Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 6.2.2010 20:15:33
|
|
|
|
gaganica
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 Ajoooooooooj Gaganice Bas sam mislila da ste uboli ovaj mesec... jbg... ja sam bila skoro ubedjena, ali bese mu... bice neki sledeci put
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 6.2.2010 20:17:34
|
|
|
|
lence
|
IZVORNA PORUKA: gaganica hvala lence... uvek potrefis da kazes pravu stvar koja drmne i utesi u isto vreme a meni trenutno bas to treba.. Izvini draga ako sam zvucala grubo, hocu samo malo da te prenem iz te nezavidne faze. Sasvim suosecam s tobom . Ali nema predaje ako hocemo i mi onih nasih ne 5 minuta vec meseci! A Kalimero mi je bio najdrazi crtac kad sam bila mala.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 6.2.2010 20:26:17
|
|
|
|
gaganica
|
ne.. ne.. draga Lence.. nisi bila gruba ni malo vec sasvim realna sto je ok i potrebno nekome kad se ovako u trenutku raspadne kao ja sto sam se jutros raspala i borila se sa tim u sebi ceo dan danas na poslu, dok nisam sad ostala sama kod kuce i pocela da cvilim da izbacim iz guse to sto me davi puno znaci podrska
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 6.2.2010 20:30:25
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Cao Gaganice, koliko ti traje ciklus?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 6.2.2010 20:37:37
|
|
|
|
gaganica
|
zdra'o Ivankcice !! sta znam, nije skolski tacan u dan, ali obicno 28-29 dana, a jedno godisnje od prilike bude 31-32 dana. izgleda da je sad to jednom godisnje. cak sam u dec dobila 26 dc, prvi i jedini put u zivotu. desilo mi se jednom pre nesto vise od godinu dana da sam dobila 34 dc i to je bas bio ekstrem, to i ovaj 26 dc.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 6.2.2010 20:41:41
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Slusaj, meni je ceo zivot bio 25-26 dana, a onda u novembru poludi pa ode na 43 dana!!! Posle toga 17 dana pa 24 dana!!!! Sve vreme sam merila BT i nikad mi O nije bila isti dan ciklusa, nekad 12 nekad 13 a sad kad sam ostala T 18dc. Temp je rasla i opadala kao luda. MOzda ti ovaj pad T nista ne znaci, dok ne dobijes nista nije sigurno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 6.2.2010 20:49:31
|
|
|
|
gaganica
|
ali videla si da je pala ispod crte!! i to se bas sunovratila, kao u provaliju da je upala! jedino da sutra ode na 37 pa da pomislim da se toplomer jutros pokvario hehe salim se! ja bih volela da si ti u pravu , i setila sam se tvojih padova T danas nadajuci se da je i kod mene tako, ali cisto sumnjam da je tako nesto moguce ovako kasno!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 6.2.2010 20:52:14
|
|
|
|
Ivanka 75
|
Ja sam shvatila da nema pravila!!! Ne kloni duhom, kako Tasha kaze pozitivne misli privlace pozitivne rezultate Videces sutra da li je ili.... T obicno pada polako ne tako naglo, barem je meni tako bilo....
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 6.2.2010 20:59:38
|
|
|
|
gaganica
|
proslog meseca mi je 11 dc pala za 0.2, tu se zakucala 3 dana i onda sam dobila. i sve je to bilo iznad crte, jako malo do duse, ali ipak iznad. videcemo sutra, ne dam se tako lako, ovo je samo bila mala kriza, uz sve gluposti jos mi i T padne danas...
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 6.2.2010 21:19:38
|
|
|
|
gaganica
|
bar sam ustedela 4 eura za testic odoh malo da zevam u TV
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 7.2.2010 10:10:38
|
|
|
|
Anoniman
|
gaganice DG, kako tvoja T?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 7.2.2010 14:15:07
|
|
|
|
Suncicabg
|
Mogla to je biti O 13dc, mozda je kaznije oznaci
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 7.2.2010 14:20:46
|
|
|
|
Suncicabg
|
To je najvaznije
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 7.2.2010 15:37:56
|
|
|
|
Izida
|
Pozdravcic svima! Nisam bas nesto aktivna na forumu ali to ne znaci da ne citam redovno sta se desava. Prvo bih htela mnogo da zahvalim Tashi na pomoci oko FF pracenja BT I naravno da joj od srca cestitam na plusicu Tasho zelim ti divnu trudnocu u kojoj ces da uzivas, i naravno - lagan porod! Nego, evo i mog grafa. Jos uvek je na pocetku DPO ali cisto da se nadje
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 7.2.2010 15:44:53
|
|
|
|
cipiripi
|
Dobrodosla Izida Nek T samo ostane takva...
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 7.2.2010 17:20:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Suncicabg Mogla to je biti O 13dc, mozda je kaznije oznaci Mogla je biti 12dc, ili 15-16dc, ili 19dc, ali 13? Hvala Izida.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 8.2.2010 7:44:21
|
|
|
|
Izida
|
Hvala cipiripi I dobro jutro svima
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 8.2.2010 8:11:59
|
|
|
|
Dudu25
|
Dobro jutro svima, Izida dobrodosla evo stavicu moj graf, jer cini mi se da bi trebalo danas da je O
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 8.2.2010 8:57:26
|
|
|
|
Izida
|
Hvala Dudu! Nego, neka TM veceras navuce nekakve debele carape i NA POSAO A mi odavde cemo navijati sa sve transparentima
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 8.2.2010 9:00:46
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: Izida Hvala Dudu! Nego, neka TM veceras navuce nekakve debele carape i NA POSAO A mi odavde cemo navijati sa sve transparentima necemo veceras,jer moram prvo kod dok. sjutra vece ...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 9.2.2010 12:24:58
|
|
|
|
Dudu25
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 9.2.2010 12:25:47
|
|
|
|
Dudu25
|
Izgleda po ovome da mi nije O bila juce, nego prije nekoliko dana
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?