Ringeraja.rs koristi "kolačiće" u cilju pružanja boljeg korisničkog iskustva, praćenja posećenosti i prikaza oglasa. Postavke prihvatanja kolačića podesite u vašem internet pretraživaču.
Nastavkom korišćenja smatra se da se slažete sa korišćenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više.
Korisnici na ovoj temi: niko
|
|
Korisnik | |
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 4.1.2010 8:47:34
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 4.1.2010 9:20:49
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: Tasha RR Taske draga pa sta je ovo. ...jeli kada ne ocvekujes?!!!!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 4.1.2010 10:10:59
|
|
|
|
dejana007
|
daco dobro dosla i drzim palceve Tasho, ti si cini mi se zrela
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 4.1.2010 10:52:25
|
|
|
|
daca77
|
Hvala, draga... kod tebe, sta ima novo?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 4.1.2010 11:19:08
|
|
|
|
dejana007
|
IZVORNA PORUKA: daca77 Hvala, draga... kod tebe, sta ima novo? Poslacu ti pp
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 4.1.2010 14:41:35
|
|
|
|
Anoniman
|
Dobijam na 25-30 dana, najčešće na 28.
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 4.1.2010 15:00:33
|
|
|
|
Maza82
|
Tašo mila pa super tije graf, samo neka ostane visoka... A što te malo ima u crticama, jer i ti ih čekaš, jel da
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 4.1.2010 15:53:38
|
|
|
|
Mari86
|
Ja sam polomila toplomer...
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 4.1.2010 16:32:05
|
|
|
|
cipiripi
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 4.1.2010 16:42:17
|
|
|
|
Mari86
|
IZVORNA PORUKA: cipiripi Sinoc slucajno..rekoh da spremim kada ujutru otvorim oci..i pocela da ga tesem i fljasss odlete i polomi se.. Necu vise meriti...cipiripi
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 4.1.2010 17:59:21
|
|
|
|
Anoniman
|
IZVORNA PORUKA: Maza82 Tašo mila pa super tije graf, samo neka ostane visoka... A što te malo ima u crticama, jer i ti ih čekaš, jel da Ma jao, ostala sam bez posla, ja se kao trudila da obiđem plodne dane... Mari - to je znak! Mani toplomer!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 4.1.2010 19:05:23
|
|
|
|
gaganica
|
da li neko moze da mi kaze da li je ovaj malo omanuo sa O? ja mislim da jeste! prvo mi je oznacio O 15dc pa se posle predomislio i stavio mi ovo, iz ne znam kog razloga! malo mi nije jasno ono prvo kad je 15dc kao bila O-to mi je logicno, tako sam i ja negde osecala
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 4.1.2010 19:09:52
|
|
|
|
gaganica
|
a da.. ova T sto je najvisa, 27.12. ta je izmerena kasnije nego ostale. obicno merim u 6.45 ujutru, i tog dana sam isto, ali sam zaspala i zaboravila sta sam izmerila (bila sam koma) pa sam izmerila ponovo kad sam se probudila "nesto kasnije" oko 9 sati, pa to mozda nije merodavno
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.1.2010 0:11:25
|
|
|
|
lence
|
gaganice, mislim da ti je pomerio O sa 15og dana jer ti nakon toga jesu malo porasle temperature, ali onda nakon 21og imas drasticniji skok temperatura, pa zato. A oko oba ta datuma imas vodenkasti iscedak sto se slaze sa plodnim danima. Ako se tebi cini po recimo bolovima u jajniku ili povecanoj zelji za sexom da ti je O bila nekog drugog a ne oznacenog dana onda si ti verovatno u pravu. Ako ti inace ovako malo seta O u toku ciklusa onda vam nema odmora vec muckajte skoro svako 2-3 dana. Priznaj, nije ni to najgore od svega!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.1.2010 0:19:16
|
|
|
|
gaganica
|
hvala lence oko tog 15dc me jeste fiskao jajnik i bilo mi je do mucenja, a pogledaj posle kako imam "redovne fizicke aktivnosti" kad ovaj mm dodje sa posla oko 23.30 i onda trk insulin i vecera, a pre toga svi kucni poslovi i posao na poslu..mene krevet vuce samo da spavam znam da se tako ne prave deca, ali ne mogu kad nemam snage ni za sta vise.. samo mi telo zaspi
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.1.2010 0:25:56
|
|
|
|
lence
|
Jeste to problem kad muskarac voli da mu je zena budna tokom sexa.
< Poruku je uredio lence -- 5.1.2010 0:26:24 >
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.1.2010 0:26:15
|
|
|
|
Anoniman
|
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.1.2010 0:31:27
|
|
|
|
gaganica
|
IZVORNA PORUKA: lence Jeste to problem kad muskarac voli da mu je zena budna tokom sexa. to jes' malo problem po nekada
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.1.2010 0:41:11
|
|
|
|
gaganica
|
odoh da se komiram nista ni veceras od sexa.. mozda bude sutra jer se prekosutra ne ide na posao Laku noc zene!!
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.1.2010 0:54:17
|
|
|
|
Anoniman
|
lence, ne komentarišeš?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.1.2010 1:04:35
|
|
|
|
lence
|
Pa sacekaj Tasho da vidimo zvanicno sta se desava, ne mogu da verujem obecanjima! Pogledas duzinu ciklusa na tickeru i oduzmes dane , onda taj broj podelis sa brojem krstica na grafu i zakljucis da li se ljudi razmnozavaju kako treba! Salim se, naravno.
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.1.2010 1:06:59
|
|
|
|
Anoniman
|
Šta si ti sada meni rekla?! Nije bitno. Idem da spavam, iznervirah se na drugoj temi... uglavnom, dođoh do broja 7, ako pratim tvoje koordinate. Jel to 1 nedeljno?
|
|
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.1.2010 1:10:40
|
|
|
|
lence
|
Bravo, kasno je u noci a ti jos kapiras. Drago mi je da te nisam nocas ja iznervirala. Noc!
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.1.2010 7:22:00
|
|
|
|
dejana007
|
Dobro jutro....
|
|
RE: Bazalna temperatura - 2. deo 5.1.2010 7:40:15
|
|
|
|
daca77
|
Dejana, sta se desava sa tvojim grafom? Na koliko, inace, dolazi ? Evo i mog danasnjeg: Videcemo kako ce se T ponasati do vikenda
|
|
|
Poslednje teme sa foruma
Najčitaniji sadržaji u rubrici Praćenje ovulacije - iscedak iz vagine (ce...Kako pratiti prirodni ciklus žene i određivati plodne dane pomoću iscetka iz vagine?
flamingos
CortinaT krema će baš, da reši svaki problem naš.
Ekcem je prošlost kad se nanese,jer krema sa sobom sve odnese.
Vetar kada duva, koža zna da se suši i puca, tad CortinaT krema na vrata pokuca,lepo se namaže, upije baš i rešen je problem naš.
Nije fora, a nije ni laž,u CortinaT kremi leži prava draž. Ona svima prija i zato nam je najmilija.
Možda mi pisanje stihova i nije jača strana, ali jedno sigurno znam-CortinaT krema je bez mana.
Više >>
Anketa
Јаслице или дадиља
пеперутка16
Да ли бисте радије уписали своје дете у вртић или унајмили дадиљу?