Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 23.2.2010 7:19:27
|
|
|
|
Anoniman
|
NEMAŠ ŠTA DA GA ŠTEDIŠ,VI STE TU JEDNO ZA DRUGO I MORATE ZAJEDNO!!!! ne očajavaj unapred,ako nije alergičan na propolis kupite domaći i svaki dan par kapi na kocku šećera....neka jede dosta bundevinog semena,orahe ,badem,crveni zdravac već pije i naravno terapiju koju mu da lekar.... draga moja polako i opušteno,za sve ima leka...........vidiš da pak nisu toliko strašni rezultati....
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 23.2.2010 8:05:40
|
|
|
|
bebironcic
|
Sada sam Suncice procitala sta si pisala za rezultat...ne ocajavaj,nije strasno,bitno je da ima necega...a i vidis da kod koliko njih se to dosta popravilo!Budi jaka i budi uz muzica,ne dozvoli da vidi da se ti brines jer ce onda njemu biti jos gore-ovo ti kazem iz licnog iskustva!I nikako da ne odustajes!Ja i mm nismo odustali,pokusavamo sve iako on nema ni jednog plivaca!Zato glavu gore i do pobede do nasih
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 23.2.2010 8:52:29
|
|
|
|
Suncicabg
|
Ja nikad ne odustajem od svojih ciljeva, samo me malo ovo slomilo, jer je trebao da bude pa bar dobar ako ne odlican. Ne smem ni da mislim da nece biti bolje
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 23.2.2010 9:16:09
|
|
|
|
Mari86
|
Suncice sada sam videla sta si pisala... Draga sasvim je moguce da je to samo oscilacija i da na sledecem spermogramu vec bude bolje.. Nemoj da ocajavas zato sto nemas zasto...Nije toliko strasno! Moj mm nije imao ni jednog,a na poslednjem spermogramu 9miliona...nama je to jako super i jako smo bili srecni.. A pored svega toga tebi treba jedan plivac a ne milioni!!!!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 23.2.2010 9:25:59
|
|
|
|
Dudu25
|
Draga nemoj da se nerviras, ako hoce on nek radi ponovo spermogram da bude siguran, ali bitno je da ih ima draga a stanje ce biti na bolje posle terapije sigurno... spermokultrura je super sto nema nista izolovano bice sve ok, budite jedan uz drugog i nek vasa ljubav bude jaca od svega
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 23.2.2010 9:48:33
|
|
|
|
Suncicabg
|
Mari ako je oscilacija u pitanju, sve jedno ne moze biti 3 puta bolji. A ref vrednost je 20-250 Dudu
< Poruku je uredio Suncicabg -- 23.2.2010 9:49:48 >
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 23.2.2010 14:08:11
|
|
|
|
Misica 3
|
Suncice, sad procitah.Nemoj se sekirati, sve ce to biti dobro. Trebao bi da pije propolis i vitamin E. Slusala sam jednog dr da je to izvrsna kombinacija...Zelim vam sve najbolje
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 23.2.2010 14:13:15
|
|
|
|
bebironcic
|
Sada sam googlala u vezi azoospermije i bas sam tuzna....ako je problem fsh onda se daje terapija za popravak,ako je u pitanju varikocela moze se operisati ali se ne garantuje uspesnost...a ako su svi rezultati dobri onda nema neke nade za oporavak....
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 23.2.2010 14:17:15
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Mari ako je oscilacija u pitanju, sve jedno ne moze biti 3 puta bolji. A ref vrednost je 20-250 Dudu Mislila sam na oscilacije koje je moj mm imao.. Na jednom spermogramu 30 miliona,pa 13 pa opet 30 i onda 5 pa 3 na kraju dva puta 0.3... Na to sam mislila... tako je bilo kod nas...sad hvala Bogu nije tako... Ali to je sve odredjen vremenski period oko godinu dana je proslo od 30 miliona...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 23.2.2010 14:18:51
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic Sada sam googlala u vezi azoospermije i bas sam tuzna....ako je problem fsh onda se daje terapija za popravak,ako je u pitanju varikocela moze se operisati ali se ne garantuje uspesnost...a ako su svi rezultati dobri onda nema neke nade za oporavak.... varikocela se moze operisati i sve sto si napisala je tacno..moj mm je operisao pre tri godine, spermogram je stalno oscilirao,a znam da prvih par meseci nije bilo sanse za oplodnju Kada idete u subotu??
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 23.2.2010 14:22:17
|
|
|
|
bebironcic
|
U petak uvece ili subotu ujutru idemo u Nis,a kod dr-a u subotu prepodne.Mnogo sam se sada Mari potresla,njemu su svi rezultati dobri i zamisli onda ako mu i ovaj bude dobar a plivaca nigde!Onda cu definitivno da izludim....
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 23.2.2010 14:24:08
|
|
|
|
Mari86
|
jao bebi znam kako ti je...ja sam mislila da nije dobro uradjena operacija kod mm pa da zato nemamo plivaca... Ali jaopet mislim i kazem ti..nista probali sve terapije...nadaj se jos mila moja... Moras biti hrabra
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 23.2.2010 14:26:49
|
|
|
|
Suncicabg
|
Bebi
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 23.2.2010 14:27:46
|
|
|
|
bebironcic
|
Znam,citala sam sta su devojke pisale o terapiji za spermogram i naravno i ti(pratim te u stopu Mari) ...uh...pa sacekacu i tu analizu i da vidimo sta ce dr da kaze....i nadam se da nece biti tako lose...nadam se da ce reci da situacija moze da se popravi....ja se nadam i nadam....
< Poruku je uredio bebironcic -- 23.2.2010 14:33:09 >
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 23.2.2010 14:29:01
|
|
|
|
Suncicabg
|
Kolike oscilacije su moguce u broju?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 23.2.2010 14:31:33
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Kolike oscilacije su moguce u broju? Pa kod nas je bilo ovako... Pre godinu dana 30 miliona , posle 3meseca 13,pa onda opet 30 i onda je krenulo da pada do 0.3.. da bi pre mesec dana bio 9 miliona...kod nas su bas velike bile...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 23.2.2010 14:32:46
|
|
|
|
Suncicabg
|
Da to je bas velika razlika.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 23.2.2010 14:37:22
|
|
|
|
bebironcic
|
Kod nas je Sunci varirao da ne poverujes-90miliona,pa 60,pa 42,pa28 i oda je padao i padao dok je zadnjih godinu dana na nuli
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 23.2.2010 15:34:40
|
|
|
|
Suncicabg
|
Zbog cega toliko pada?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 23.2.2010 16:16:24
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Zbog cega toliko pada? Ne znam draga,a i niko nam nije rekao zbog cega...svi lekari su ostali nedoreceni...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 23.2.2010 18:09:07
|
|
|
|
Veca77
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic IZVORNA PORUKA: Suncicabg Zbog cega toliko pada? Ne znam draga,a i niko nam nije rekao zbog cega...svi lekari su ostali nedoreceni... Bebi, i nama je bro poceo da se smanjuje - isto sa 90 mil. preko 60 pa na 40 mil (pre mesec i po)! Sad mm treba ponovo da radi spermogram i bas se bojim da jos ne pada! Nesto tom padu mora da bude uzrok! To mozemo da progooglamo i da otkrijemo - nadam se Reci mi samo u kom vremenskom rasponu je taj broj spermica opadao od 90 mil do nule?
< Poruku je uredio Veca77 -- 23.2.2010 18:10:36 >
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 23.2.2010 19:54:50
|
|
|
|
cipiripi
|
ako vidite da pada prava vto..to je meni moja dr rekla... ako necete vto i zelite da pokusavate dalje..bar platite da vam zalede spermu za svaki slucaj..
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 23.2.2010 22:36:19
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
Cipiripi , i mi smo imali u planu da odradi PCR Y hromozoma. Da li ste mozda i vi to radili? Nasla sam nekoliko labova koji to rade pa ako imas preporuku za neki bila bih ti zahvalna... A devojkama cijim muzicima broj plivaca opada i moj savet je da sto pre zamrznete malo materijala , zlu ne trebalo. Ne moze da skodi nikako. Sa moje tacke gledista bitno je da barem ima materijala , da mozete ( pa makar i preko VTO ) da dobijete svoje biolosko dete.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 23.2.2010 22:45:08
|
|
|
|
cipiripi
|
jesmo ..radili smo mikrodelaciju Y hromozoma PCR metodom.. :) tj on je radio to ja sam radila klasican kariotip imam preporuku a to ti je Helixlab, ukucaj na google izacice ti ta laboratorija, oni su kod Hrama Sv,Save i extra su! dobija se nalaz za 24h maksimum, meni je stigao za 7 h. i neces verovati, ne uzimaju krv vec je na tebi da izaberes da li ce da ti uzmu bris usta ili ces da das dlaku
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 23.2.2010 23:46:05
|
|
|
|
Odri Hepbern
|
I ja sam mislila da idemo kod njih. Super sto su mi u komsiluku. Icicemo za nekoliko dana, nadam se da ce rezultati biti ok posto znam da se mikrodelecija q kraka Y hrom nasledjuje po ocevoj liniji , a kod njih nema muskaraca sa tim problemom. Mada, ko ce ga znati...
< Poruku je uredio Odri Hepbern -- 23.2.2010 23:49:13 >
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - ovulacijski testoviKako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću ovulacijskih testova?
MamaNecaVo
CortinaT krema je postala obavezan deo naše kućne apoteke!
Porodično smo atopičari i mesečno potrošimo jednu, a mažemo je svuda.
Sin mi ima oset_ljivu kožu i generalno je sklon pojavi ekcema čim imunitet ode ka dole ili ako ne namažemo lice cak i kada vetric pirka.
Ja imam užasne ekceme često po rukama od pranja sudova, pa izlazak napolje i tako u krug.
Stoga slobodno mogu reći da ko god ima sličan problem ili AD da uzme CortinaT kremu, neće se pokajati. U moru krema slične namene, jedino nam se ova pokazala delotvorno i jedino ona održi duže vreme stanje remisije.
Miris je sasvim ok, možda malo jači za moj ukus, ali ima efekta i samo to je na kraju bitno. Takođe, krema nije ni gusta a ni retka pa nema problema sa mazanjem. Moj sin se privikao sam na mazanje kože lica konkretno, pa smo tu da nazovem svakodnevnu "terapiju" i nešto bez čega se ne može, pretvorili u zabavu.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?