Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.12.2009 14:05:51
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Mari86 Taske draga...jel vidis kako mi je visoka T i u vreme ...to znaci da kada jednog dana budem trudna ima da bude visoka.. Kao magnetic sto je imala... Nisam ni obratila pažnju dok nisi pitala!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.12.2009 14:08:43
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: coka11 Evo ga graf Super ti je graf,ali tek je 9 dpo pa je rano jos za bilo sta...Samo da ostane tako visoka...Za sada odlicno izgleda Sacekaj bar do 14 dpo,a ako i tad bude ovako visoka,onda uradi test...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.12.2009 14:09:18
|
|
|
|
coka11
|
Uh nadam se!! Tako sam se i proslog meseca radovala i samo je pala i sutradan sam dobila. Bezveze...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.12.2009 14:10:41
|
|
|
|
coka11
|
Bas sam zelela da ga uradim za Ng pa da imam cemu da se radujem posebno. Znam rano je,ali vec 4,5.1. mogu. Hvala za podrsku!!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.12.2009 14:10:42
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: coka11 Uh nadam se!! Tako sam se i proslog meseca radovala i samo je pala i sutradan sam dobila. Bezveze... Pa zato i kazem da je jos rano...Videla si kako je Mazi bio fenomenalan graf,a ona ipak dobila
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.12.2009 14:11:31
|
|
|
|
coka11
|
Da, samo strpljenje!!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.12.2009 14:12:12
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: coka11 Bas sam zelela da ga uradim za Ng pa da imam cemu da se radujem posebno. Znam rano je,ali vec 4,5.1. mogu. Hvala za podrsku!!! Mozes ti i tad da ga uradis,ali se plasim da ti ne pokaze lazan rezultat,pa da se bzvz ske
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.12.2009 14:13:13
|
|
|
|
coka11
|
I sta je neverovatno, grudi me obicno bole 10 dana pre , a sada nista. Bas nista.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.12.2009 14:15:28
|
|
|
|
Nensi*
|
To moze biti simptom ali i ne mora...Strpi se jos 4,5 dana,znam da izgleda dugo,ali pokusaj Odoh malo da prilegnem,ne odgovara mi dugo sedenje
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.12.2009 15:08:54
|
|
|
|
dejana007
|
coka
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 29.12.2009 21:48:22
|
|
|
|
lence
|
coka, nadja i dejana, navijam da vam ostanu temperature kao da sedite na radijatoru!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 30.12.2009 11:36:13
|
|
|
|
dejana007
|
Ako uskoro ne krene da se povecava, nista nece biti A juce uvece i jutros bas imala pojacan roze iscedak i jak bol, kao da ce uskoro ciklus....
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 30.12.2009 13:44:14
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 30.12.2009 13:45:22
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: dejana007 Ako uskoro ne krene da se povecava, nista nece biti A juce uvece i jutros bas imala pojacan roze iscedak i jak bol, kao da ce uskoro ciklus.... Ne mora da znaci,bitno je da ne pada ispod linije...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 30.12.2009 13:46:13
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Tasho,jel ti meris onako T ili ste se bacili na posao? Znam da si pricala da cete malo pauzirati...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 30.12.2009 14:09:46
|
|
|
|
Anoniman
|
Don't ask...
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 30.12.2009 14:10:47
|
|
|
|
cipiripi
|
Tashke ... meni ovo lepo izgleda
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 30.12.2009 14:25:43
|
|
|
|
Nensi*
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Don't ask... Ok,ok
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 30.12.2009 15:39:33
|
|
|
|
Dudu25
|
Predivan ti je graf Tasho
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 30.12.2009 18:52:16
|
|
|
|
dejana007
|
Tasho, Tasho Ne mora da znaci,bitno je da ne pada ispod linije... Nadam se da je tako
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 30.12.2009 19:27:35
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: dejana007 Ako uskoro ne krene da se povecava, nista nece biti Po čemu si ti to zaključila? Pa čak ni nisi merila T u isto vreme.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 30.12.2009 19:47:50
|
|
|
|
lence
|
IZVORNA PORUKA: dejana007 Ako uskoro ne krene da se povecava, nista nece biti A juce uvece i jutros bas imala pojacan roze iscedak i jak bol, kao da ce uskoro ciklus.... Sto jeste, bilo bi dobro da t sutra opet malo krene navise, ali jos se dobro drzi dejana. A taj roze iscedak, mozda je to implantacija, nemoj odmah da pomisljas na najgore. I ako je ovo dosada sve tacno a nisi onda treba od O barem 10 dana da prodje do . Nemoj da je prizivas, otisla je na praznike!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 30.12.2009 20:41:20
|
|
|
|
dejana007
|
Nemoj da je prizivas, otisla je na praznike! Dobra ti je ova Niste me razumela u nekom od predhodin postova, ja promenila metod odredjivanja O, zato imam taj dan. Kad mi je uobicajni i preporucljiv metod sajt tj tabela mi ne pokazuje ovulaciju. Ali pokazace je tek kad T bude veca od 36.85 ( proverila ) zato sam sad nestrpljiva i jedva cekam da svane ( a i ranije se budim, sto kaze Tasha ne merum u isto vreme ). jutros se npr sama probudila u 06h i morala tad da merim... Udara mi na psihu ovo iscekivanje... Mada, mozda se i ovaj metod pokaze istinit i ispravan. Hvala puno jos jednom.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 31.12.2009 12:27:58
|
|
|
|
Anoniman
|
dejana, kako je od jutros? Meni ista T kao juče.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 31.12.2009 12:55:02
|
|
|
|
dejana007
|
skocila za 0,1 stepen. mogla je bar za 0,2 Devojke, srecna nova i sve najbolje i sto vise
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Ringerajina tabela za praćenje plodnih danaŽelite da zatrudnite, a ne znate kad vam je ovulacija? Volite prirodni metod kontracepcije? Pratite plodne dane pomoću R...
lepic
Dajte im negu i preparate koje zaslužuju, najbolje, PHARMALIFE!
Ova godina je bila prepuna neprospavanih noći, uz FITOBALM je mnogo lakše sve prošlo, mazali smo po grudima, leđima i oko nosića da bi mogli da dišemo i udišemo blagi miris i sekret iz nosića je mekši i lakše ga je odstraniti.
Počeli smo polako i sa BRONCAMIL sirupom, kašljali smo jako, ma najstrašnije, bili smo pred upalom pluća. IMMUNO jos nismo, ali u januaru planiramo korišćenje i ovog vašeg preparata.
Apis Gola sprej je jako dobar da ublazi bol u grlu. Poštovanje za vaše proizvode. Hvala vam na brizi i pomoći!
Više >>
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?