Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 12.2.2010 12:04:17
|
|
|
|
bluka
|
obećava, obećava.... držimo palčeve!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 12.2.2010 12:06:26
|
|
|
|
dejana007
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Dejana draga, pa sta je s' ? Nema je? majok... ali poceli simptomi, pa cu da cekam, necu da izazivam ciklus, jer izazivala prosli put. cekacu ''prirodno'' Izida, dobar i tvoj graf
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 12.2.2010 14:33:12
|
|
|
|
Izida
|
Hvala na podrsci, divne ste Mada su mi krenuli svi simptomi ali dobro, vredi nadati se
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 12.2.2010 15:01:54
|
|
|
|
Dudu25
|
IZVORNA PORUKA: Izida Hvala na podrsci, divne ste Mada su mi krenuli svi simptomi ali dobro, vredi nadati se Ljubavi drzim palceve
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 12.2.2010 18:52:12
|
|
|
|
Anoniman
|
Izida, super je graf! Hajde u Moja ringeraja - Moj profil podesi da si žensko, sada ti pored nick-a stoji znak da si muško.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 13.2.2010 12:38:34
|
|
|
|
Izida
|
Eh da, opomenuli su me i u temi Cekamo 2 crtice, hebiga promaklo mi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 15.2.2010 9:34:36
|
|
|
|
Izida
|
Nista Idemo od pocetka, po ko zna koji put. Sad kad idem kod nekoga na spavanjac ne gledam da li sam ponela cetkicu za zube, nego da li sam spakovala toplomer!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 15.2.2010 9:35:22
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 15.2.2010 9:59:26
|
|
|
|
Izida
|
Hvala Tasho moja draga na podrsci! Nego, izgleda da smo samo nas dve vampiruse od jutros na ovom nestretnom netu pa ćoravimo Ticker ti je presladak!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 15.2.2010 10:05:23
|
|
|
|
Anoniman
|
Praznik je pa žene spavaju...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 15.2.2010 10:45:09
|
|
|
|
Izida
|
a ja sam mislila da su moji najotkaceniji Vidim da ti je O verovatno 12.dan kao i meni posto je ciklus 26 dana. Drzim palceve i navijam da te to TO
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 15.2.2010 13:37:34
|
|
|
|
Izida
|
Nije, danas dobila - skolski 26.dan Ali sta da se radi. Razlog vise da spopadam mm i ovaj ciklus
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 15.2.2010 17:04:29
|
|
|
|
lence
|
IZVORNA PORUKA: Delijagirl Evo moj ludi graf sada kasni 2 dan Jao, DG, tvoj graf nikako da se izvuce iz recesije!? Ali cista desetka za trud! Ja se nadam da ti kasni s pravim razlogom. Izida, dopada mi se tvoj stav.
< Poruku je uredio lence -- 15.2.2010 17:06:18 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 15.2.2010 18:19:51
|
|
|
|
Izida
|
He, pa znas kako... U pocetku sam plakala, histerisala, bila nervozna i ljuta na sve oko sebe... i skontala da nista ne mogu promeniti. Zato pokusavam sada da promenim malo sebe. Sada kad god stigne omrazena naravno da mi bude zao i da budem tuzna i sve ostalo, ali onda se malo skontam pa kazem sama sebi: "Draga moja, jos najmanje 2 meseca ces imati divne grudi i fantasticno telo - iskoristi na najbolji moguci nacin jer mozda vec iduci mesec krene da raste stomacic " I tako mi sad bude malo lakse. Preporucujem i ostalim trudilicama koje zapadnu u bedak - pogledajte se u ogledalo, sredite i budite jos lepse za muzice koji vas vole, maze i paze
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.2.2010 7:48:46
|
|
|
|
daca77
|
Moj graf me zabrinjava, jer je ovo 1x da mi ne odredi ff O. U subotu sam bila na Uz i video se folikul od 22mm i ocekivala sam da pukne i T da skoci...nista od toga, samo puste zelje Danas idem privatno kako bih se uverila o cemu se radi...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.2.2010 8:56:22
|
|
|
|
tixy1
|
Evo mog grafa, 15-ti dan
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.2.2010 13:17:32
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Moj graf me zabrinjava, jer je ovo 1x da mi ne odredi ff O. U subotu sam bila na Uz i video se folikul od 22mm i ocekivala sam da pukne i T da skoci...nista od toga, samo puste zelje Danas idem privatno kako bih se uverila o cemu se radi... Pa nije ti odredio zato sto ti T jos nije skocila,vec par dana ti je tu negde i nema na osnovu cega da ti odredi...Cim ti skoci T FF ce podvuci linije...A mozda ti taj folikul jos nije pukao...Videces danas kad odes na UZ...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.2.2010 13:29:46
|
|
|
|
daca77
|
Draga, a ja htela da pukne 11.dc...jer, obicno mi od 12.T skoci i raste do
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.2.2010 13:32:44
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Draga, a ja htela da pukne 11.dc...jer, obicno mi od 12.T skoci i raste do To šta si ti htela nema veze sa tim šta se dešava. Pa da folikuli pucaju kada mi to hoćemo, onda ne bi bilo problema sa zatrudnjivanjem.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.2.2010 13:43:26
|
|
|
|
daca77
|
Tashika...gde si ti? Odavno se nismo sukobljavale? Ali, necu...ti si nasa
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.2.2010 13:52:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma nisam ni htela da ti komentarišem graf jutros kada sam ga pogledala jer bi ti opet rekla da sam gruba. Mislim da ti je rano da imaš izvučene linije za O, pošto nema nikakvih naznaka za to (po T), a i ako ti je inače O 11dc, kako bi ti mogao izvući već 12dc? Kažeš želela si da ti pukne folikul u subotu... Pa što si nisi sexala onda u subotu? Šalim se. Ja i dalje mislim da ti trebaš da nađeš lekara kom veruješ, negde sam čitala da si pisala da ste bili kod državnog, pa ćeš ti ipak i kod privatnog... sa takvim opterećenjem u glavi... ne znam kako misliš da ostaneš trudna.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.2.2010 16:34:32
|
|
|
|
Suncicabg
|
Mislim da se od sutra vracam u ovu temu.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 16.2.2010 17:15:50
|
|
|
|
lence
|
Suncice, samo ako te umiruje, ne ako te nervira. daco77 moze O da seta u ciklusu, nije uvek na isti dan cak i kad su ti ciklusi savrseno jednake duzine. Vidis da jos uvek niti imas pad niti skok bt. A folikuli mogu da porastu i do 25mm pre nego sto prsnu. Relax!
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici 10 saveta za brigu o sebi nakon embriotran...Odabir prave klinike za VTO je najvažniji korak na vašem putu ka roditeljstvu. Uz tim iskusnih stručnjaka, veoma je važn...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?