Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 31.12.2009 13:02:05
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: dejana007 skocila za 0,1 stepen. mogla je bar za 0,2 Devojke, srecna nova i sve najbolje i sto vise Bitno je da ne pada
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 31.12.2009 13:21:42
|
|
|
|
lence
|
IZVORNA PORUKA: dejana007 Nemoj da je prizivas, otisla je na praznike! Dobra ti je ova Odlucila je samnom da provede N.g.. Pakujem se ja za 3 dana lumpovanja, skoknem u WC, kad me tamo zaskoci i kaze, onako zlorado:"Ne zaboravi da poneses uloske." Veceras cu da je olesim, nece nikuda moci da putuje danima (ma ni ambulantnim kolima). Devojke, bezbedne ste!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 31.12.2009 14:17:57
|
|
|
|
dejana007
|
skoknem u WC, kad me tamo zaskoci
< Poruku je uredio dejana007 -- 31.12.2009 14:18:12 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 1.1.2010 10:02:33
|
|
|
|
dejana007
|
Ja pomisleh u Novu godinu ulazim s nekom nadom, kad ono Daj Boze da je od nespavanja i igranja i skakanja
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 1.1.2010 22:38:27
|
|
|
|
Anoniman
|
Opet je nisi merila u pravo vreme. Evo mog: Sutra idem na put, nosim komp ali ne znam koliko ću stizati na RR. Danas mi se naduo stomak, imala sam osećaj da ću dobiti, osećaj prošao (što ne znači ništa), a inače, kada bih ignosrisala pretpostavku da mi je O bila 18dc, i da bih onda trebala dobiti otprilike 32dc, nego da kažem da ću dobiti kao i uglavnom na 28dc, trebala bih dobiti prekosutra. Ako sutra malo padne T, prekosutra sigurno dobijam.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 2.1.2010 7:20:40
|
|
|
|
dejana007
|
Bravo tasha za graf Mene moj samo nervira
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 3.1.2010 7:18:41
|
|
|
|
dejana007
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 3.1.2010 7:48:27
|
|
|
|
Trcosava
|
dejana!!! biće sad bolje u novoj godini
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 3.1.2010 10:22:16
|
|
|
|
dejana007
|
IZVORNA PORUKA: Trcosava dejana!!! biće sad bolje u novoj godini Uh nadam se da hoce. sad se bas bila ponadala. Nije mi dobro ovog jutra, al sta je tu je...
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 3.1.2010 14:16:39
|
|
|
|
Anoniman
|
Moram da napomenem da sam na zimovanju, i da sam sinoć duuugo šetala po hladnoći i snegu, i posle smo legli da spavamo, a u sobi ima milion stepeni, čak sam se i ja otkrila i tako spavala jer sam se znojala pod pokrivačom, pretoplo je bilo. Verovatno i to utiče na T.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 3.1.2010 15:12:50
|
|
|
|
cipiripi
|
a moram i ja da napomenem da mozda nije uticalo to nego
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 3.1.2010 15:17:12
|
|
|
|
lence
|
Ma pusti Tashu, ona ce i da "opravdava" svim i svacim osim pravim razlogom! potpis: Baba Roga
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 3.1.2010 15:31:42
|
|
|
|
dejana007
|
Ju, tasha, moram i ja na zimovanje
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 3.1.2010 15:34:45
|
|
|
|
cipiripi
|
moguce Baba Rogo moguceeee Dejana, ne sekiraj se
< Poruku je uredio cipiripi -- 3.1.2010 15:35:09 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 3.1.2010 18:28:25
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lence Ma pusti Tashu, ona ce i da "opravdava" svim i svacim osim pravim razlogom! potpis: Baba Roga UFFFFF ne sviđa mi se tvoj komentar. Pišemo se ujutru. Ćaos
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 3.1.2010 21:29:46
|
|
|
|
lence
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: lence Ma pusti Tashu, ona ce i da "opravdava" svim i svacim osim pravim razlogom! potpis: Baba Roga UFFFFF ne sviđa mi se tvoj komentar. Pišemo se ujutru. Ćaos Sto se duris Tasho? Samo mi je zanimljivo kako si sve moguce razloge navela za povisenu temperaturu osim onog na kojem radimo. Moguce da si ti jedna od onih koje se plase da se nadaju? Ili si u toj fazi sada? Usput, ja sam u prethodnom ciklusu bas zapamtila jedan dan u folikularnoj fazi kad sam "greskom" zaspala sa carapama, noc bila blaga a grejanje se samo ukljucilo. Probudim se sva zajapurena, vruce mi, cak se i malo znojim, a temperatura i dalje niska. Mislim da ti spoljasnji faktori nemaju uticaja na bt, zato je ni ne merimo ispod ruke. Drugi je slucaj kad imamo npr grip ili nesto sl.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 3.1.2010 23:22:37
|
|
|
|
Anoniman
|
Ma nisam se nadurila, ustvari mi smeta jedno "i" u tvom postu, ispadam lažljivac! No, to je nebitno, zaista, jel zna neko, jel ti spoljni fakroti utiču? Ja znam da dužina i kvalitet sna utiču. Prošli mesec sam jedno veče legla u 21h (umesto u oko 01h), i spavala celu noć, bez da me Luka budi, i mislim da sam imala i nešto sa čarapama (ne sećam se više), T je bila drastično drugačija (opet, ne sećam se dal niža ili viša), pisala sam negde na prethodnim stranicama. Ja ti lence ustvari ne radim na bebi, naime, trudih se da ne ostanem trudna, i ne znam za koji krc je O bila 18dc, kada sam ja bila ubeđena da je bila 17dc, ne znam zašto sam bila tako mirna i spokojna 18dc, po principu "Ma ništa mi ne može biti, prošla je O!"
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 4.1.2010 0:19:41
|
|
|
|
lence
|
Nisam sa "i" ubrajala mnooooge postove nego samo ovo tekuce :"temperatura iskljucivo visoka zbog carapa". Ma moze to sa grafom bt bas da zezne, u pravu si, narocito kad O seta u ciklusima. Mislim, moze da zezne u oba smera, i kad se trudis i kad izbegavas da zabebis. Ja sam isto primetila da kolicina sna utice na bt, takodjer mislim i konzumiranje alkohola. Ne mislim da sportske aktivnosti deluju, izmori se zena (i bas zagreje) i u krevetu tokom sex-a pa nakon 5-6 sati sna nije u plamenu? Mislim, zasto bi onda 45 minuta aerobika pred rucak pravilo razliku? A ovo sa sobnim temperaturama mislim da nema nikakvog uticaja.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 4.1.2010 0:24:27
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: lence Mislim, zasto bi onda 45 minuta aerobika pred rucak pravilo razliku? Šta te bole kolika ti je T pre ručka? Mislim da ni alkohol ne utiče. Ustvari, pitanje je koliko si u kondiciji. Meni ne utiče. No, na kolenima nisam davno došla kući, možda bi onda uticalo.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 4.1.2010 0:30:51
|
|
|
|
lence
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR IZVORNA PORUKA: lence Mislim, zasto bi onda 45 minuta aerobika pred rucak pravilo razliku? Šta te bole kolika ti je T pre ručka? Sad mi pade na pamet da uradim eksperiment i merim temperaturu neposredno pre i posle odnosa! Cisto iz znatizelje. Mm je prava dobrica i veoma tolerantan, ali svejedno mislim da bi me izbacio iz kuce da se malo rashladim!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 4.1.2010 0:32:04
|
|
|
|
Verus
|
lence, mislim da ce T biti 40C posle sexa!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 4.1.2010 0:32:41
|
|
|
|
lence
|
Mislis ili znas?
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 4.1.2010 0:35:05
|
|
|
|
Verus
|
Pretpostavljam, onako zapuhani i ugrejani! Ja nisam nikad merila T, nije mi bilo prakticno...previse rano ustajem, ne znam ni gde sam tako rano...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 4.1.2010 7:22:45
|
|
|
|
dejana007
|
I ja mislim da temperatura sobe ne utice na temperaturu tela Meni opet malo poskocila
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 4.1.2010 7:40:26
|
|
|
|
daca77
|
Dobro jutro Evo i mene posle zasluzenog god.odmora.Sta ima novo? Evo mog grafa
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - telesna (bazalna) tem...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću merenja telesne (bazalne) temperature?
tacatic
Živi i zdravi svi bili i uz Pharmalife proizvode se svi lepo izlečili, kao i mi.
Fitobalm smo kupili odmah po izlasku iz porodilišta i koristim ga i danas nakon tri godine, uvek kad je pri kraju kupujem novi da bude pri ruci.
Sirup sa cinkom IMMuno smo koristili sa navršenih godinu dana, sve je tako brzo prošlo, zbog povratka na posao i polaska u vrtić želela sam da pomognem svom detetu i ojačam mu imunitet, da nas malo zaobiđu virusi, mislim da je jako dobar sirup i da nam je dosta pomogao.
Da li imma veze ili ne, jako brzo smo prešli na adaptirano mleko, puno problema sa stolicom i Isilax nam je takođe bio preko potreban, takvo olakšanje, znaju mame koje su imale problema kod dece.
Sve pohvale sa naše strane, a da ne zaboravim i Apis Gola sprej za grlo, najbolji i najukusniji i olakšanje nakon prvog prskanja, lakše se guta i diše!
Hvala sto ste tu za nas!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?