim. Hvala devojke
< Poruku je uredio Nana* -- 5.3.2010 14:17:42 >
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.3.2010 14:52:33
|
|
|
|
dejana007
|
Svima drzim palceve Daco, tebi posebno Ja batalila merenje jer opet imam ureaplazmu, plus radim neke hormone, tako da cu pauzirati jedno mesec, dva. Vama svima puuno srece
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 6.3.2010 11:05:05
|
|
|
|
tatjan@
|
Meni jutros ponovo temp 37, sad je 34dc, ima nade
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 7.3.2010 14:41:16
|
|
|
|
tatjan@
|
I jutros 37.. Pa sutra je dan D, 36 dc, ako sam trudna test ce pokazati, ako ne.. ne merim temp vise dok ne dobijem
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 7.3.2010 15:18:45
|
|
|
|
Nensi*
|
A koliko ti inace traju ciklusi?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 7.3.2010 15:22:06
|
|
|
|
Nensi*
|
DG,samo nek raste
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 8.3.2010 7:38:23
|
|
|
|
daca77
|
Nista od , jer je stigla, juce...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 8.3.2010 8:40:42
|
|
|
|
Suncicabg
|
Daco , ne razumem bre , graf je bas bio dobar
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 8.3.2010 9:00:52
|
|
|
|
Anoniman
|
Baš sam se skenjala!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 8.3.2010 9:12:57
|
|
|
|
daca77
|
Tasho, Sunci...bio je dobar, ali vise nije...idemo dalje...2.folikul mi je poremetio ciklus, jer od njegovog pucanja je proslo tacno 14 dana
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 8.3.2010 9:43:32
|
|
|
|
Anoniman
|
Znaš kako draga, nisi imala odnose ni taj dan kada ti je FF ucrtao O, ni tog 21og. Moraš da se sexaš tada kada treba. A jel to znači da si imala dve ovulacije onda?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 8.3.2010 10:23:41
|
|
|
|
daca77
|
Pa Tasho, mi se ubismo od posla...nije se moglo vise... A tako ispada, 2 ovulacije-to moze samo kod mene...a zamisli da sam pila klomifen? ...ko zna koliko puta bi se desila
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 8.3.2010 11:36:53
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Baš sam se skenjala! I ja
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 8.3.2010 11:37:34
|
|
|
|
Nensi*
|
Tatjan@ kako je kod tebe danas?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 8.3.2010 11:50:14
|
|
|
|
tatjan@
|
Daco zao mi je.. ali sad kad znas da mogu da ti puknu 2 folikula, sledeci mesec mogu biti blizanci! Nensi ciklusi su mi u proseku 33-34 dana, mada desavalo se kada sam pod stresom i 36 dana.. Uglavnom danas temp 36.85, malo je pala, pa nisam mnogo optimisticna..
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 8.3.2010 12:49:42
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: tatjan@ Daco zao mi je.. ali sad kad znas da mogu da ti puknu 2 folikula, sledeci mesec mogu biti blizanci! Nensi ciklusi su mi u proseku 33-34 dana, mada desavalo se kada sam pod stresom i 36 dana.. Uglavnom danas temp 36.85, malo je pala, pa nisam mnogo optimisticna.. Ma da...ja umem i jednu da napravim, a kamoli blizance... drzim palceve, tebi...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 8.3.2010 15:38:14
|
|
|
|
magnetic
|
Daco
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako se ponašati nakon embriotransfera?Prokrvite svoje krvne sudove kretanjem i svežim vazduhom. Šetnja definitivno oslobađa od stresa. Takođe je značajno i sk...
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?