Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 4.1.2010 8:47:34
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 4.1.2010 9:20:49
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Taske draga pa sta je ovo. ...jeli kada ne ocvekujes?!!!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 4.1.2010 10:10:59
|
|
|
|
dejana007
|
daco dobro dosla i drzim palceve Tasho, ti si cini mi se zrela
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 4.1.2010 10:52:25
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, draga... kod tebe, sta ima novo?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 4.1.2010 11:19:08
|
|
|
|
dejana007
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Hvala, draga... kod tebe, sta ima novo? Poslacu ti pp
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 4.1.2010 14:41:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobijam na 25-30 dana, najčešće na 28.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 4.1.2010 15:00:33
|
|
|
|
Maza82
|
Tašo mila pa super tije graf, samo neka ostane visoka... A što te malo ima u crticama, jer i ti ih čekaš, jel da
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 4.1.2010 15:53:38
|
|
|
|
Mari86
|
Ja sam polomila toplomer...
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 4.1.2010 16:32:05
|
|
|
|
cipiripi
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 4.1.2010 16:42:17
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Sinoc slucajno..rekoh da spremim kada ujutru otvorim oci..i pocela da ga tesem i fljasss odlete i polomi se.. Necu vise meriti...cipiripi
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 4.1.2010 17:59:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Maza82 Tašo mila pa super tije graf, samo neka ostane visoka... A što te malo ima u crticama, jer i ti ih čekaš, jel da Ma jao, ostala sam bez posla, ja se kao trudila da obiđem plodne dane... Mari - to je znak! Mani toplomer!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 4.1.2010 19:05:23
|
|
|
|
gaganica
|
da li neko moze da mi kaze da li je ovaj malo omanuo sa O? ja mislim da jeste! prvo mi je oznacio O 15dc pa se posle predomislio i stavio mi ovo, iz ne znam kog razloga! malo mi nije jasno ono prvo kad je 15dc kao bila O-to mi je logicno, tako sam i ja negde osecala
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 4.1.2010 19:09:52
|
|
|
|
gaganica
|
a da.. ova T sto je najvisa, 27.12. ta je izmerena kasnije nego ostale. obicno merim u 6.45 ujutru, i tog dana sam isto, ali sam zaspala i zaboravila sta sam izmerila (bila sam koma) pa sam izmerila ponovo kad sam se probudila "nesto kasnije" oko 9 sati, pa to mozda nije merodavno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.1.2010 0:11:25
|
|
|
|
lence
|
gaganice, mislim da ti je pomerio O sa 15og dana jer ti nakon toga jesu malo porasle temperature, ali onda nakon 21og imas drasticniji skok temperatura, pa zato. A oko oba ta datuma imas vodenkasti iscedak sto se slaze sa plodnim danima. Ako se tebi cini po recimo bolovima u jajniku ili povecanoj zelji za sexom da ti je O bila nekog drugog a ne oznacenog dana onda si ti verovatno u pravu. Ako ti inace ovako malo seta O u toku ciklusa onda vam nema odmora vec muckajte skoro svako 2-3 dana. Priznaj, nije ni to najgore od svega!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.1.2010 0:19:16
|
|
|
|
gaganica
|
hvala lence oko tog 15dc me jeste fiskao jajnik i bilo mi je do mucenja, a pogledaj posle kako imam "redovne fizicke aktivnosti" kad ovaj mm dodje sa posla oko 23.30 i onda trk insulin i vecera, a pre toga svi kucni poslovi i posao na poslu..mene krevet vuce samo da spavam znam da se tako ne prave deca, ali ne mogu kad nemam snage ni za sta vise.. samo mi telo zaspi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.1.2010 0:25:56
|
|
|
|
lence
|
Jeste to problem kad muskarac voli da mu je zena budna tokom sexa.
< Poruku je uredio lence -- 5.1.2010 0:26:24 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.1.2010 0:26:15
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.1.2010 0:31:27
|
|
|
|
gaganica
|
IZVORNA PORUKA: lence Jeste to problem kad muskarac voli da mu je zena budna tokom sexa. to jes' malo problem po nekada
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.1.2010 0:41:11
|
|
|
|
gaganica
|
odoh da se komiram nista ni veceras od sexa.. mozda bude sutra jer se prekosutra ne ide na posao Laku noc zene!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.1.2010 0:54:17
|
|
|
|
Anoniman
|
lence, ne komentarišeš?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.1.2010 1:04:35
|
|
|
|
lence
|
Pa sacekaj Tasho da vidimo zvanicno sta se desava, ne mogu da verujem obecanjima! Pogledas duzinu ciklusa na tickeru i oduzmes dane , onda taj broj podelis sa brojem krstica na grafu i zakljucis da li se ljudi razmnozavaju kako treba! Salim se, naravno.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.1.2010 1:06:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Šta si ti sada meni rekla?! Nije bitno. Idem da spavam, iznervirah se na drugoj temi... uglavnom, dođoh do broja 7, ako pratim tvoje koordinate. Jel to 1 nedeljno?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.1.2010 1:10:40
|
|
|
|
lence
|
Bravo, kasno je u noci a ti jos kapiras. Drago mi je da te nisam nocas ja iznervirala. Noc!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.1.2010 7:22:00
|
|
|
|
dejana007
|
Dobro jutro....
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.1.2010 7:40:15
|
|
|
|
daca77
|
Dejana, sta se desava sa tvojim grafom? Na koliko, inace, dolazi ? Evo i mog danasnjeg: Videcemo kako ce se T ponasati do vikenda
|
|
|
Anketa
За дојиље.
пеперутка16
Мало чудно питање, али ме занима: да ли су дојиље пробале своје млеко?