Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.2.2010 18:55:39
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.2.2010 18:58:25
|
|
|
|
Suncicabg
|
Gaganica 15 dana iznad crvene
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.2.2010 20:47:10
|
|
|
|
Nensi*
|
Gaganice Ako si nestrpljiva,mislim da bi test trebao sutra da pokaze tacno,ja sam uradila 15 DPO i pokazalo je tacno... A ako mozes sacekaj jos 2-3 dana jer ako T bude povisena 18 DPO 99% si
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.2.2010 21:37:57
|
|
|
|
gaganica
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 Gaganice Ako si nestrpljiva,mislim da bi test trebao sutra da pokaze tacno,ja sam uradila 15 DPO i pokazalo je tacno... A ako mozes sacekaj jos 2-3 dana jer ako T bude povisena 18 DPO 99% si I jesam nestrpljiva i nisam, ne znam ni ja Ali sacekacu jos nekoliko dana, pa ako i dalje bude ovakva situacija onda sa 99% sigurnosti mogu da uradim test, i ne bi trebalo da bude velika verovatnoca da cu se razocarati rezultatom istog. Mada... videcemo... ako nesto ima onda ce biti tu i za nekoliko dana, nece nikud, a ako ne onda ce biti neki sledeci put
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.2.2010 21:39:06
|
|
|
|
cipiripi
|
joj gaganice ja samo cutim i pratim te
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.2.2010 21:42:00
|
|
|
|
gaganica
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi joj gaganice ja samo cutim i pratim te
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.2.2010 21:42:46
|
|
|
|
kleopatra*
|
Gaganice
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.2.2010 21:43:45
|
|
|
|
Anoniman
|
Kako li uspevas da izdrzis da ne uradis testic!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.2.2010 21:46:39
|
|
|
|
Anoniman
|
dan posle ovulacije
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.2.2010 21:46:40
|
|
|
|
cipiripi
|
dan posle O
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.2.2010 22:36:05
|
|
|
|
gaganica
|
IZVORNA PORUKA: pcelica Maja Kako li uspevas da izdrzis da ne uradis testic! da ti pravo kazem NE ZNAM!! i ja se sama sebi cudim kako uspevam, ali nekako mi je ok, ne izjeda me mnogo ja bih mnogo volela da sam ali valjda i ocekujem da cu ipak dobiti za neki dan. toliko sam se puta nadala, kao i svi ovde pa verovatno zato
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.2.2010 22:37:11
|
|
|
|
gaganica
|
IZVORNA PORUKA: kleopatra* Gaganice kleo
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 6.2.2010 12:52:53
|
|
|
|
Nensi*
|
Gaganice,kako je danas?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 6.2.2010 19:20:04
|
|
|
|
gaganica
|
IZVORNA PORUKA: nensi27 Gaganice,kako je danas? raspad sistema.. ovo me dokusurilo sigurna sam da svako zna kako se osecam
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 6.2.2010 19:21:59
|
|
|
|
cipiripi
|
eeeee u VRAZIJU MATERRRR!!!!!!!! DRZ SE DRAGA UZ TEBE SAM
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 6.2.2010 19:23:54
|
|
|
|
lence
|
Eeeh gaganice, kakva nepravda!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 6.2.2010 19:25:45
|
|
|
|
gaganica
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi eeeee u VRAZIJU MATERRRR!!!!!!!! DRZ SE DRAGA UZ TEBE SAM hvala cipi draga.. ja vise nemam nerava za ovo.. ne kazu dzabe "sto manje znas-to manje patis"... cvil... bukvalno cvilim..
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 6.2.2010 19:26:33
|
|
|
|
cipiripi
|
drzi se bre :):):) bice... mora da bude .. kad ti Cipi kaze
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 6.2.2010 19:32:00
|
|
|
|
lence
|
gaganice, da ti ne solim pamet, radi se o tom kako mi to znanje koristimo. Ne pomaze ignorisanje problema, treba naci nacin da se oni rese. A to da je tesko naci nacin da se o njima ne brine je istina. I to da nas crv sumnje ne je e tamo negde odpozadi, iz podsvesti, je takodjer istina. Znam da nije lako, znam da vremenom postaje i teze. Isplaci, iscvili se draga kad moras, istoci tugu iz sebe. A onda se dalje opet mora!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 6.2.2010 19:34:59
|
|
|
|
gaganica
|
hvala cipi ako ne bude... UTEPACU TEEEEEE!!!!!!!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 6.2.2010 19:36:07
|
|
|
|
cipiripi
|
osmeh na lice i mesaj kukovima ako si utvrdila kad ti je O, ja bih batalila merenje BT i opterecivanje sa tim..iskreno..
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 6.2.2010 19:36:36
|
|
|
|
gaganica
|
IZVORNA PORUKA: lence Eeeh gaganice, kakva nepravda! eehhh Lence... promenicu nik u KALIMERO
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 6.2.2010 19:53:23
|
|
|
|
gaganica
|
hvala lence... uvek potrefis da kazes pravu stvar koja drmne i utesi u isto vreme a meni trenutno bas to treba..
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 6.2.2010 20:10:50
|
|
|
|
Nensi*
|
Ajoooooooooj Gaganice Bas sam mislila da ste uboli ovaj mesec...
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Kako izgleda zdrava i plodna sperma?Ako u ejakulatu muškarca ima manje od deset miliona spermatozoida po mililitru sperme, to se smatra niskim brojem sperma...
Mesečni ciklus ženeSaznajte nešto više o svom telu, proučite vaš menstrualni ciklus i naučite da ocenite kada su vam plodni dani.
dudas
Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!
"Dobro veče, od sad ovde nema zime, Imuno je moje ime. Vitamini, minerali-sve staje u gutljaj mali. Popij mene, mala vilo, nazdravlje ti bilo!"
"Imaćemo još jednog gosta, pomoći će vili dosta. Evo ga, tu je"-Imuno reče.
"Uđi, uđi, druže moj, dobi li protiv kašlja boj?"
"Znaš, Imuno-Broncamil se smeška, kakva je to borba teška. Uspeo sam, za kašalj sam tata mata!"
I odjednom neko pokuca na vrata.
"Ima li koga da ga grlo boli? Otvorite Apis goli! Prsnite me 2, 3 puta, nije fol-nestaće bol!"
Istina je sve što kaže Apis gola, jako brzo rešiće vas bola.
"Gde li nam je Fitobalm, kud se dede, ne videh ga od prošle srede? "Sad će doći"- Imuno reče. "Ima li šta od zapušenog nosića preče?"
"Kuc, kuc, stigao sam"- Fitobalm se javi. "Mala vilo, odmah me pod nosić stavi. Jel osećaš borovine moć? Sada lepo diši i spavaj, laku noć!"
I tako Pharmalife družina ova isprati vilu u carstvo snova.
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?