Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 5.2.2010 16:57:23
|
|
|
|
NinaMandarina
|
IZVORNA PORUKA: ksenija81 mi sad imamo 5mil, sve ostalo je isto, a bas sam mislila da ce terapija pomoci... Ksenija, bas mi je zao . Sta je tm pio? Kakav mu je ranije bio nalaz?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 5.2.2010 18:21:14
|
|
|
|
ksenija81
|
Uglavnom se uvek vrtelo oko tog broja, manje vise. Prvo 6 pa 3, pa 8 i sad 5. Stvar je u tome sto se to sve vec oteglo na godinu dana bez pomaka jer su doktori budale. Posto je u vojsci, mora na VMC a tamo dolaze samo jedan dan u nedelji i onda ga napuse kao sta ti dolazis ovde da lecis te probleme, nasao si sad u vojsci kao. Uradio je samo eho testisa i to je to. Onda ja, vodjena RR, mu prepisala terapiju . Pio je l arginin i l karnitin, malo mesano med sa kojecime... I opet nista. Nije jos ni hormone radio sve cekamo da mu doktor kaze da ih uradi, ali imao je neke bezazlene bakterije pa nije nista spominjao o daljim analizama. Strasno!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 5.2.2010 19:39:27
|
|
|
|
dakana
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 Drage moje... Posle dva meseca terapije sa 0.3 miliona otisli smo na 9 miliona Napisacu sta je mm koristio,mozda nekome pomogne: Kompleks vitamina B, Crveni zdravac, Propolis kapi Seme bundeve Klomifen 50 mg. Andriol 3 na dan Urolog mu je rekao,jos 45 dana da nastavi da pije Andriol i Klomifen i onda ponovo kontrola! Mari, mila moja, bas mi je drago...
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 6.2.2010 7:04:56
|
|
|
|
tixy1
|
ksenija mari
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 8.2.2010 10:17:11
|
|
|
|
Mari86
|
ksenija draga...nemoj biti ..tebi treba samo jedan a ne 5 miliona... Ja se vodim sa tim...veruj mi mi smo toliko srecni sto imamo 9 miliona... drugima se to mozda cini malo,ali mi smo presrecni.. Tako da nemoj biti ..nego cajici,lekici i hormoni,nemoj da cekate...i menjajte urologa ako nije dobar!! LJubim te mila
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 8.2.2010 10:39:35
|
|
|
|
Anoniman
|
mari86 u pravu si za urologa moj muz ima dovoljan broj spermica i pokretljivost mu je posle pola sata 0.46, a urolog kod kog smo bili rekao je da je losa!!! stim da su mu leukociti uvecani a on to uopste nije rekao tako da sam slucajno naletela na drugog urologa koji mi je rekao da mu je sve ok sem tih leukocita i da postoji infekcija koju treba pod hitno leciti i da dok to ne uradimo ja necu ostati trudna!!!!! mi smo lecili pokretljivost da poboljsamo jos malo jer kako on kaze minimum treba da bude 0.50 posle pola sata, a infekcija je po njemu ne bitna!!!! tako da iz mog licnog iskustva svima predlazem da potraze neko drugo misljenje i da ne gube vreme jer je svima nama svaki minut dragocen a njima su bitne samo pare!!!! pozzz
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 8.2.2010 19:59:22
|
|
|
|
ksenija81
|
Mari, jel tvom m doktor dao terapiju na osnovu hormonske analize ili neceg drugog? Razmisljam da mm uradi hormone pa da sa anlizama ide kod doce.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 8.2.2010 21:59:54
|
|
|
|
dr boba
|
Ksenija, ono sto ce ti urolog sigurno traziti svakako jesu, ako vec niste radili uretralni bris (klasicni i na chlamidiju, mikoplazmu i ureaplazmu), "svez" spermogram, spermokulturu, a od hormona FSH, LH, prolaktin, estradiol,progesteron, testosteron i inhibin B.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 9.2.2010 14:50:15
|
|
|
|
ksenija81
|
Radio je sve briseve vec sto puta jer je imao neke bakerije u spermi, a sve ostalo je uredu. Moram ga poslati da uradi hormone. Ovako vise ne ide, vec godinu dana ni pomaka.
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 9.2.2010 18:52:01
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Devojke moje, da li treba da prodje neko vreme posle uzimanja terapije da bi se uradio spermogram ili ne mora?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 9.2.2010 18:57:15
|
|
|
|
ksenija81
|
Mislim da ne treba da ceka, da moze odmah da uradi uz apstinenciju sto znas vec verovatno
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 9.2.2010 18:57:21
|
|
|
|
cipiripi
|
spermogeneza je na 72 dana...
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 9.2.2010 19:01:16
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Proslo je oko 80 dana, ali ima jos da pije lekova. Znaci da uradi bez obzira sto i dalje pije?
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 9.2.2010 19:02:44
|
|
|
|
cipiripi
|
ako je od pocetka terapije proslo koliko je vreme spermogeneze, moze da ode na kontrolni spermogram, ne mora da prestaje da pije terapiju
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 9.2.2010 19:07:18
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Super!!! Hvala Cipi, ti si cudo , nema sta ne znas
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 9.2.2010 19:10:03
|
|
|
|
cipiripi
|
navijam da bude super spermogram
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 9.2.2010 19:15:56
|
|
|
|
NinaMandarina
|
Jao, ne znam, bas sam zabrinuta . Bar da bude malog poboljsanja . U svakom slucaju kada to uradi, onda kod urologa, pa cu da zovem onu tvoju doktorku . Samo bi mogla da mi napises u pp kako se zoves, da ne bude: dala mi je Cipiripi vas broj
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 9.2.2010 19:17:41
|
|
|
|
cipiripi
|
stize pp
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 9.2.2010 19:22:54
|
|
|
|
NinaMandarina
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi stize pp Jaoj bre, stvarno si brza , ima te na svakoj temi , ne mogu da stignem sve da procitam
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 10.2.2010 6:14:29
|
|
|
|
tixy1
|
MM ide danas na spermogram! Drzite fige, trebaju nam pokretljiviji spermici!!!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 10.2.2010 7:30:09
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: tixy1 MM ide danas na spermogram! Drzite fige, trebaju nam pokretljiviji spermici!!! Srecno Tixy,drzimo fige i navijamo
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 10.2.2010 10:43:27
|
|
|
|
Mari86
|
Ksenija mm je dobio terapiju posle vadjenja hormona..tako da bilo bi dobro da odradi to... Mada njemu su svi hormoni bili ok... tixi navijam svim srcem!!
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 10.2.2010 16:40:05
|
|
|
|
tixy1
|
Hvala, drage!!! Rezultati u ponedeljak!!!!
|
|
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 11.2.2010 7:35:58
|
|
|
|
bebironcic
|
IZVORNA PORUKA: tixy1 Hvala, drage!!! Rezultati u ponedeljak!!!! Zasto tek u ponedeljak?
|
|
RE: Spermogram i spermokultura 11.2.2010 12:12:08
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: bebironcic IZVORNA PORUKA: tixy1 Hvala, drage!!! Rezultati u ponedeljak!!!! Zasto tek u ponedeljak? Zato sto oni rade nalaze na istom mestu gde i mi!!!!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako prepoznati implantacijsko krvarenje?Kako prepoznati implantacijsko krvarenje i po čemu se ono razlikuje od menstruacije?
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?