|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bazalna temperatura - 2. deo
4.3.2010 12:33:23   
Anoniman
Ja sam radila 18dpo, i bila je jedva vidljiva druga crtica. 

(odgovor članu Anoniman)
  Direktna veza do poruke: 1651
4.3.2010 12:38:26   
daca77
Znaci, Tasho ima nadeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1652
4.3.2010 12:40:45   
Anoniman
Znaš da ja mrzim da dajem nadu, i da verujem u činjenice, ali tvoj graf zaista izgleda odlično!
Narvno, T može pasti za jedan dan, i džaba onda dobar graf, ali se iskreno nadam da se to neće desiti. user posted image

(odgovor članu daca77)
  Direktna veza do poruke: 1653
4.3.2010 12:44:59   
daca77
Znam draga, kakva si...user posted image
A mislim da sam bas previse rano uradila test, nego...
a grudi ubijaju, sto znaci da i ukoliko nisam user posted image , user posted image nece doci za par dana...a to je onda veliko kasnjenje, posto ja imam strasno uredne cikluse

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1654
4.3.2010 12:53:34   
magnetic
Ja sam isto test radila 18-ti DPO,nisam htela da preuranim i razocaram se.Tako da ako T ne padne jos tri dana(sto ti od srca zelim) bice da je test pogresio

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1655
4.3.2010 12:54:07   
Anoniman
Tebe kada bole grudi onda user posted image ne dođe još nekoliko dana? 

(odgovor članu daca77)
  Direktna veza do poruke: 1656
4.3.2010 12:55:38   
daca77
Grudi bole nakon O jedno nedelju dana, a onda nekih 5-7 dana pre user posted image prestanu...a sada su pocele da bole pre par dana...user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1657
4.3.2010 12:55:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: daca77

Necu do ponedeljka...sutra putujem povodom 8.marta...imamo placeni vikend 

Ima jedna super stvar koju sam uočila ... trudnice umeju da budu strpljive. user posted image

(odgovor članu daca77)
  Direktna veza do poruke: 1658
4.3.2010 12:57:56   
Nensi*
Daco,mozda si ipak uradila rano test,mi navijamo i dalje,a ti probaj da se opustis i da uzivas u narednom vikendu...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1659
4.3.2010 12:59:01   
Anoniman
Pokušavam da se setim kada su mene počele da bole grudi.

U prvoj trudnoći odmah, na sred ciklusa. Sada ne. Par dana pred očekivanu user posted image su počele da boluckaju ali manje nego inače, i onda su oko dana D počele bradavice da me bole, ustvari da budu jako osetljive, a sam bol u grudima da ne mogu da legnem na stomak se javio kada sam već znala da sam trudna.

(odgovor članu zvezdica009)
  Direktna veza do poruke: 1660
4.3.2010 13:01:51   
daca77
Nensi, magnetic, Tasha....hvala vam puno, drage moje...ostaje mi da strpljivo cekamuser posted image ...Sutra putujem s' mojima iz firme na proslavu 8.marta, vracam se tek u nedelju, pa cemo videti

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1661
4.3.2010 13:03:03   
magnetic

IZVORNA PORUKA: Tasha RR

Pokušavam da se setim kada su mene počele da bole grudi.

U prvoj trudnoći odmah, na sred ciklusa. Sada ne. Par dana pred očekivanu user posted image su počele da boluckaju ali manje nego inače, i onda su oko dana D počele bradavice da me bole, ustvari da budu jako osetljive, a sam bol u grudima da ne mogu da legnem na stomak se javio kada sam već znala da sam trudna.

Tako je bilo i kod mene

Dunja 27.07.2010.
Visnja 23.01.2012.

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1662
4.3.2010 13:48:10   
bluka
evo mog  cik-cak grafa

user posted image

i ja danas treba da dobijem, a t ne pada. na prste jedne ruke mogu da prebrojim koliko mi je puta u životu kasnilo, i to ne više od 2 dana, a posljednje 2-3 godine nikad nije stigla poslije 26 dc.
odlučila sam da čekam još koji dan.
eto daco, zajedno ćemo čekati.

< Poruku je uredio bluka -- 4.3.2010 13:49:01 >

(odgovor članu magnetic)
Direktna veza do poruke: 1663
4.3.2010 13:49:19   
Anoniman
bluka user posted image

(odgovor članu bluka)
  Direktna veza do poruke: 1664
4.3.2010 13:50:02   
zvezdica009
bravo bluka user posted image bas ti lep graf, strpljenje ce se isplatiti

(odgovor članu bluka)
Direktna veza do poruke: 1665
4.3.2010 13:54:09   
daca77
Bluka, user posted image

(odgovor članu bluka)
Direktna veza do poruke: 1666
4.3.2010 13:57:33   
Suncicabg
Bluka imas 16dpo, to je  user posted image user posted image

(odgovor članu zvezdica009)
Direktna veza do poruke: 1667
4.3.2010 15:06:53   
Nana*
IZVORNA PORUKA: daca77

Drage moje, sta se desava-test je negativan, a T je jutros malo skocila
user posted image

Dacooo, i kod mene ista prica user posted image . O bila na 16.feb a ja radila test juce na 15 dpo i isto -... Jedino sto ja ne merim T... Merim je sad svaki dan poslepodne i predvece i skace mi svaki dan po 0,2, od juce je na 37,0 37,1 37,2...Imam neke PMS simptomcice, i jos neke koje nikad nisam imala. Sve se nadam da je rano bilo...

Tascho user posted image ohrabrilo me to da si radila testic na 18 dpo i crtica bila tek vidljiva...

< Poruku je uredio Nana* -- 4.3.2010 15:07:56 >

(odgovor članu daca77)
Direktna veza do poruke: 1668
4.3.2010 15:11:09   
Nana*

IZVORNA PORUKA: nensi27

Ja dok sam merila T,merila sam i u toku dana,onako za svoju dusu,i taj mesec kad sam ostala trudna bila mi je uvek preko 37...

Pa i ja pocela da merim za svoju dusu user posted image ... Meni je dnevna uvek oko 36,4 nekad i niza. 37 imam bas kad se razbolim i legnem u krevet, u zivotu nisam imala vecu od 37,4... I eto vec nekoliko dana samo skace, pa sam zato pitala...

(odgovor članu Nensi*)
Direktna veza do poruke: 1669
4.3.2010 15:16:12   
Suncicabg
Nano BT se meri ujutru, pre svih aktivnosti.  Svejedno user posted image

(odgovor članu Nana*)
Direktna veza do poruke: 1670
4.3.2010 15:28:07   
Nana*
Da, da znam Suncice bas smo pisali o tome. Nego i Tasha kaze da joj je nekad preko dana bila niza od jutarnje a i Nensi sad kaze da je i preko dana merila pa joj je bila stalno na 37 i bila je trudna... A tako sam i procitala na netu ako je dnevna veca oko 37 vise dana uzastopno onda je user posted image . Ja sve mislim da je to bas individualno... Hm.

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 1671
4.3.2010 17:39:06   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Nana*

Da, da znam Suncice bas smo pisali o tome. Nego i Tasha kaze da joj je nekad preko dana bila niza od jutarnje a i Nensi sad kaze da je i preko dana merila pa joj je bila stalno na 37 i bila je trudna... A tako sam i procitala na netu ako je dnevna veca oko 37 vise dana uzastopno onda je user posted image . Ja sve mislim da je to bas individualno... Hm.

Meni je dnevna bila 36,7-36,8. user posted image

(odgovor članu Nana*)
  Direktna veza do poruke: 1672
4.3.2010 18:00:20   
Nana*
Joj Tasho user posted image meni evo nekoliko dana vec ne pada ispod 36,8 vise je na 37,0 ili 37,1 ali dnevna... A danas mi se pojavio i taj iscedak kao egg white, samo belje i ne tako puno, drugi put u ovom ciklusu ali van O... Sva sam sludjena... Cekam do ponedeljka pa jos jednom testic...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1673
4.3.2010 18:03:54   
Anoniman
Držim fige. user posted image

(odgovor članu Nana*)
  Direktna veza do poruke: 1674
4.3.2010 18:07:26   
Nana*
Hvala user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 1675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  65 66 [67] 68 69   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Kada je šansa da ostanem u drugom stanju n...
Do ovulacije dođe kad se jajna ćelija koja je sazrevala u jajniku odvoji i započne svoj put jajovodom u matericu.
10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...
Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...

image
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci. Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao. Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece. Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše! Hvala sto ste tu za nas!  Više >>
image

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here