|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Pre nego što potvrdiš svoju odluku, upoznaj se sa detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (26.04 -30.04.2021) prilikom dolaska na portal prepoznamo i omogućimo ti neometano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvek želiš da odustaneš od takmičenja?
Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Spermogram i spermokultura
28.1.2010 13:28:44   
Mari86
Nije u Beogradu nego u Novom sadu!user posted image

Dobro se dobrim vraća :)

(odgovor članu Suncicabg)
Direktna veza do poruke: 976
28.1.2010 15:44:26   
ksenija81
IZVORNA PORUKA: Mari86

Nije u Beogradu nego u Novom sadu!user posted image

Ma ti u medlabu su go***. Prvo dok ne dobijes termin, onda je skupo, pa cekas...
MM je radio u Jugolabu za 950 din svakog pon i cet od 13-14h uzimaju uzorak, rez isti dan.
Jednom je radio u betaniji i rez bio u 12h, a uzorak dao u 9h.

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 977
28.1.2010 16:20:34   
bebironcic
user posted image user posted image user posted image gotovi su rezultati koje je mm radi danas,tj.spermogram....i nista....opet0.....ja stvarno ne znam sta vise da radim,ocajna sam...a on jos gori...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ksenija81)
Direktna veza do poruke: 978
28.1.2010 16:22:11   
ksenija81
Uh ne znam sta bih ti rekla. Sve sam procitala i namam komentar sem da se nadate da je samo neka losa faza u zivotu i da ce biti bolje.

(odgovor članu bebironcic)
Direktna veza do poruke: 979
28.1.2010 16:25:24   
Iva979
IZVORNA PORUKA: bebironcic

user posted image user posted image user posted image gotovi su rezultati koje je mm radi danas,tj.spermogram....i nista....opet0.....ja stvarno ne znam sta vise da radim,ocajna sam...a on jos gori...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bebironcicu, napisi sve rezultate, ovde ima puno devojaka ciji su m imali lose spermograme. Verovatno ce ti neka od njih dati savet.
Bas mi je zao, ali valjda postoji neka terapija da se situacija poboljsa user posted image
user posted image

Direktna veza do poruke: 980
28.1.2010 16:26:16   
bebironcic
volela bih i ja da je losa faza,ali na zalost i ocigledno nije!ponadala se ja da su se rezultati popravili ali nisu,i izgleda da nece,isti su vec godinu dana!

Direktna veza do poruke: 981
28.1.2010 16:27:54   
bebironcic
IZVORNA PORUKA: Iva979

Bebironcicu, napisi sve rezultate, ovde ima puno devojaka ciji su m imali lose spermograme. Verovatno ce ti neka od njih dati savet.
Bas mi je zao, ali valjda postoji neka terapija da se situacija poboljsa user posted image
user posted image

draga Iva...nemam sta da napisem,ne postoje brojke sem sto pise da je azospermija,sve su crtice i nule gde bi trebale vrednosti nalaza da se napisu....ne znam...nisam vise pametna!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 982
28.1.2010 16:29:30   
Iva979
Uh... user posted image

Direktna veza do poruke: 983
28.1.2010 16:31:02   
bebironcic
pokusavam biti jaka zbog mm,ali covek vidi,nije slep,ne mogu se smejati...i ne znam vise sta da radim,gde da idemo...

(odgovor članu Iva979)
Direktna veza do poruke: 984
28.1.2010 16:32:29   
ksenija81
Jesi probala ici na VMA? Tamo ima jako dobrih strucnjaga urologa.

Direktna veza do poruke: 985
28.1.2010 16:37:16   
Iva979

pokusavam biti jaka zbog mm,ali covek vidi,nije slep,ne mogu se smejati...i ne znam vise sta da radim,gde da idemo...

Da probate da potrazite nekog dobrog strucnjaka, mozda mu prethodna terapija nije bila adekvatna. user posted image

Direktna veza do poruke: 986
28.1.2010 16:54:26   
dr boba
Bebironcic, ja mogu da ti preporucim dr mog muza-prof.dr Vinka Vukotic, naci ces na netu podatke, adresu i broj tel, a jako je poznat i prof Sava Mićić...Puno uspeha vam zelim!user posted image

Direktna veza do poruke: 987
29.1.2010 7:41:27   
bebironcic
IZVORNA PORUKA: dr boba

Bebironcic, ja mogu da ti preporucim dr mog muza-prof.dr Vinka Vukotic, naci ces na netu podatke, adresu i broj tel, a jako je poznat i prof Sava Mićić...Puno uspeha vam zelim!user posted image
JUce vise nisam mogla da se druzim sa vama,samo sam vam napisala ishod rezultata jer sam bila jako tuzna,ocajna...user posted image Citala sam ranije o dr Vinki,ali smo eto verovali jednom drugom urologu koji vazi za dobrog dr i onda ispada da smo zbog njega izgubili 8 mes.!

(odgovor članu dr boba)
Direktna veza do poruke: 988
29.1.2010 7:42:21   
bebironcic
IZVORNA PORUKA: ksenija81

Jesi probala ici na VMA? Tamo ima jako dobrih strucnjaga urologa.
Zar nije malo teze otici na vma posto mi nismo iz Bg-a?

Direktna veza do poruke: 989
29.1.2010 7:53:39   
Anoniman
zadremala sam juče posle posla i ladno sanjam da ti treba da javiš rezultate...probudila se,odem do kompa, a net nemauser posted image

i poludim...ali sada vidim i baš sam user posted image ...budi jaka draga, odite do Bašića jer vam je Niš bliži, ne odustajte....user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 990
29.1.2010 8:15:24   
bebironcic
hocemo baniniuser posted image ..a jesi li ti cula za dr.Bobana Zivadinovica ovde kod nas?mi smo juce culi za njega,hvale ga po ks-u,ali...ko zna kakav je...

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 991
29.1.2010 8:18:35   
Anoniman
nisam draga........možda mogu da ti se raspitam, imam druga dermatologa u bolnici, pa da vidim šta ima da kaže.....user posted image

Direktna veza do poruke: 992
29.1.2010 8:44:56   
bebironcic
taj dr radi u bolnici i u poliklinici Kljajic-dobicu pec,pec sto ovako pisemuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 993
29.1.2010 9:13:08   
Anoniman
o dr Kljajiću imam samo najlepše reči-spasio mi je život, a on ne dovodi kod sebe bilo koje lekare....user posted image user posted image user posted image

Direktna veza do poruke: 994
29.1.2010 9:42:01   
Mari86
bebi moja..jako mi je zao mila!!!!user posted image user posted image user posted image
Potpuno te razumem draga...a da li je tm koristio nesto pre davanja uzorka...
Da li je poceo da pije nesto????user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Direktna veza do poruke: 995
29.1.2010 9:49:00   
Maza82
Bebi draga user posted image user posted image sada sam pročitala šta si pisala.. Jako mi je žao, ja ne znam puno oko toga, tako da ne znam šta bih ti predložila, ali ima ovdje puno djevojaka, koje znaju dosta oko toga, pa će ti pomoći.. Ali sigurno može nešto da se uradi.. I mm tek treba da radi taj pregled, ko zna možda i mene čeka isto user posted image

svako zašto, ima svoje zato......

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 996
29.1.2010 10:15:55   
bebironcic

bebi moja..jako mi je zao mila!!!!user posted image user posted image user posted image

eee...moja draga mari...sve sto je koristio pre analize je bilo mi na svoju ruku...semencice,cajevi,vitamini...jer urolog kaze da posle lekova koje je pio 3 meseca nema drugih,navodno da su mu ti lekovi bili poslednja nada!ali druzeci se ovde sa vama pokusacemo opet nesto,za pocetak promeniti lekare!

(odgovor članu Mari86)
Direktna veza do poruke: 997
29.1.2010 10:18:12   
bebironcic
IZVORNA PORUKA: Maza82

Bebi draga user posted image user posted image sada sam pročitala šta si pisala.. Jako mi je žao, ja ne znam puno oko toga, tako da ne znam šta bih ti predložila, ali ima ovdje puno djevojaka, koje znaju dosta oko toga, pa će ti pomoći.. Ali sigurno može nešto da se uradi.. I mm tek treba da radi taj pregled, ko zna možda i mene čeka isto user posted image
Mazo....nemoj tako ...budi optimista....to mnogo znaci,bar na pocetku....i ne razmisljaj unapred sta ako i tebe to ceka!moras biti jaka a psiha je cudo!a zelim tebi i tm da rezultati budu odlicni a da je ovo samo takva faza i da ces uskoro bitiuser posted image user posted image

(odgovor članu Maza82)
Direktna veza do poruke: 998
29.1.2010 10:19:11   
Maza82
Bebi user posted image user posted image

svako zašto, ima svoje zato......

Direktna veza do poruke: 999
29.1.2010 10:20:32   
Mari86

eee...moja draga mari...sve sto je koristio pre analize je bilo mi na svoju ruku...semencice,cajevi,vitamini...jer urolog kaze da posle lekova koje je pio 3 meseca nema drugih,navodno da su mu ti lekovi bili poslednja nada!ali druzeci se ovde sa vama pokusacemo opet nesto,za pocetak promeniti lekare!

A da li se secas sta je koristio od lekova?? user posted image

Direktna veza do poruke: 1000
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  38 39 [40] 41 42   Sledeća stranica >   >>
Idi na:

Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...
Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
Praćenje ovulacije - promene na grliću mat...
Kako određivati plodne dane pomoću praćenja promena na grliću materice?

Anketa

За дојиље.
пеперутка16

Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?

Click Here