Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 19.2.2010 22:04:00
|
|
|
|
rajchica
|
Pozdrav svima! Zamolila bih ako znate DOBROG UROLOGA da mi javite ime, ordinaciju... Imamo problem sa spermogramom (pokretljivost i morfologija), ali niko da nam kaze da li i sta moze da se uradi. One kod kojih smo do sada isli, ne vredi ni komentarisati-od neznanja do bezobrazluka i nazad... Zato vas molim, molim, molim da nam pomognete!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 19.2.2010 22:14:17
|
|
|
|
Suncicabg
|
Mi imamo sutra zakazan spermogram i spermokulturu
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 19.2.2010 22:18:51
|
|
|
|
rajchica
|
A gde? Koja laboratorija? I kod kog doktora?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 19.2.2010 22:40:19
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ne znam da li smem ovde. Pisem ti pp
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 20.2.2010 12:38:27
|
|
|
|
Suncicabg
|
Rezutati su nam tek u ponedeljak Kazite mi koliko san utice na rezultat? On je malo spavao (5 sati)
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 20.2.2010 12:52:21
|
|
|
|
maja27
|
Ja ti ne znam to
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 20.2.2010 12:59:20
|
|
|
|
Ana RR
|
Kako tek u ponedeljak? Gde je radio?
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 20.2.2010 13:04:43
|
|
|
|
Suncicabg
|
IZVORNA PORUKA: Ana RR Kako tek u ponedeljak? Gde je radio? Bio Medica la. Pa sutra ne rade
< Poruku je uredio Suncicabg -- 20.2.2010 13:05:03 >
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 20.2.2010 13:06:31
|
|
|
|
Ana RR
|
Mm je obično išao subotom da daje uzorak, ali je do 6 sati uvek bilo gotovo, zato te pitam.
Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did. So throw off the bowlines, Sail away from the safe harbor. Catch the trade winds in your sails. Explore. Dream. Jer smo tako u mogućnosti!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 20.2.2010 13:22:11
|
|
|
|
Suncicabg
|
Tek u pon, posle 3
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 20.2.2010 14:50:30
|
|
|
|
cipiripi
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg IZVORNA PORUKA: Ana RR Kako tek u ponedeljak? Gde je radio? Bio Medica la. Pa sutra ne rade radi na Slaviji..
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 20.2.2010 22:20:39
|
|
|
|
Anoniman
|
suncicebg koliko ja znam spavanje tj. ne spavanje utice na rezultate spermograma!!! nadam se da ce biti dobri rezultati!!!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 20.2.2010 22:35:02
|
|
|
|
cipiripi
|
ako danima ne spava kako treba , ako je umoran i ispijen..utice..a ako jednu noc zaglavi i ode da da spermogram nema nikakve veze..
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 20.2.2010 22:38:01
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi ako danima ne spava kako treba , ako je umoran i ispijen..utice..a ako jednu noc zaglavi i ode da da spermogram nema nikakve veze.. samo da te pozdravim cipi...nema te tamo na caskanju pa te jurim i hvatam
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 20.2.2010 22:48:56
|
|
|
|
Anoniman
|
na to sam mislila, ali sam kasno skontala sta sam napisala danas mi nisu sve na broju
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 21.2.2010 12:00:28
|
|
|
|
Suncicabg
|
Hvala vam devojke puno. Jedva cekam sutra da vidim sta smo uradili
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 21.2.2010 18:14:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Samo se opusti i nadaj najboljem
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 22.2.2010 12:55:13
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Prvo da vas sve pozdravim. Moj mm i ja takodje imamo problema sa pravljenjem bebca , i posle god dana pokusavanja smo otisli na preglede. Ustanovljeno je da ima azzospermiju i hipospermiju. Nismo mogli da verujemo sta nam se desava, pogotovu sto je on potpuno zdrav , 15god se aktivno bavi sportom , ne pusi , ne pije... Inace, ja imam 27god , a on 29. Najkomicnije od svega sto smo sve saznali u jeku priprema svadbe ( 2 meseca ranije ). Nikada pre ga nisam videla da place , i to me je jos vise pogodilo. Bas zbog njega sam odlucila da budem jaka i odmah mu rekla da nema odustajanja , da cemo pokusati da se leci , a ako ne bude leka uzecemo donora i gotovo. Od plakanja nema pomoci. Smirio se i uvideo da resenja uvek ima, ili VTO ako mu se poboljsa rezultat , ili donor , sto mu je u potpunosti prihvatljivo. Odmah je zapoceo lecenje , pio kojekavke lekove , vitamine , cajeve , preparate ( arginin , tribulus , L karnitin ).... Bio je i na dve uretrocitoskopije, posto je zbog dobrih rezultata hormona doktor posumljao na neku opstrukciju. I evo od tada je prosla god dana i napretka nema. Rezultat je i dalje 0. Najgore od svega sto i dalje ne znaju zbog cega je to tako. Pre mesec dana smo promenili doktora ( ovaj je malo vise preterivao sa cenom,a i nije nam se svidjao njegov odnos prema pacijentima ) , i sada treba da ide na punkciju, a ako to bude negativno na biopsiju. A ako i to ne bude ok, uzecemo donora i resiti stvar. Znaci , uvek postoji resenje , samo se treba malo potruditi, i naravo nikad ne gubiti nadu.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 22.2.2010 13:16:49
|
|
|
|
Mari86
|
Draga Odri zao mi je sto prolazite kroz to... Nemam savet da ti dam,osim da ti pruzim podrku!!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 22.2.2010 14:06:51
|
|
|
|
bebironcic
|
Draga Odri ja te u potpunosti razumem...i ja i mm imamo isti problem kao i vi...samo sto smo mi sve analize koje si ti navela uradili...a nema poboljsanja...Drzim ti palceve da vam rezultati budu dobri i da sto pre napravite jednog malog
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 22.2.2010 14:14:25
|
|
|
|
Suncicabg
|
Drzi se Odri!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 22.2.2010 19:22:23
|
|
|
|
cipiripi
|
Dobro dosla Odri..moj savet ti je da on odradi hromozomski status..tj mikrodelaciju Y hromozoma, jer ako mu je to ok..moze sve da se sredi..
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 22.2.2010 19:23:33
|
|
|
|
Suncicabg
|
Evo me sva se tresem. Rezultat Spermokultura: Nisu izolovane patogene bakterije, nije izolovana Candida spp Spermogram: Likvefakcija > 30 Konzistencija sluzava Fruktoza 1.0 (poz) Aglutinacija negativan Br. spermatozoida 7,0 Pokretni 35% Slabopokretni 8% nepokretni 57% normalne forme 45,% Patoloske forme 55% Leukociti negativan Eritrociti negativan Epitelne celije negativan. Pomozite! Koliko je lose? Izvinjavam se ako nisam smela ovde da pisem
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 22.2.2010 19:24:32
|
|
|
|
ksenija81
|
ej zivote, mm je jutros bio kod urologa i posto je u vojsci isao je u VMC i ovaj se izurlao na njega ponovo, kao sta mi dolazis kad nisi jos ni u braku, sta hoces itd... Bas sam se rastuzila, sad cemo privatno...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 22.2.2010 19:44:11
|
|
|
|
maja27
|
Sunci nemoj da ! Jao a sta znace ovi rezultati?
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?