Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.3.2010 7:23:19
|
|
|
|
daca77
|
Jutrooooooo evo grafa: Neznatno je pala, jutros...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.3.2010 7:48:50
|
|
|
|
zvezdica009
|
daco ja navijam i nista necu da komentarisem
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.3.2010 8:59:22
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: zvezdica009 daco ja navijam i nista necu da komentarisem Hvala, draga...psssssss Mislim da mi se T poremetila zbog onog drugog folikula, koji je puko 21.02....zato cekam da prodje 14, 15 dana od tada
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.3.2010 9:01:46
|
|
|
|
Suncicabg
|
Daco
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.3.2010 9:10:42
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Daco Super
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.3.2010 9:22:45
|
|
|
|
Mari86
|
Daco pa kada ce biti tih 14,15 dana???
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.3.2010 9:41:53
|
|
|
|
daca77
|
U nedelju je 14.dan od pucanja 2.gog folikula
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.3.2010 9:45:21
|
|
|
|
zvezdica009
|
daco nisam citala ranije, a jesi isla na folikulometriju ili po temperaturi znas da ti je drugi folikul puko 21 ?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.3.2010 9:49:35
|
|
|
|
daca77
|
IZVORNA PORUKA: zvezdica009 daco nisam citala ranije, a jesi isla na folikulometriju ili po temperaturi znas da ti je drugi folikul puko 21 ? Da, radila sam folikulometriju...ali, mi je dr 20.02.potvrdila da je na levom jajniku puko vodeci folikul, a da je na desnom ostao jedan manji od 15mm, ali da sumnja da ce on puci, jer su male sanse da ovuliram 2x za par dana... A po T, ima taj skok i 21.02. ne znam...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.3.2010 10:58:21
|
|
|
|
Anoniman
|
daco
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.3.2010 11:00:52
|
|
|
|
Iva979
|
Daco, tvoj graf je super! Misli pozitivno!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.3.2010 11:10:11
|
|
|
|
daca77
|
Tasho, IVa...znaci, ima nade ?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.3.2010 11:12:28
|
|
|
|
Iva979
|
Pa kako da nema, pogledaj koliko ti je temp iznad ove crvene crte?! Ura za visoku temepraturu!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.3.2010 11:32:45
|
|
|
|
tatjan@
|
Cao svima :) Ja takodje merim bazalnu, evo vec par dana je oko 37, dosta visoka.. 33 dc mi je. Koristim takodje Fertility Friend ali ovaj ciklus nisam bas svaki dan merila, pa necu ni da ga prikazujem, bezveze je . Inace u pre ovulacije mi se krece temp oko 36.2, pa je sad dosta visoka, ne znam.. videcu uskoro :) Daco tebi je stvarno super graf, lici na moj u prvoj trudnoci!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.3.2010 11:43:48
|
|
|
|
daca77
|
Hvala tatjan@, cekamo
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.3.2010 11:44:40
|
|
|
|
Anoniman
|
Tatjana, pa jel ti odredio ovaluciju? Imamo mi ovde raznih grafova. Meni je hit Lillyn graf tog meseca kada je ostala trudna. Možeš videti ovde: KLIK
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.3.2010 11:48:05
|
|
|
|
tatjan@
|
Eto nasla sam ga.. kao sto vidis ja sam 16 dpo radila test i bio je negativan, tek 21dpo je bio pozitivan i to jaaako bleda crtica.. Radila sam Baby Rapid trakicu, inace mislim da su ovi nasi testovi bas bezveze, lazu da otkrivaju ranu trudnocu, to je sigurno! Test radi tek kad ti posteno okasni, ili se mozes samo nervirati. Nadam se da sam te malo oraspolozila sa ovim :)
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.3.2010 11:53:07
|
|
|
|
tatjan@
|
Ma kakvi Tasho i moj lici na Lillyn hihihi I Verus je imala bas super graf, bas se unela u simptome
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.3.2010 11:54:19
|
|
|
|
daca77
|
O tatja@, ovo bas zvuci ohrabrujuce...ja sam onda pozurila sa testom, jer sam radila 15.dc. A ona traka deluje tako bez veze, bar meni... Hvala draga...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.3.2010 11:56:29
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: tatjan@ Ma kakvi Tasho i moj lici na Lillyn hihihi I Verus je imala bas super graf, bas se unela u simptome Nije to Verusin graf, ona je citirala, mislim magnetic. Piše ti u citatu "IZVORNA PORUKA: pa onda nick onoga ko je radio pravio graf", ali pošto je tema osmišljena da samo stoji garfovi, bez da se komentariše, onda samo moderatori mogu prenositi grafove tamo.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.3.2010 12:00:05
|
|
|
|
magnetic
|
IZVORNA PORUKA: tatjan@ Ma kakvi Tasho i moj lici na Lillyn hihihi I Verus je imala bas super graf, bas se unela u simptome To je bio moj graf Ohoo Tashke me preduhitrila odgovorom. Daco odlicno je za sada
< Poruku je uredio magnetic -- 5.3.2010 12:01:46 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.3.2010 12:05:12
|
|
|
|
daca77
|
Drage moje, pozelite mi srecu, pa se cujemo, tj.pisemo u ponedeljak...tada ce biti razresena ova situacija... Ja za nesto manje od sat vremena, krecem na put
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.3.2010 12:06:09
|
|
|
|
Anoniman
|
i juuuuu! I ceo vikend ćeš nas ostaviti bez informacija!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.3.2010 12:07:26
|
|
|
|
tatjan@
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: tatjan@ Ma kakvi Tasho i moj lici na Lillyn hihihi I Verus je imala bas super graf, bas se unela u simptome Nije to Verusin graf, ona je citirala, mislim magnetic. Piše ti u citatu "IZVORNA PORUKA: pa onda nick onoga ko je radio pravio graf", ali pošto je tema osmišljena da samo stoji garfovi, bez da se komentariše, onda samo moderatori mogu prenositi grafove tamo. Aha.. u svakom slucaju je ekstra, sareeeen Moracu i ja tako sledeci mesec.. naravno mozda nece biti potrebe za grafom Daco, sto se mene tice, testovima ne verujem, ja nisam trudna dok ne vidim srdasce kako kucka na UZ i to je to. Sto manje opterecivanja to bolje za tebe! Ako nemas zdravstvenih problema, samo pokusaj da se opustis, panicenje nece pomoci.. Meris temperaturu da ne omasis ovulaciju a za sve ostalo ce se priroda pobrinuti sama :) (i ako vec moras da radis test radi ga sto kasnije )
< Poruku je uredio tatjan@ -- 5.3.2010 12:09:03 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.3.2010 12:09:47
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: tatjan@ Aha.. u svakom slucaju je ekstra, sareeeen Moracu i ja tako sledeci mesec.. naravno mozda nece biti potrebe za grafom Ako ovo bude poslednji graf, daćeš nam ga da ga stavimo među pozitivne. Da procenimo čiji je luđi, tvoj ili Lillyn?
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?